Leonardo Bonucci
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Bonucci powinien odejść z godnością nie patrząc na kasę po wielu latach spędzonych w Juve gdzie mimo rysy w postaci ucieczki do Milanu miałby zapewne godne pożegnanie. On wolał nadal udowadniać, że Juve jest "be" bo on jest wspaniałym piłkarzem robiącym różnicę i skończyło się jak się skończyło - mianowicie tym, że nikt już o nim nie pamięta i jest osobą całkowicie anonimową i skreśloną podobnie jak Asamoah czy Cuadrado, którzy woleli przekreślić swoją historię w klubie dla kilku euro, które proponowały im merdy.

- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Co by tu skrobnąć - legendarny duet z Kielonem, zaskakujące trio nie-z-Premier-League BBC, ale potem to odejście do Milanu, potem powrót i opaska (C), spadek formy...
Zrobił swoje, był kimś, ale po "przygodzie" z Milanem zawsze go sprzedawałem w FM. Dziwne to było, niesmaczne i nie.
Zrobił swoje, był kimś, ale po "przygodzie" z Milanem zawsze go sprzedawałem w FM. Dziwne to było, niesmaczne i nie.

- Szwamb
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Zawsze był cienki, nigdy go nie lubiłem, dla mnie to dyzma piłki nożnej (vide ilość występów w Juve czy w reprezentacji Włoch). Podejrzewam, że z jakichś powodów Chiellini po prostu lubił z nim grać i przez to go ciągnął w Juve czy w reprezentacji.
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów