Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji 2022/23
- marcinek
- Juventino
- Podziękował: 0
- Podziękowano: 26 razy
od razu sobie to przypomniałem, od tamtego sezonu kibicuje właśnie Juve. Może to będzie jakieś preludium do wygrania LE

chociaż myślę że do finału nawet się nie dostaniemy

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Maly
- Juventino
- Podziękował: 43 razy
- Podziękowano: 195 razy
A to on obstawiał? Myślałem, że pogrubił zespoły, które wyszły z 1 miejsca w grupie

Panowie, pada to już któryś raz w ostatnich dniach... zapominacie o triumfie w 1999 roku

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Crunny
- Juventino
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 109 razy
Normalnie przerwa między fazą grupową a pucharową trwa od początku grudnia do połowy lutego, czyli prawie 2,5 miesiąca. W tym roku będzie to przerwa aż 3,5-miesięczna, w dodatku przerwana MŚ, po których wielu graczy może wrócić kontuzjowanych, zmęczonych, w słabszej formie mentalnej (szczególnie, jak np. dostaną w grupie łomot od Meksyku, Arabii i Argentyny
). To dłuższa przerwa niż wakacyjna, więc będzie też sporo czasu na zmiany trenerów czy styczniowe transfery. Dlatego jakiekolwiek typowania wydają mi się bez sensu. Przykładowo teraz Napoli jest wręcz w kosmicznej formie, ale wiemy, że to zespół, który jak złapie zadyszkę, to potrafi zanotować serię nawet 5-6 meczów bez zwycięstwa i mieć problemy nawet z takim Eintrachtem.

Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Bartosz Karawańczyk
- Juventino
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 76 razy
Barcelona/United, Arsenal, mityczna Sevilla, Sporting Club de Portugal - nie będzie łatwo zwyciężyć w Pucharze Niemistrzów.
- fazzi
- Juventino
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowano: 19 razy
Czy ktoś oglądał normalna piłkę wczoraj czy przedwczoraj? Strasznie przykro się człowiekowi robi zestawiając to z nasz "piłką". Tak jakby oni uprawiali inna dyscyplinę. Serio dobrze, że odpadliśmy z tej LM szybko, bo przecież taka Borussia by nas zgwałciła.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Maly
- Juventino
Gwałciły nas już w tym sezonie i PSG i Benfica a nawet ostatnio Napoli więc już na pewno chłopaki przyzwyczajeni. Zresztą nie ma się z czego cieszyć bo jak cudem przejdziemy Nantes to możemy trafić na kolejnych gwałcicieli typu Arsneal czy MU/Barcelona.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Lambi120
- Juventino
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 13 razy
Kij w to, czy my oglądaliśmy, ważne żeby pan Ferrero Roszer oglądał. Jeśli odpadniemy z Nantes i nie będziemy na bieżąco weryfikowani przez Europę (jak do tej pory) to może w gabinetach klubowych, na podstawie meczów z Sampdorią, Cremonese itp. dojdą to wniosku, że cały ten burdel mimo wszystko zmierza w dobrym kierunku.
- Maly
- Juventino
Dokładnie, kiedyś i tak z jednym z tych zespołów trzeba będzie zagrać i to będzie koniec a być może nawet odpadniemy wcześniej z kimś słabszym co wcale nie będzie niespodzianką bo cały czas gramy ten sam piach co wtedy gdy zbieraliśmy baty od Maccabi.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Sorek21
- Juventino
- Podziękował: 85 razy
- Podziękowano: 256 razy
BOMBA CLAMOROSO: #Barcelona może zostać pozbawiony tytułu Ligi Mistrzów 2015, który otrzymałby #Juventus . Źródła podają, że zespół sędziowski meczu został opłacony za zamkniętymi drzwiami, aby pomóc Barcelonie zdobyć trofeum. Ten tytuł byłby trzecim tytułem UCL #Juventus
Czy dobrze pamiętam że tam był nieodgwizdany karny na Pogbie ?
Czy dobrze pamiętam że tam był nieodgwizdany karny na Pogbie ?
- Dragon
- Redaktor
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 94 razy
Dobrze. Dla mnie i tak nie był to 100% karny obiektywnie mówiąc.
Reszty artykułu nie komentuję, bo to ta sama kategoria co news, że nam zabiorą LM na rzecz Ajaxu z 96r., podejrzewając, że graliśmy na wlewkach poprawiających wydolność. Zwłaszcza Torricelli był tu nr. 1