Massimiliano Allegri
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
A czasami Allegro nie miał wontów do sędziego? Doliczyli wszak 5 minut a gol padł już w 8 doliczonej
Widziałem urywek końcówki, było z czego jeszcze kolejne 3 do tych 5 dokładać?

Widziałem urywek końcówki, było z czego jeszcze kolejne 3 do tych 5 dokładać?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
A czuby z fcsciek uważają, że Doveri sędziuje pod nas
Oczywiście Atalanta według nich powinna mieć karnego z tym, że ja nie wiem za co...dzban nad dzbanami niejaki orzeu twierdzi, że toczą się 3 postępowania przeciwko nam i że prawdpodobnie nie będziemy grali w Serie A w przyszłym sezonie. On niedawno wyrokował, że do tych -15 punktów dorzucą nam jeszcze -25, melepeta...

Oczywiście Atalanta według nich powinna mieć karnego z tym, że ja nie wiem za co...dzban nad dzbanami niejaki orzeu twierdzi, że toczą się 3 postępowania przeciwko nam i że prawdpodobnie nie będziemy grali w Serie A w przyszłym sezonie. On niedawno wyrokował, że do tych -15 punktów dorzucą nam jeszcze -25, melepeta...

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Merdacze naczytają się tego Zilianiego, może mu jeszcze płacą za to xd I chodzą i opowiadają te teorie, który się ciągle zmieniają. Chłop zrobił jakiś abonament na swoje treści, także sobie dorobi co nieco. Dziś Coni ma wyjaśnić powody swojej decyzji, zobaczymy co tam naskrobią. Niemniej mokry sen merdaczy w postaci SerieC jest dużo mniej prawdopodobny niż całkowite uniewinnienie Juventus, a całkowite uniewinnienie jest wręcz nierealne.
- Toskanski_Ferguson
- Juventino
Przyjdzie ten Guintoli i się zdziwi jakie tu jest kolesiostwo i że najgorsze parchy są nie do ruszenia.
- Kintsuragi
- Juventino
Zdziwisz się. Jeśli zarząd jest mocno nastawiony na Giuntoli'ego - a na to wszystko wskazuje - będą optować za jego wizją drużyny, kadry i filozofii. Jedyny mur na jaki może natrafić to wysokie zarobki poszczególnych piłkarzy, które są nie do przeskoczenia i mogą być problemy ze sprzedażami i ew. wypożyczeniami (dlatego bardzo często Juventus oprócz wypożyczenia opłaca zazwyczaj 50% kontraktu dodatkowo). Max głupi nie jest i czuje pismo nosem. Tutaj nie może być sentymentów i od nowego sezonu musi przyjść trener, który nastawi odpowiednio drużynę. Drużynę ewidentnie zablokowaną i przygaszoną w fazie ofensywnej. Tak jakby za próby strzelenia gola czekała Cię bura w szatni i suszarka przy wszystkich. Chociaż? Co ja tam wiem...Toskanski_Ferguson pisze: ↑09 maja 2023, 08:16 Przyjdzie ten Guintoli i się zdziwi jakie tu jest kolesiostwo i że najgorsze parchy są nie do ruszenia.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Cherubini, co wyszło na podsłuchach, też nie chciał Allegriego i co? I nic 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przegladajac wloskie forum
https://www.vecchiasignora.com/topic/36 ... a-partita/
CALVO - Chief Football Officer
Za google tlumaczem:
Porozmawiajmy o pozasportowej wigilii. Zna pan datę, 22 maja, i wie pan, że sąd kasacyjny zdecyduje, czy nastąpi zmiana miejsca postępowania w sprawie śledztwa w sprawie Prismy. Czy to pana satysfakcjonuje?
'Jak już jesteśmy przyzwyczajeni, jest to wigilia pełna dynamiki poza boiskiem, ale jak powiedział wczoraj trener, a także klub, drużyna skupia się na dzisiejszym meczu, który dla nas jest najważniejszy. Na polu pozaboiskowym zajmą się tym nasi prawnicy, mamy swoje opinie, mamy swoje pomysły, jesteśmy, myślimy, że mamy jeszcze argumenty, aby powtórzyć nasze stanowisko w Federalnym Sądzie Apelacyjnym, ale dziś wieczorem jesteśmy skupieni na boisku".
Co powiesz tym, którzy uważają za oczywiste, że w przyszłym roku nie zagracie w Europie?
"Ale czytaliśmy tak wiele wczesnych orzeczeń w gazetach w ostatnich tygodniach, a nawet powiedziałbym, że w ciągu ostatnich pięciu miesięcy. Jesteśmy skoncentrowani na boisku, zawsze byliśmy, jesteśmy na drugim miejscu w lidze, jesteśmy w półfinale Ligi Europy i to jest ważne. A dzisiejszy wieczór jest ważny, ponieważ jest to pierwszy etap, aby przejść do finału".
Nazwisko Giuntoli krąży w odniesieniu do roli Ds. Co jest prawdą?
"W tej chwili naszym priorytetem jest planowanie tego finałowego sezonu. Do końca sezonu pozostały trzy tygodnie, ale będą to trzy bardzo długie tygodnie. A potem jesteśmy już skupieni na planowaniu przyszłego sezonu, z trenerem Allegrim, z Federico Cherubinim, który jest naszym dyrektorem sportowym, i ze mną. To jest nasz priorytet na chwilę obecną, do końca sezonu na pewno".
Mówiąc o czasie, jakie są szanse, że sytuacje poza boiskiem uda się rozwiązać do końca sezonu?
"Myślę, że to zależy w dużej mierze od wyniku 22 maja, jaki będzie rezultat, wiemy, że mamy jeszcze opcję pójścia do Collegio di Garanzia, co wydłużyłoby ten czas, ale wszystko zależy od wyniku, czy nasze opinie zostaną wzięte pod uwagę, co powtórzą nasi prawnicy, nasze motywacje."
https://www.vecchiasignora.com/topic/36 ... a-partita/
CALVO - Chief Football Officer
Za google tlumaczem:
Porozmawiajmy o pozasportowej wigilii. Zna pan datę, 22 maja, i wie pan, że sąd kasacyjny zdecyduje, czy nastąpi zmiana miejsca postępowania w sprawie śledztwa w sprawie Prismy. Czy to pana satysfakcjonuje?
'Jak już jesteśmy przyzwyczajeni, jest to wigilia pełna dynamiki poza boiskiem, ale jak powiedział wczoraj trener, a także klub, drużyna skupia się na dzisiejszym meczu, który dla nas jest najważniejszy. Na polu pozaboiskowym zajmą się tym nasi prawnicy, mamy swoje opinie, mamy swoje pomysły, jesteśmy, myślimy, że mamy jeszcze argumenty, aby powtórzyć nasze stanowisko w Federalnym Sądzie Apelacyjnym, ale dziś wieczorem jesteśmy skupieni na boisku".
Co powiesz tym, którzy uważają za oczywiste, że w przyszłym roku nie zagracie w Europie?
"Ale czytaliśmy tak wiele wczesnych orzeczeń w gazetach w ostatnich tygodniach, a nawet powiedziałbym, że w ciągu ostatnich pięciu miesięcy. Jesteśmy skoncentrowani na boisku, zawsze byliśmy, jesteśmy na drugim miejscu w lidze, jesteśmy w półfinale Ligi Europy i to jest ważne. A dzisiejszy wieczór jest ważny, ponieważ jest to pierwszy etap, aby przejść do finału".
Nazwisko Giuntoli krąży w odniesieniu do roli Ds. Co jest prawdą?
"W tej chwili naszym priorytetem jest planowanie tego finałowego sezonu. Do końca sezonu pozostały trzy tygodnie, ale będą to trzy bardzo długie tygodnie. A potem jesteśmy już skupieni na planowaniu przyszłego sezonu, z trenerem Allegrim, z Federico Cherubinim, który jest naszym dyrektorem sportowym, i ze mną. To jest nasz priorytet na chwilę obecną, do końca sezonu na pewno".
Mówiąc o czasie, jakie są szanse, że sytuacje poza boiskiem uda się rozwiązać do końca sezonu?
"Myślę, że to zależy w dużej mierze od wyniku 22 maja, jaki będzie rezultat, wiemy, że mamy jeszcze opcję pójścia do Collegio di Garanzia, co wydłużyłoby ten czas, ale wszystko zależy od wyniku, czy nasze opinie zostaną wzięte pod uwagę, co powtórzą nasi prawnicy, nasze motywacje."
- DonVanBuffon
- Juventino
Czy ktoś odetnie w końcu tego raka? 

No excuses!
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ale chrzanicie, przecież to Allegri robił swojego czasu te genialne zmiany i odmienial od niechcenia losy meczów.
Costa na ławce - szach mat, odmienia losy meczu, Cancelo na ławce - nikt się nie spodziewał, wchodzi z ławki, szach mat.
To było naprawdę cwane, u ekspertów pokroju Święcickiego już zawsze będzie niezwykle elastycznym geniuszem taktycznym.
Gorzej, że kiedy zabrakło tak silnej kadry to i jakby talent trenerski się skończył.
Costa na ławce - szach mat, odmienia losy meczu, Cancelo na ławce - nikt się nie spodziewał, wchodzi z ławki, szach mat.
To było naprawdę cwane, u ekspertów pokroju Święcickiego już zawsze będzie niezwykle elastycznym geniuszem taktycznym.
Gorzej, że kiedy zabrakło tak silnej kadry to i jakby talent trenerski się skończył.
calma calma