orginalne koszulki JUVE
- tawiarz
- Juventino
Ja także kupiłem koszulkę Juve na aukcji allegro i podobnie jak mario odesłałem ją. Ja połapałem się, że to nie jest oryginał po kołnierzyku. Otóż na moje koszulce kołnierzyk był zrobiony z takiego samego materjału co reszta koszulki. Potem kupiłem koszulkę na www.koszulki.punkt.pl i jestem bardzo zadowolony. Teraz kupuję już koszulki tylko tam. Świetna jest wyjazdowa koszulka Brazylji. Polecam.
- mario
- Juventino
Jesli ktos jest w stanie potwierdzic autentycznosc koszulek JUVE ze sklepu www.koszulki.punkt.pl to pewnie sobie tam ja kupie.
Na razie jednak zdecydowalem sie na kupno koszulki reprezentacyjnej Włoch, a ze w tym sklepie internetowym nie bylo ich dostepnych postanowilem kupic sobie ja w sklepie firmowym PUMY (moze i troszke za nia zaplacilem ale strasznie nie lubie czekac
i jeszcze do tego wolalem nie zastanawiac sie na tym czy towar ktory kupuje na necie jest oryginalny).
Na razie jednak zdecydowalem sie na kupno koszulki reprezentacyjnej Włoch, a ze w tym sklepie internetowym nie bylo ich dostepnych postanowilem kupic sobie ja w sklepie firmowym PUMY (moze i troszke za nia zaplacilem ale strasznie nie lubie czekac

mario
- mario
- Juventino
el.p pisze:ludziska radze wam sie wystrzegac kupna tych koszulek z allegro. straszna lipa
Co do allegro to juz uzgodnilismy ze tam ludzi raczej nie sprzedaja oryginalnych koszulek (potwierdzone w przynajmniej dwóch przypadkach).
Bardziej chodzi mi o autentycznosc tych z www.koszulki.punkt.pl
mario
- Slim
- Juventino
U mnie data sie zgadza i napis jest oryginalnie szeroki.... paczka przyszla do mnie az z TAJLANDII.... wszystko bylo OK i ufam tej firmie w 100%mario pisze:Jedno pytanie: Czy napis Fastweb masz takich samych rozmiarow jak napis ktory widnieje na zdjeciu koszulki umieszczonej na stronie www.koszulki.punkt.pl ?Booker pisze:Ja kupilem ok.2miesiace temu koszulke juve ze strony www.koszulki.punkt.pl i jestem zadowolony.
Aha i jeszcze pamietasz moze jaka data byla na metce NIKE?

- mario
- Juventino
No wlasnie nie wiem czy te z Tajlandii sa oryginalne.wojtom11 pisze:Mi wczoraj przyszła paczka tez z Tajlandi... :shock: zdziwiłem sie troche![]()
a tu koszulka rep. Włoch , którą zamawiałem !! 8)
OK powiedzmy ze wszedzie moga je produkowac.
Ja np. kupujac koszulke reprezentacyjna Włoch w PUMIE dostalem koszulke wyprodukowana w Rumunii.
Czy ta Twoja koszulka Włoch co przyszla Ci z Tajlandii tez ma w roznych miejscach koszulki inne dziurkowania (wyntylacyjne)?
Moja ma inne na klatce piersiowej a inne na brzuchu. Widac to tylko z bliska lub pod swiatlo.
mario
- Wojtom
- Juventino
Oryginalna koszulka kosztuje 70 Euro czyli około 300zł !! a to są Repliki i niczym się nie rożnią od oryginału, mają wszystkie metki i materiał takie sam !! ja jestem zadowolony z tej koszulki jak i z innych , które zamawiałem !! 8)mario pisze:No wlasnie nie wiem czy te z Tajlandii sa oryginalne.wojtom11 pisze:Mi wczoraj przyszła paczka tez z Tajlandi... :shock: zdziwiłem sie troche![]()
a tu koszulka rep. Włoch , którą zamawiałem !! 8)
OK powiedzmy ze wszedzie moga je produkowac.
Ja np. kupujac koszulke reprezentacyjna Włoch w PUMIE dostalem koszulke wyprodukowana w Rumunii.
Czy ta Twoja koszulka Włoch co przyszla Ci z Tajlandii tez ma w roznych miejscach koszulki inne dziurkowania (wyntylacyjne)?
Moja ma inne na klatce piersiowej a inne na brzuchu. Widac to tylko z bliska lub pod swiatlo.
A co do "dziurek" to są dokładnie na tym samym miejscu co w oryginalnych czyli w tych co grają piłkarze 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- x_men_1988
- Juventino
Byłem dzisiaj w Decathlonie ( sklep sportowy) i była tam koszulka Włoch , z ciekawości sprawdizłem gdzie wyprodukowana i pisało że w Tajlandii , wieć raczej w tajlandii też sa produkowane , a oprócz pumy napewno rzeczy adidasa są tam produkowane .
Aha i cena wynosiła 269 czy tam 279 zł czyli różnica jest bardzo duża , a dotego na tej z koszulkipunkt , można mieć własny nadruk w cenie 140 zł , a ta była bez nadruku .
Aha i cena wynosiła 269 czy tam 279 zł czyli różnica jest bardzo duża , a dotego na tej z koszulkipunkt , można mieć własny nadruk w cenie 140 zł , a ta była bez nadruku .
- mario
- Juventino
No jesli tez z www.koszulki.punkt.pl sa naprawde oryginalne to cen newet nie ma co porownywac :-D
Mi sie nie chialo czekac az sie pojawia (na tamten czas ich nie mieli) wiec kupilem NAPEWNO oryginalna w PUMIE.
Mi sie nie chialo czekac az sie pojawia (na tamten czas ich nie mieli) wiec kupilem NAPEWNO oryginalna w PUMIE.
mario
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Mario : Spoczko wlasnie czekam na to az dojdzie do mnie przesylka, jak tylko odpakuje ja z opakowania to powiem. Szkoda ze nie przeczytalem tego watku zanim zamowilem... tak bede musial czekac na zwrot kasy
i dolozyc te 20 zl do koszulki ze strony ktora podaliscie. W kazdym razie dzieki za info.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- x_men_1988
- Juventino
Mnie na stronie http://koszulki.punkt.pl/ dziwi tylko to żę skoro tyle osób kupiło i większość lub wszyscy którzy dokonali tam zakupu są zadowolenie co raczej oznacza żę sprzedaje tam orginalne rzeczy , bo na tyle osób naprawdę przynajmniej 50 musiało porównywać otrzymane koszulki z tymi ze sklepów "autoryzowanych" , to co mnie dziwi to spodenki juve , bo jeśli chodzi o koszulki to raczej są identyczne z tymi z
http://www.juvestore.com/ , ale w spodenkach są różnice , ja zauważyłem kilka :
1. Znaczek nike zgodnie z tym sklepikiem juve, powinien być biały , an koszulki punkt jest żółty
2. O ile mnie pamięć nie myli to na koszulkipunkt można było kupić takie razej dłuższe spodenki i był kolor czarny i biały a na juvestore są takie dłuższe tylko czarne , aha i te spodenki ze sklepu juve mają u góry po lewej i prawej stronie naszyste takie białe ukośne paski ( może to są kieszenie , teo dokładnie nie widać )
Niewiem czy zauważyliście , ale na koszulkipunkt , powoli ubywa asortymentu , nie ma już koszulek juve , milanu , realu itd. i wydaje mi się zę albo sklep powoli bedzie oferować nowe kolekcje (bardziej prawdopodobne) lub szykuje sie do zamkniecia sklepiku .
http://www.juvestore.com/ , ale w spodenkach są różnice , ja zauważyłem kilka :
1. Znaczek nike zgodnie z tym sklepikiem juve, powinien być biały , an koszulki punkt jest żółty
2. O ile mnie pamięć nie myli to na koszulkipunkt można było kupić takie razej dłuższe spodenki i był kolor czarny i biały a na juvestore są takie dłuższe tylko czarne , aha i te spodenki ze sklepu juve mają u góry po lewej i prawej stronie naszyste takie białe ukośne paski ( może to są kieszenie , teo dokładnie nie widać )
Niewiem czy zauważyliście , ale na koszulkipunkt , powoli ubywa asortymentu , nie ma już koszulek juve , milanu , realu itd. i wydaje mi się zę albo sklep powoli bedzie oferować nowe kolekcje (bardziej prawdopodobne) lub szykuje sie do zamkniecia sklepiku .
- Gathafi
- Juventino
- Marcin_FCJ
- Juventino
Własnie zmaowilem koszulkę AS Romy, (Juventusu już mam i reprezentacji Włoch także). Mam nadzieje ze koszulki.punkt.pl to rzeczywiście wiarygodny sprzedawca
- x_men_1988
- Juventino
Jeśli chodzi ci o koszulki punkt , zę są biedne i gorsze do tej co ty posdałes to sie mylisz, bo na koszlulkipunkt można było kupić dużo więcej rzeczy , tylko od wczoraj zaczeło ubywać rzeczy , ale najpeerwniej wprowadzają nowe kolkcje i tyle.Azteck pisze:ta stronka koszulki.pilkarskie.pl jest biedna polecam http://www.kitbag.friko.pl/