Niechec do Legii

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Cristobal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2004, 20:51

stronniczość widać odrazu, ale nie dziwie sie wkoncu to ze strony legii ten artykul. Natomiast mnie drażni poruszenie sprawy wypowiedzi Franka ;/ . Dajmy temu już spokój oczywistym jest, że adresatami jego wypowiedzi byli "cudowni" dziennikarze z naszej "miłej" stolicy! Jeśli ktoś uważnie czytał ich artykuly np: na sport.onet to zauważyli jak za każdym razem pisano " męczarnie Wisły z Widzewem" , " męczarnie Wisły z kimś tam " itd itd... Osobiście nie lubie Wa-wy i warszawiaków ( oczywiscie nie wszystkich ) za ich wywyższanie sie i wyidealizowanie własnego wizerunku oraz oczywiscie pogarde dla Śląska, na którym mieszkam.

Tojfel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2004, 21:28

Bociu piszesz farmazony i tyle ci powiem :evil:
Chyba byłes bardzo dawno temu na Konwiktorskiej bo nie masz pojecia o czym piszesz :shock:
Tak się składa, że ja też trenowałem w tym klubie cos ok 5 lat i nie gadaj farmazonów, bo gra ten kto jest dobry a widocznie twój koleżka byl cienki jak barszcz.
Naprawde nie masz pojecia kto tam przychodzi.... :shock: :shock: :shock:
Jesli poruszasz sprawe dzieci to od kilku lat organizowana jest Akcja Kibic gdzie na mecze przychodzą dzieci z warszawskich i podwarszawskich szkół wiec nie porównuj tego do sytuacji finasowej bo sie ośmieszasz...
Dla mnie osobiście widok starszych osób to coś świetnego a to dlatego, że ci ludzie już od kilku lat przychodzą na Polonie i są przywiązani do tego klubu niezaleznie jak i w ktorej lidze gra.
Chociaż nie mieszkam juz w Wawie to jednak Polonia zawsze będzie jedynym klubem któremu bede wierny i zawsze kiedy tylko jest to mozliwe jestem na meczu Czarnych Koszul.
Jesli piszesz, że cos jest zenujące to wlasnie ty taki jestes i twoja ortografia.
Piszesz co myslisz ale nie myślisz co piszesz

Wracając do Legii:
Skoro was tak wszyscy nie lubią to widać mają do tego powody bo wy do świętych nie należycie.
Jezeli ktoś tu pisze ze Reiss śpiewał piosenki na Legie to ja sie mu wcale nie dziwie, jezeli ktoś wczesniej na trybunie sprzedaje mu gonga i kradnie medal.
Kompleksy ma Legia czego potwierdzeniem jest ten artykuł stojący na żenującym poziomie...

Tyle ode mnie :twisted:

Czarne serce mam i czarną w żyłach krew...
Obrazek
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2004, 21:45

[quote="Marcin-IRONEK"]shock: nie moge, LEGIA ma dobre stosunki z PZPN :shock: :?: :?: człowieku, gdzie Ty żyjesz :?: trzeba być ślepym żeby nie widzieć co się dzieje między PZPN i LEGIĄ, przecież nasz "kochany: związek piłki nożnej robi wszystko zeby utrudnić życie LEGII.[ quote]

Lol ;] troche dziwne mi sie to wydaje :D PZPN Warszawiaki, Legia Warszawiaki :D wiec troche mysli ;]

deep

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2004, 22:03

gdyby nie było Legii byłby inny klub na jej miejscu. proste. tekścik napisany przez jakiegoś zaślepionego "miłością" do Legii gościa jest żenujący. i co on ma udowadniać? to chyba raczej prowokacja. patrząc jednak na vlepki w warszawskich autobusach, mozna to zrozumiec. czy jakakolwiek twórczość ze strony tych kibiców na jakiekolwiek presłanie, sens? nic! głupie naklejki typu "kibice jadą na Legię" czy "bóg zasłał nam Legię, by nas zjednoczyć" rażą swoim poziomem. w głowach 5-letnich dzieci powstają bardziej twórcze pomysły. co do tekstu nie ma o czym rozmawiać... dno. stworzony przez jednego z tych, co podpalają własny stadion... chyba wystarczy za komentarz.

Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2004, 22:55

Marcin-IRONEK pisze:
paku pisze:Z drugiej strony Legia ma dobre kontakty z PZPN którego osobiscie nie cierpie i czekam dnia az swoją kadencje skączy Listkiwicz.
polecam słownik ortograficzny :)

:shock: nie moge, LEGIA ma dobre stosunki z PZPN :shock: :?: :?: człowieku, gdzie Ty żyjesz :?: trzeba być ślepym żeby nie widzieć co się dzieje między PZPN i LEGIĄ, przecież nasz "kochany: związek piłki nożnej robi wszystko zeby utrudnić życie LEGII.

Co tu dodawać do tego tekstu :?: tyle, że w każdej części jest prawdziwy, właśnie tak jest w Polsce, że kibice np. Wisły, Lecha, Widzewa, bardziej nienawidzą LEGII niż kochają swój klub, skoro na fecie mistrzowskiej w Krakowie zamiast śpiewać sobie piosenki o Wiśle i jej mistrzostwie wszyscy śpiewali jakieś piosenki typu "LEGIA h**" itp. to zostawiam takie zachowanie bez większego komentarza i tylko mi się śmiać chce, to samo Lech, po odebraniu pucharu, biegną pod swoją trybune i zamiast śpiewać o swoim klubie to śpiewają "LEGIA to stara k****" z reissem na czele (straciłem do niego szacunek, nienawidze go najbardziej, wole już casillasa czy gutiego). Bieżcie przykład z LEGII, gdzie w Wawie na fecie mistrzowskiej nie było żadnej obraźliowej dla innego klubu piosenki, wszyscy olali inne kluby i zajęli się radością z mistrzostwa i śpiewali piosenki typu "Mistrzem Polski jest LEGIA...." itp.
Taka jest prawda !! Zgadzam się z tym textem w 100 %, wiem ze Wy, kibice innych klubów się z tym nie zgadzacie, ale w środku siebie wiecie, że to jest prawda !!

DjJuve dzięki za uwzględnienie :)
P.S. DjJuve jedziesz na zlot :?: bo jak tak to byśmy mogli razem ruszyć, razem zawsze raźniej jechać, taki kawałek drogi :) jak by co to GG: 5422405 :)

Mamy brać przykłąd z Legii, jaki to kulturlany klub?? Chyba zartujesz, zwłąszcza po ostatnich wydarzeniach na finale Pucharu Polski

Juve per sempre!!!
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2004, 23:23

Tojfel pisze:Bociu piszesz farmazony i tyle ci powiem :evil:
Chyba byłes bardzo dawno temu na Konwiktorskiej bo nie masz pojecia o czym piszesz :shock:
Tak się składa, że ja też trenowałem w tym klubie cos ok 5 lat i nie gadaj farmazonów, bo gra ten kto jest dobry a widocznie twój koleżka byl cienki jak barszcz.
Naprawde nie masz pojecia kto tam przychodzi.... :shock: :shock: :shock:
Jesli poruszasz sprawe dzieci to od kilku lat organizowana jest Akcja Kibic gdzie na mecze przychodzą dzieci z warszawskich i podwarszawskich szkół wiec nie porównuj tego do sytuacji finasowej bo sie ośmieszasz...
Dla mnie osobiście widok starszych osób to coś świetnego a to dlatego, że ci ludzie już od kilku lat przychodzą na Polonie i są przywiązani do tego klubu niezaleznie jak i w ktorej lidze gra.
Jesli piszesz, że cos jest zenujące to wlasnie ty taki jestes i twoja ortografia.
Piszesz co myslisz ale nie myślisz co piszesz

Wracając do Legii:
Skoro was tak wszyscy nie lubią to widać mają do tego powody bo wy do świętych nie należycie.
Jezeli ktoś tu pisze ze Reiss śpiewał piosenki na Legie to ja sie mu wcale nie dziwie, jezeli ktoś wczesniej na trybunie sprzedaje mu gonga i kradnie medal.
Kompleksy ma Legia czego potwierdzeniem jest ten artykuł stojący na żenującym poziomie...

1.Zgodze sie ze na Konwiktorskiej byłem dosyć dawno bo na meczu z Wisła(tym ostatnim). Ale serialnie na głównej trybunie widziałem tylko dzieciaków i dziadków bądź też ludzi w starszym wieku. I nie gadaj mi ze to taki fantastyczne ze sami starsi sa na meczu bo oni przeciez nie moga sie drzec przez 90 minut bo po prostu im zdrowie na to nie pozwala. A kilka lat na mecze moga przychodzic tez dwudziestoparolatkowie.
2. To z tym kupowaniem miejsca w składzie młodzików to prawda. Przynajmniej z 4 lata temu tak było. Chcesz- nie wierz.
3. A co do ortografii to jestem zrozpaczony i czuje skurche, ze zrobiłem błąd w wyrazie 'żenujący'. A te błędy typu 'jstes' zamiast 'jestes' to błędy powstałe w wyniku szybkiego pisania!!! Więc naprawde nie wime o co ci chodzi.
4. A co do Legii to powiem ci tak. "Do świętych nie należymy". Naprawde od kilku lat kibice Legii próbowali poprawic swój wizerunek przez super oprawy itp. Ale wystarczy ze raz jełopy i buraki pobiją piłkarzy Lecha i wszystko trzeba zaczynac od nowa. Potepiam zachowanie tych #!@$#@%#@. Ale chyba nie przyznasz Reissowi racji...chyba ze jestes zwykłym chamem.
A czy ja mówiłem, ze ten artykuł jest na dobrym poziomie??? On jest baaaardzo stronniczy.

deep

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 00:10

bociu pisze:I nie gadaj mi ze to taki fantastyczne ze sami starsi sa na meczu bo oni przeciez nie moga sie drzec przez 90 minut bo po prostu im zdrowie na to nie pozwala.
to JEST fantastyczne. najwyraźniej nie masz pojęcia czym jest przywiązanie do barw klubowych. własnie to, że mając nawet 60, 70, 80 lat ludzie przychodza na mecz, by zobaczyć swoją druzynę. tym bardziej że tej drużynie nie idzie, i mogliby zostać w domu. wspomnij to kiedyś, i zobaczysz, czy w tym wieku bedzie Cię ciągneło na Legię. zapewne nie...

bleblok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 00:13

Najpierw przepraszam za ortografie ale niechce mi sie szukac slownika :P
DjJuve pisze:...piosenek byłby tak niewielki jak w Grodzisku Wielkopolskim. Większość elementów oprawy Wiślaków jest żywcem zerżnięta ze stadionu przy ulicy Łazienkowskiej.
Widac ze autor nie pogodzil sie z tym ze w naszym kraju malo ktora ekipa spiewa niepowtarzajace sie piosenki. Wszystkie teksty powtarzaja sie na roznych stadionach i sa tylko niewielkie przejawy kreatywnosci (do czasu az innej ekipie spodoba sie piosenka). Z tym trzeba sie pogodzic i raczej zaczac zbawiac caly kraj niz krytykowac tylko Wisle...
DjJuve pisze:... przeciwnik bardziej cieszy się z tego, że Legia nie zdobyła pucharu niż z tego, że sami go zdobyli.
heh...czuje to samo w Rzeszowie u Resoviakow. Mam wrazenie ze oni bardziej nienawidza Stal niz kochaja Resovie. Ale niestety na Stali tez czasami nieodpowiednia osoba kreci mlynem i przez caly mecz leca piosenki o Resovi :(. Ale w przypadku Lecha nie zgadzam sie, zaden z tych klubow nie wzbudza u mnie duzych emocji i nie odczulem tego ze Lech bardziej sie cieszy z porazki Legi. W przypadku Widzewa tez przesada, jak jest z Wisla nie wiem.
DjJuve pisze:Prawdopodobnie najbardziej nieuleczalnym przypadkiem są kibice rywala zza miedzy.
Pogodzcie sie z tym. Nic nie zrobicie oni beda was nienawidziec a wy ich i to nigdy sie nie skonczy. Co chcecie zeby Polonia spiewala ze 'Legia to jest potega'. Mam wrazenie ze w Warszawie derby maja mniejsze znaczenie dla kibicow niz w innych miastach, z powodu przewagi liczebnej kibicow Legi. Jesli tak samo nienawidzicie Poloni jak inni swoich rywali za miedzy to szacunek dla was ze nie spiewacie o tym bez przerwy.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 00:18

Tojfel pisze: Wracając do Legii:

Smieszny jestes.Marny polonista prawi moraly.Zobacz na kibicow twojej druzyny oni nie maja honoru slyniecie z zagran typu twarz Deyny w gwiezdzie zydowskiej typ sie mozecie pochwalic a jak nie pozwolono wam grac na waszym ''stadionie :lol: to gdzie w laske przyszliscie i komu zdemolowaliscie stadion??Polonisci sa ostatnimi osobami mogacymi prawic kazania w polskiej lidze jestescie co do kibicow pod sam koniec wiec zamilknij.Zenujace sa twoje posty a ty i twoj tok myslenia przypomina mi pewna pania ktora wystepowala w studiu w programie po filmie ''klatka'' wyjela papiery i zaczela czytac jaka to Legia i jej kibice sa niedobrzy :lol: Tacy sa polonisci.Kompleksy wy macie(brak stadionu pilkarzy i funduszy) i za was wstydzi sie stolica dlatego lepiej zmien swoj obrazek w podpisie bo napewno nie jestescie duma lecz hanba stolicy.

gdyby nie było Legii byłby inny klub na jej miejscu. proste. tekścik napisany przez jakiegoś zaślepionego "miłością" do Legii gościa jest żenujący. i co on ma udowadniać? to chyba raczej prowokacja. patrząc jednak na vlepki w warszawskich autobusach, mozna to zrozumiec. czy jakakolwiek twórczość ze strony tych kibiców na jakiekolwiek presłanie, sens? nic! głupie naklejki typu "kibice jadą na Legię" czy "bóg zasłał nam Legię, by nas zjednoczyć" rażą swoim poziomem. w głowach 5-letnich dzieci powstają bardziej twórcze pomysły. co do tekstu nie ma o czym rozmawiać... dno. stworzony przez jednego z tych, co podpalają własny stadion... chyba wystarczy za komentarz.
Nie wiem gdzie podpalaja stadion??Chyba kolejny polonista poniewaz wasze poglady i kompleksy sa zblizone jezeli tak do ciebie uwagi wyzej.
Mamy brać przykłąd z Legii, jaki to kulturlany klub?? Chyba zartujesz, zwłąszcza po ostatnich wydarzeniach na finale Pucharu Polski.
To twoim zdaniem przez kilku idiotow teraz wszyscy kibice Legii sa wandalami??Wystarczy jeden glupi gest kilku idiotow a ci ktorzy Legii nie lubia juz sa w siodmym niebie ze moga sie wyrzyc.Moze warto spojrzec jak swietna byla atmosfera przed tymi zajsciami ale niektorzy chca widziec wszystko co zle ale coz takim juz nic nie pomoze. (nie kieruje tego do wszystkich lecz do kilku osob)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Tojfel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 08:46

Hehehe :D :D :D
Sam sie osmieszasz bo nawet nie znasz faktów z życia swojego klubu :twisted:
Nie pamietasz jak po meczu z Widzewem legia paliła krzesełka na Łazienkowskiej? :-D :-D :-D
Nie pamietasz jak w 97r podpaliliscie stadion Polonii? :twisted: :twisted: :twisted:
Wcale bym się nie zdziwił bo może miałes wtedy z 6 lat a na legie chodzisz max ze 3 lata :D :D :D
Jezeli juz wypominasz pewną flage to stul lepiej jape bo Legia wywiesila calkiem niedawno " Arbeit macht frei" i to był jeszcze wiekszy przypał.

Zanim zaczniesz coś komus wypominać zajrzyj do własnego ogródka.

Nie badz zaskoczony ze legia nie bedzie grac w pucharach na Powislu bo wam UEFA moze stadion zamknac a poza tym ze wzgledu na oswietlenie to was nie dopuszcza do pucharow :twisted:

Mówisz o wandalach?
A wiesz dziecko chociaz kto to jest TB 95 ?
Bo własnie ta grupa zasiada na honorowej trybunie waszego stadioniku na zaproszenie waszego zarzadu wiec osmieszasz sie po raz kolejny...

Nas jakoś tak nienawidza jak legii wiec o jakich kompleksach ty mowisz dziecko? :twisted:
Skoro was tak nie lubią to widocznie maja powody...nic nie dzieje sie bez przyczyny
I nie mów o Warszawie dzieciaku bo conajmniej połowa was ktora jest na meczu dojezdza z podwarszawskich okolic i dalszych miejscowosci...
Nie wierzysz? Sami legionisci to potwierdzaja...a ty jestes tego najlepszym przykładem...warszawiaku :twisted:
Jezeli ktos ma tu kompleksy to legia...

Czarne serce mam i czarną w żyłach krew...
Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 10:31

Hm co do Twojej wypowiedzi, to wydaje mi sie ze jednak masz jakies kompleksy. Jesli mowisz o swoim ogrodku, to spojz na swoja "trybune kryta" dla 50 osob a jak deszcz bedzie zacinal to moze 20 nie odczuje skutkow pogody... Nie ma sensu porownywac Legii i Polonii, najlepszym dowodem byl mecz na Lazienkowskiej kiedy ustalilo sie kto jest po prostu lepszy... cyfry 7 i 2 mowia same za siebie... Jesli kibice Polonii zachowuja sie tak jak pani reprezentujaca Czarne Koszule po emisji Klatki, wymieniajaca zalety Polonii i w czym Polonia jest lepsza od "innego klubu" jak to dyplomatycznie okreslila. Co do pucharow, Legia przynajmniej w nich uczestniczy i nie musi sie martwic o spadek do II ligi :lol: . A i ciekaw jestem ile lat bedziecie splacac te jupitery z ktorych jestes tak dumny. Zaluje ze Polonia nie spadla do II ligi moze wtedy Twoje posty by byly mniej wyniosle, a sytuacja w Polskiej Lidze by byla podobna do sytuacji Juve i Torino :PPP .
Pozdr.

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 10:47

deep pisze:
bociu pisze:I nie gadaj mi ze to taki fantastyczne ze sami starsi sa na meczu bo oni przeciez nie moga sie drzec przez 90 minut bo po prostu im zdrowie na to nie pozwala.
to JEST fantastyczne. najwyraźniej nie masz pojęcia czym jest przywiązanie do barw klubowych. własnie to, że mając nawet 60, 70, 80 lat ludzie przychodza na mecz, by zobaczyć swoją druzynę. tym bardziej że tej drużynie nie idzie, i mogliby zostać w domu. wspomnij to kiedyś, i zobaczysz, czy w tym wieku bedzie Cię ciągneło na Legię. zapewne nie...
Moze troche zle to ująłem, a moze ty to troche zle zrozumiales. Mi nie chodzi o to ze starsi ludzie przychodzą na mecze i ze to niby jest złe. Mi chodzi po prostu o to, ze oni nie sa w stanie dopingowac tak jak młodsi. A poza tym, nie widze w tym nic złego.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 10:50

Tojfel pisze:Hehehe :D :D :D
Smieszny polonisto znam historie mojego klubu.Moze wszytskiego nie pamietam ale ty tez z historii tez wszytskiego nie pamietasz.
Tojfel pisze:Nie pamietasz jak po meczu z Widzewem legia paliła krzesełka na Łazienkowskiej? :-D :-D :-D
Nie pamietasz jak w 97r podpaliliscie stadion Polonii? :twisted: :twisted: :twisted:
Ty oczywiscie widzisz co bylo kilka lat temi i wszytsko co najgorsze tacy juz sa marni polonisci.Teraz na Legie przychodza inni ludzie nie wierzysz??Mozesz przyjsc (gwarantuje ci ze nie bedzie podpalania stadionu ani tluczenia sie) tylko ubierz sie poludzku nie zadne czarne odzienie :lol:
Tojfel pisze:Wcale bym się nie zdziwił bo może miałes wtedy z 6 lat a na legie chodzisz max ze 3 lata :D :D :D
Na Legie chodze juz troche czasu ok.5lat nie mialem wtedy 3lat i pamietam tamta sytuacje lecz wspominalem o tym co ostatnio ma miejsce.Poza feralnym rewanzem PP kibice Legii zachowywali sie nienagannie i wszyscy ich chwalili czego nie mozna powiedziec o symaptykach twojego klubu.
Tojfel pisze:Jezeli juz wypominasz pewną flage to stul lepiej jape bo Legia wywiesila calkiem niedawno " Arbeit macht frei" i to był jeszcze wiekszy przypał.
Stul jape :lol: Jezeli rodzice lub koledzy do ciebie tak mowie to ok. ale do mnie tak chlopcze sie nie odzywaj.
Tojfel pisze:Zanim zaczniesz coś komus wypominać zajrzyj do własnego ogródka.
Zajrzalem i moze teraz czas zebys ty zobaczyl na Konwiktorskom a moze ty jeszcze na zadnym meczu nie byles??Porownaj sobie ostatnie dwa lata jakie postepy zrobila Legia w sparwie kibicow a jakie twoja marna Polonia.
Tojfel pisze:Nie badz zaskoczony ze legia nie bedzie grac w pucharach na Powislu bo wam UEFA moze stadion zamknac a poza tym ze wzgledu na oswietlenie to was nie dopuszcza do pucharow :twisted:
A co to Legia to Polonia zeby tulac sie po cudzych stadionach i balgac zeby moc grac?? :lol: :lol: :lol:
Tojfel pisze:Mówisz o wandalach?
Bo własnie ta grupa zasiada na honorowej trybunie waszego stadioniku na zaproszenie waszego zarzadu wiec osmieszasz sie po raz kolejny...
Moze mamusia mowi do ciebie dzieciaku ale do mnie tak chlopcze sie nie zwracaj.Trzeba cie kultury nauczyc.Wiem kto to jest TB95 wiec chyba sie nie podnieciles :lol:
Tojfel pisze:Nas jakoś tak nienawidza jak legii wiec o jakich kompleksach ty mowisz dziecko? :twisted:
Chlopcze was nienawidz??Was nikt nie zna bo tulacie sie w dole tabeli i nikomu nie zawadzacie.Mowie o kompleksach zazdrosci.Zazdrosciecie Legii stadionu pilkarzy i kasy ktorych sami nie macie i to jest wasz kompleks
Tojfel pisze:Skoro was tak nie lubią to widocznie maja powody...nic nie dzieje sie bez przyczyny
Bla bla bla piszesz to juz piaty raz
Tojfel pisze:I nie mów o Warszawie dzieciaku bo conajmniej połowa was ktora jest na meczu dojezdza z podwarszawskich okolic i dalszych miejscowosci...
No i co z tego?? :? Chyba sie podnieciales.Dojezdzaja i ja tez i nie wazne skad jestes wazne co czujesz do klubu ale co ja sie dziwie wy na Poloni czujecie inaczej :lol:
Tojfel pisze:Nie wierzysz? Sami legionisci to potwierdzaja...a ty jestes tego najlepszym przykładem...warszawiaku :twisted:
Mieszkam kilka km od Warszawy i abrdziej utozsamiam sie z nia niz z moja mala miejscowoascia a ty widze ze wstydzisz sie tego gdzie mieszkasz bo Mordor sobie wymysliles to gdzies kolo wasze ''wielkiego'' stadionu?? :lol:
Tojfel pisze:Jezeli ktos ma tu kompleksy to legia...
Pogadaj soebie po tylko to ci zostalo w przyszlym sezonie moze nie byc licencji dla was ale i tak bedziesz twierdzil ze to Legia ma kompleksy naprawde smieszny chlopak w jakims programie powinienes wystepowac :lol:
tomcatmi6 pisze:Hm co do Twojej wypowiedzi, to wydaje mi sie ze jednak masz jakies kompleksy. Jesli mowisz o swoim ogrodku, to spojz na swoja "trybune kryta" dla 50 osob a jak deszcz bedzie zacinal to moze 20 nie odczuje skutkow pogody... Nie ma sensu porownywac Legii i Polonii, najlepszym dowodem byl mecz na Lazienkowskiej kiedy ustalilo sie kto jest po prostu lepszy... cyfry 7 i 2 mowia same za siebie... Jesli kibice Polonii zachowuja sie tak jak pani reprezentujaca Czarne Koszule po emisji Klatki, wymieniajaca zalety Polonii i w czym Polonia jest lepsza od "innego klubu" jak to dyplomatycznie okreslila. Co do pucharow, Legia przynajmniej w nich uczestniczy i nie musi sie martwic o spadek do II ligi :lol: . A i ciekaw jestem ile lat bedziecie splacac te jupitery z ktorych jestes tak dumny. Zaluje ze Polonia nie spadla do II ligi moze wtedy Twoje posty by byly mniej wyniosle, a sytuacja w Polskiej Lidze by byla podobna do sytuacji Juve i Torino :PPP .
Pozdr.
Nic dodac nic ujac.Przeczytaj to sobie marny polonisto bo kolega napisal bardzo madrze.Pozdro dla ciebie tomcatmi6

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mały skała

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 10:59

Ten artykuł pokazał część prawdy. owszem niektórzy zmieniają teksty piosenek legionistów. Ale nie tylko Legia jest zła. Przecież w Częstochowie w 80 r bili się kibice Legii i Lecha. Bronili honoru klubu. W naszym kraju sa 2 ekipy kibiców, ktorzy uchodzą za najlepszych, a zarazem są największymi wrogami. Każdy wie o kim mówie

Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 11:02

Tojfel pisze:Hehehe :D :D :D
Nie pamietasz jak po meczu z Widzewem legia paliła krzesełka na Łazienkowskiej? :-D :-D :-D
Wcale bym się nie zdziwił bo może miałes wtedy z 6 lat a na legie chodzisz max ze 3 lata :D :D :D
Jezeli juz wypominasz pewną flage to stul lepiej jape bo Legia wywiesila calkiem niedawno " Arbeit macht frei" i to był jeszcze wiekszy przypał.

Zanim zaczniesz coś komus wypominać zajrzyj do własnego ogródka.

Nie badz zaskoczony ze legia nie bedzie grac w pucharach na Powislu bo wam UEFA moze stadion zamknac a poza tym ze wzgledu na oswietlenie to was nie dopuszcza do pucharow :twisted:

Mówisz o wandalach?

Nas jakoś tak nienawidza jak legii wiec o jakich kompleksach ty mowisz dziecko? :twisted:
Skoro was tak nie lubią to widocznie maja powody...nic nie dzieje sie bez przyczyny
I nie mów o Warszawie dzieciaku bo conajmniej połowa was ktora jest na meczu dojezdza z podwarszawskich okolic i dalszych miejscowosci...
Nie wierzysz? Sami legionisci to potwierdzaja...a ty jestes tego najlepszym przykładem...warszawiaku :twisted:
Jezeli ktos ma tu kompleksy to legia...
1. Człowieku ty mi gadasz o ortografii a sam nie umiesz czytac ze zrozumieniem!!! Chyba jasno napisałem ze kibice Legii od KILKU lat próbuja poprawic wizerunek ale buraki i tak wszystko zepsuja. I powiedziałem tez, ze kibice Legii byli wczesniej najwiekszymi łobuzami w kraju. Razem z Widzewem. I zebys wiedział to troche pamietam zadymy kiboli Legii z Polonistami.
2. Nie umiesz czytac!!! Ja nie wspomnialem o zadnej fladze!!!
3. Ty jaki ty mądry :D Skad ty masz takie info kto zasiada na naszej honorowej??? Ostatnio napewno siedzieli tam przedstawiciele PZPN-u itp. Przynajmniej u nas jest honorowa i nie dach z blaszki :roll:
4. Legia moze nie grac u siebie w UEFA. Bardzo mozliwe, jesli UEFA zdecyduje sie zamknąć stadion przez tych jełopów. A co do oświetlenia to chyba nie wiesz ze w wakacje bedzie wymieniane i remontowane. Poza tym bedzie podgrzewana murawa :D
5. Moze i ludzie i mają powody zeby nienawidzic Legii, czy ja powiedziałem ze nie??? Przez długi czas patrzyli na zadymy itp. to maja prawo!!!
6. Ja tez potwierdze ze wielu ludzi dojezdza z daleka na Legie. Ja tez. Jestem na zaledwie paru meczach w rundzie...Niestety. Jesli to cie podnieca...
O czym to wogole chrzanisz w tych postach, o jakichs grupach, o falgach(nic o nich nie wspomnialem)??? Chyba za długo byłes na słońcu bo cos ci mozg wypala... Ty, mam jeszcze jedną radę dla ciebie. Wez uzywaj opcji 'cytuj', bo nie wiadomo do kogo sie zwracasz!!!

ODPOWIEDZ