David Trezeguet przedłużył kontrakt o 4 lata
- Marcin_FCJ
- Juventino
Treze przedluzyl kontrakt z Juve o 4 lata z Juventusem Turyn
Źródło Eurosport News.
Sory że nie skomentuje ale nie mam czasu! Jestem happy!!
Źródło Eurosport News.
Sory że nie skomentuje ale nie mam czasu! Jestem happy!!
- Lypsky
- Juventino
Trza poczekac na potwierdzenie :twisted: Jezeli bylaby to prawda to kokoswow
Nie chce aby tak dobry zawodnik jak Treze nas opuszczal nie bedziemy musieli szukac jego nastepcy a dzieki czmu zaoszczedzimy troche kasy za ktrora bedzie mozna kupic np:Fabio Canavaro
Tylko zeby ten news okazal sie prawda

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- PABLO
- Juventino
zgadzam sie z Martinem !!! przeciez Treze ma do 15 lipca podpisany "kontrakt" wiec watpie zeby Juve wydal ze podpisal kontrakt wtedy konsekwencje by mogl ponies klub i zawodnik !!!Martin pisze:Z tego co ja wiem sa to na razie spekulacje. Dopoki nie zobacze oficjalnego potwierdzenia z paru zrodel nie uwierze.
no ale kto wie oto dowod :
Francuski piłkarz David Trezequet przedłużył na cztery lata kontrakt z Juventusem Turyn. Nowa umowa będzie obowiązywać do 30 czerwca 2008 roku - poinformował w sobotę włoski dziennik sportowy "La Gazzetta dello Sport."
Według dziennikarzy tej gazety francuski napastnik zgodził się podpisać nową umowę za sumę 5,5 miliona euro. Trezeguet ma otrzymać dodatkowo milion euro za prawa do swojego wizerunku.
Władze Juventusu nie potwierdziły jeszcze oficjalnie tej wiadomości. Jednakże włoski dziennik napisał, że na początku przyszłego tygodnia zrobi to wiceprezes klubu, Roberto Bettega, który przebywa aktualnie w Portugalii.
26-letni zawodnik przeszedł do włoskiego klubu z AS Monaco na początku sezonu 2000-2001. W swojej karierze zdobył m.in. tytuły piłkarskiego mistrza Francji (w 1997 i 2000 roku) oraz Włoch (w latach 2002-2003). W reprezentacji "Trójkolorowych" rozegrał do tej pory 50 spotkań i strzelił w niej 28 goli.
http://pilka.interia.pl/news?inf=511353
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2004, 18:41 przez PABLO, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dziadek
- Juventino
a ja wierze. CZytalem o tym juz pare razy i nawet przeszedl mi przez oczy wywiad z Davidem. Moim zdaniem to dobrze chociaz mozna by kupic zamiast niego jakiegos mlodszego, bardziej utalentowanego zawodnika, w Turynie widzi mi sie Rothen. Ale Trezeguet tez sie przyda ;-)
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
mam nadzieje, że to prawda 8) Od początku tej całej sprawy z drugim napastnikiem miałem nadzieje, że jednak Treze zostanie. Wsumie EuroSport by sobie czegoś takiego nie wymyślił, więc coś w tym jest.
- Coldsoul
- Juventino
Mam nadzieje ze to prawda. Treze to typowy snajper- duzo lepszy od Vieriego. Dzieki przedluzeniu z nim umowy Juve nie musi sprowadzac jego nastepcy. Bardzo sie z tego ciesze!!
i wierze ze nie jest to plotka

- OskarG
- Juventino
MŁODSZEGO ?? bardziej utalentowanego.Dziadek pisze:a ja wierze. CZytalem o tym juz pare razy i nawet przeszedl mi przez oczy wywiad z Davidem. Moim zdaniem to dobrze chociaz mozna by kupic zamiast niego jakiegos mlodszego, bardziej utalentowanego zawodnika, w Turynie widzi mi sie Rothen. Ale Trezeguet tez sie przyda ;-)
Ludzie zastanówcie sie co wy piszecie
Treze ma 26 - to chyba nie jest stary - ma odpowiednie doswiadczenie i bez problemu moze pogrć 4 - moze więcej szonów na bardzo wysokim poziomie.
Co do umiejętności to chyba wystarczy że powiem że strzelił 60 bramek w 101 meczach w 3 sezonach od 2000/01
raz został królem strzelców serie A
+ 16 w tym sezonie w Serie A i 4 w LM
Jak na napastnika to umiejetności mu nie brakuje

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Przecież Rothen wcalnie nie jest dużo młodszy od Trezegueta, jest to kwestia kilku miesięcy i jak narazie jeżeli patrzeć tylko na wiek to obai mają 26 lat.Oskar8 pisze:MŁODSZEGO ?? bardziej utalentowanego.Dziadek pisze:a ja wierze. CZytalem o tym juz pare razy i nawet przeszedl mi przez oczy wywiad z Davidem. Moim zdaniem to dobrze chociaz mozna by kupic zamiast niego jakiegos mlodszego, bardziej utalentowanego zawodnika, w Turynie widzi mi sie Rothen. Ale Trezeguet tez sie przyda ;-)
Ludzie zastanówcie sie co wy piszecie
Treze ma 26 - to chyba nie jest stary - ma odpowiednie doswiadczenie i bez problemu moze pogrć 4 - moze więcej szonów na bardzo wysokim poziomie.
Co do umiejętności to chyba wystarczy że powiem że strzelił 60 bramek w 101 meczach w 3 sezonach od 2000/01
raz został królem strzelców serie A
+ 16 w tym sezonie w Serie A i 4 w LM
Jak na napastnika to umiejetności mu nie brakuje
A co do talentu to Trezeguet ma duzo więkrzy od Rothena.
Bardzo sie cieszę że Trezeguet u nas zostaje choć miałem nadzieję że zgodzi się na nizszy kontrakt, ale napewno to nam się zwróci.
Jego marzeniem jest strzelenie 100 bramek w serie A, a ma ich 76, czyli szansa jest bardzo realna, David musi strzelić 24 goli, a przy okazji może być po raz drugi w swojej karierze królem strzelców ligi Włoskiej.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- nookie
- Juventino
Trudno powiedziec czy to prawda...raczej tak..Euro sport jaj by sobie nie robil raczej...zwlaszcza ze powolywali sie na Dello Sport a ta gazeta nie pisze idiotycznych plotek...mysle ze jak na razie mozemy chyba spokojnie zaczac sie cieszyc...ale jednak pewnosci nie ma....ale bardzo dobrze ze zostal..osobiscie nie widzialem nikogo w JUVE na jego miejsce..a juz na pewno nie Vieriego :?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Lypsky
- Juventino
Trezeguet w Juventusie do 2008 roku
Francuski piłkarz David Trezequet przedłużył na cztery lata kontrakt z Juventusem Turyn. Nowa umowa będzie obowiązywać do 30 czerwca 2008 roku - poinformował w sobotę włoski dziennik sportowy "La Gazzetta dello Sport."
Według dziennikarzy tej gazety francuski napastnik zgodził się podpisać nową umowę za sumę 5,5 miliona euro. Trezeguet ma otrzymać dodatkowo milion euro za prawa do swojego wizerunku.
Władze Juventusu nie potwierdziły jeszcze oficjalnie tej wiadomości. Jednakże włoski dziennik napisał, że na początku przyszłego tygodnia zrobi to wiceprezes klubu, Roberto Bettega, który przebywa aktualnie w Portugalii.
26-letni zawodnik przeszedł do włoskiego klubu z AS Monaco na początku sezonu 2000-2001. W swojej karierze zdobył m.in. tytuły piłkarskiego mistrza Francji (w 1997 i 2000 roku) oraz Włoch (w latach 2002-2003). W reprezentacji "Trójkolorowych" rozegrał do tej pory 50 spotkań i strzelił w niej 28 goli.
Autor: Paweł Sumara
Źródło: PAP
zrodlo: http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=24214
Ten sam news jest kilka wypowiedzi wyżej - tylko inne zródło
wklejasz bezmyslnie newsa
A tak przeczytać wypowiedzi kolegów nie łaska ??
Oskar8
Jest to niby Lechsport
ale jezeli ''La gazetta dello sport'' tak napisala moze cos w tym jest jednak nadal trza czekac na potwierdzenie
Autor: Paweł Sumara
Źródło: PAP
zrodlo: http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=24214
Ten sam news jest kilka wypowiedzi wyżej - tylko inne zródło
wklejasz bezmyslnie newsa
A tak przeczytać wypowiedzi kolegów nie łaska ??
Oskar8
Jest to niby Lechsport
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bociu
- Juventino
Ja sie bardzo ciesze. David jest dla Juventusu bardzo wazny bo jest to typowy egzekuror. Myslalem jeszcze niedawno ze sprowadzimy Morientesa, Ibrahimowicza czy Drogbe. A tak patrze ze nic z tego nie wyjdzie. Wszyscy mowia ze Trezeguetowi sezon nie wyszedł a strzelił(jeśli sie nie myle) 16 bramek. On zawsze jest dobry no i bardzo utalentowany.
- rafiq
- Juventino
I tutaj też o tym piszą.
Ci co się bali, że "zasili" nas Totti mogą chyba spać spokojnie.
Jakby jeszcze tak Vieriego i byłby napad jakich mało.
Ci co się bali, że "zasili" nas Totti mogą chyba spać spokojnie.
Jakby jeszcze tak Vieriego i byłby napad jakich mało.
todos mentira ...