Mercato (LATO 2024) DYSKUSJA
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wyglądał. Nikt na to nie zwracał uwagi bo utarło się, że gra po obu stronach, no i częściej występował po prawej stronie bo Hamburger to środkowy pomocnik, a Weah to boczny napastnik. Potrzebujemy prawego obrońcy, żeby z Cambiaso wyciskać jak najwięcej. Zobaczymy co Giuntoli zrobi.
Koop nie warta 60M
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Juventus i Di Lorenzo osiągnęli porozumienie w sprawie pięcioletniego kontraktu.
[@RaiSport ]
Nie wiem dlaczego,ale wydaje mi się że to będzie trafiony transfer jak Lichtsteinera z Lazio w 2011.
[@RaiSport ]
Nie wiem dlaczego,ale wydaje mi się że to będzie trafiony transfer jak Lichtsteinera z Lazio w 2011.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Grunt to mieć po swojej stronie wolę zawodnika, teraz to de Laurentiis na bank wymięknieMarcin890124 pisze: ↑31 maja 2024, 15:56 Juventus i Di Lorenzo osiągnęli porozumienie w sprawie pięcioletniego kontraktu.
[@RaiSport ]
Kiedyś był na tym forum emotek z tarzaniem się ze śmiechu, pasowałby tu idealnie.
Kiedy będzie wygasał jego 5-letni kontrakt, Di Lorenzo będzie miał prawie 36 lat. Ciekawe ile miałby zarabiać za sezon. To ważne żeby już teraz wiedzieć, ile trzeba będzie mu zapłacić za rozwiązanie umowy za porozumieniem stron na rok lub dwa przed końcem jej obowiązywania. Bo to się inaczej skończyć po prostu nie może.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> takie wynalazki, już szczerze wolę przez ten sezon zarżnąć na amen De Sciglio, Danilo i przedłużyć na rok Sandro
- del_aleksander
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W takie coś nie wierzę... Nikt o zdrowych zmysłach na takie coś by nie poszedł (z naszej strony).Marcin890124 pisze: ↑31 maja 2024, 15:56 Juventus i Di Lorenzo osiągnęli porozumienie w sprawie pięcioletniego kontraktu.
[@RaiSport ]
- ipswich
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
XDMarcin890124 pisze: ↑30 maja 2024, 13:29 Juventus i Napoli myślą o sensacyjnej podwójnej wymianie!
Chiesa i Danilo dla Di Lorenzo i Raspadori
La Republica
- Viking
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
1 do 1 wymiana i niech stracimy. Wg TM Douglas Luiz jest wart 70 baniek.fivapoPL pisze: ↑01 czerwca 2024, 11:13 Aston Villa’s sporting director, Monchi, wants to sign Weston McKennie but he is not willing to offer anything more than €20M + bonuses for the USA international. Juventus wants at least €25M + bonuses to reach €30M. Monchi is willing to give Douglas Luiz in exchange and he values Luiz at €40M. There’s still distance but a deal is doable.
Matteo Guendouzi is an alternative to Teun Koopmeiners: Giuntoli and Thiago Motta both like the Frenchman. (@CorSport
via @ilbianconerocom
)
“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Dalinar Kholin
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
@ Viking
W takim razie coś z nim musi być nie tak, bo w przeciwnym przypadku z pewnością Aston Villa wymieniłaby go na McKenniego z rocznym kontraktem+ np. 10-15 mln €, gdzie sumarycznie dawałoby to 35 baniek.
W takim razie coś z nim musi być nie tak, bo w przeciwnym przypadku z pewnością Aston Villa wymieniłaby go na McKenniego z rocznym kontraktem+ np. 10-15 mln €, gdzie sumarycznie dawałoby to 35 baniek.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 15 razy
Widać, jak ktoś porównuję Kulu z najlepszej ligi świata, grającego w Spurs, do Milika z SA, w ogóle na zupełnie innych pozycjach
A Beta miał kontuzję, wypadł ze składu, długo wracał i a tak twój Bissouma ma tylko 2 mecze więcej rozegrane. Kuglujesz statystyką i piszesz o kompromitacji
Z Pogbą poczekamy, zobaczymy. Będzie apelacja i się wyjaśni. Przy tym nie będzie można kombinować, bo albo go zwolnią, albo zostawią.
- Michael_M
- Juventino
Nie ma sensu. Nie rozumiem tych wysokich notowań Rabiota. Oglądam te mecze i za każdym razem jest nijaki. Za każdym razem niczym się nie wyróżnia i za każdym razem znika. Płacimy mu takie pieniądze jakby był topem a on nawet nie jest średnio wyższą górną półką.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
A może ten z Aston V. stanowi typową okazję rynkową i alternatywę dla Rabiota, gdyby ten nie przedłużył? McKennie do nich, który przecież i tak raczej spodziewam się mógł iść na sprzedaż, a w jego miejsce ten zawodnik do nas - wyglądałoby sensownie. Ale czy on i Rabiot to nie jest dublowanie pozycji? Pytam, bo nie kojarzę go. A może jednak rezygnacja z Koopa?
W ogóle dobry ten zawodnik?
W ogóle dobry ten zawodnik?
- Michael_M
- Juventino
Inne pozycje. Nie chce mi się wierzyć że w systemie Motty jest miejsce dla Rabiota. W sensie on nie będzie grał na skrzydle bo niby jak? Koop to bardziej teraz pozycja Yildiza a Douglas to przecinak do środka. W systemie Motty 4-2-3-1 Koop byłby jako ten środkowy z tej trójki za napastnikiem bo podobnie to wygląda w Atalancie ale nie zawsze. Gasp też kombinuje i też im zmienia pozycję. Możliwe też że będzie inne ustawienie by pomieścić tych wszystkich zawodników.
Dodatkowo ten Douglas to bardzo skorzystał na przyjściu Emeryego.
Dodatkowo ten Douglas to bardzo skorzystał na przyjściu Emeryego.