Seriale
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Uniwersum SW jest dla mnie równie martwe co Marvela (poza Deadpoolem). Szkoda, ale przy tym nowym guanie nawet piwka w spokoju nie można się napić.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Po Avengers Endgame Marvel wypuścił kilka dobrych rzeczy - seriale jak WandaVision, Loki , Hawkeye czy animowane What if oraz X-Men 97. Filmy praktycznie wszystkie to nieporozumienia. Stawianie na bardziej drugoplanowe postacie nie wyszło na dobre. Teraz ten trend ma zmienić nadchodzacy w przyszłym tygodniu Deadpool & Wolverine. Prognozy finansowe są bardzo dobre. W filmie zobaczymy całą masę powracających postaci z X-Menami na czele.
Nadchodzące premiery seriali
Sierpień
Odwilż sezon 2
Wrzesień
Tulsa King sezon 2
Szadź sezon chyba 4
Nadchodzące premiery seriali
Sierpień
Odwilż sezon 2
Wrzesień
Tulsa King sezon 2
Szadź sezon chyba 4
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Pełna zgoda i mówię to z dużym bólem. O ile Marvel mnie nigdy nie interesował, tak Star Wars to moje drugie ulubione uniwersum. Niestety, to co Disney zrobił z tą marką, to dramat. Poza Łotrem, nie widziałem ani jednej dobrej rzeczy spod szyldu Gwiezdnych Wojen. Może Andor był przyzwoity (ale tylko przyzwoity, bo osobiście mnie nie powalił), ale reszta won do kosza. Dla mnie osobisty kanon to stare filmy 1-6 i to się już nie zmieni. Dawniej nie wyobrażałem sobie, że mogę czegoś nie zobaczyć z tego uniwersum, dziś mnie to ni grzeje, ni ziębi. Nie oglądałem Akolity i chyba nawet niespecjalnie zamierzam. Wystarczy mi rozczarowań po nowej trylogii filmowej, serialach typu Obi-Wan czy Ashoka. Nie moja bajka te dzisiejsze Star Warsy. Ja jednak zostaję przy starych filmach. Jak komuś się podoba, to spoko, ja jednak już podziękuję.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.