Super puchar dla Lecha
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Lech zremisował a ostatecznie wygrał z Wisła K w meczu o superpuchar PL
2-2
Bramki dla Lecha: Bosacki , Goliński
Bramiki dla Wisły: Szymkowiak , Frankowski
Lech wygrał w karnych 4-1
2-2
Bramki dla Lecha: Bosacki , Goliński
Bramiki dla Wisły: Szymkowiak , Frankowski
Lech wygrał w karnych 4-1
Dawniej Virus[Mauro].
- Alexa Del Piero
- Juventino
RZUTY KARNE 4-1
Lech: Piskuła +, Bosacki +, Goliński +, Madej +
Wisła: Głowacki -, Żurawski +, Kłos -
Głowacki uderzył w środek, niezmylony Piątek wybija; Piątek końcami palców wybił na słupek strzał Kłosa
Niestety znowu nie miałam okazji zobaczyć Kolejorza w akcji ale w następnym sezonie to sobie odbije :-D
Brawo Lech ! ! !
Lech: Piskuła +, Bosacki +, Goliński +, Madej +
Wisła: Głowacki -, Żurawski +, Kłos -
Głowacki uderzył w środek, niezmylony Piątek wybija; Piątek końcami palców wybił na słupek strzał Kłosa
Niestety znowu nie miałam okazji zobaczyć Kolejorza w akcji ale w następnym sezonie to sobie odbije :-D
Brawo Lech ! ! !
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Lypsky
- Juventino
Nio to Leszek zaczal ostro pogrywac 8) Gratulacje dla kibicow.Szacuknu do pilkarzy nie mam ale do samego klubu jak najbardziej ostatnio dobrze wam sie wiedzie.Wygrywacie z najlepszymi w polskiej lidze i oglnie gra Lecha moze sie podobac.Mam nadzieje ze na tym meczu zadnych ekscesow nie bylo??
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Miałem bilety na ten mecz .... i nie wykorzystałem ichAlexa Del Piero pisze: Niestety znowu nie miałam okazji zobaczyć Kolejorza w akcji ale w następnym sezonie to sobie odbije :-D
Brawo Lech ! ! !

Dawniej Virus[Mauro].
- Pawciosss
- Juventino
No ludzie :!: ja miałem na początku iść na czwórkę ,a później o 14 z czymś qmpel dzwoni że nei dostał biletów
myślałem ,że się rozwalę ...
wróciłem do domu(ok.16) no i stwiedziłem ,że się nie poddam - wysłałem eske do qmpla i sie pytałem czy nie mógłby mi załatwić biletów do kotła ,myśląc ,że jest on już na bułgarskiej ... qmpel zadzwonił i okazał się ,że akurat ma jeden bilet na zbyciu i w końcu pojawiłem się na stadionie Lecha z czego byłem bardzo zadowolony bo zobaczyłem dobry mecz i wygraną Kolejorza w karnych ...
później pojechałem z qmplami na stary bo niby mieli tam przyjechać piłkarze Lecha ,ale tak się nie stało więc zmyłem się stamtąd po jakiejś godzinie ;]

wróciłem do domu(ok.16) no i stwiedziłem ,że się nie poddam - wysłałem eske do qmpla i sie pytałem czy nie mógłby mi załatwić biletów do kotła ,myśląc ,że jest on już na bułgarskiej ... qmpel zadzwonił i okazał się ,że akurat ma jeden bilet na zbyciu i w końcu pojawiłem się na stadionie Lecha z czego byłem bardzo zadowolony bo zobaczyłem dobry mecz i wygraną Kolejorza w karnych ...

później pojechałem z qmplami na stary bo niby mieli tam przyjechać piłkarze Lecha ,ale tak się nie stało więc zmyłem się stamtąd po jakiejś godzinie ;]