Massimiliano Allegri

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 36 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 08:17

Gałcio pisze: 15 września 2022, 06:58 Zdaje się,że nowi piłkarze też już mają dość,o czym można przeczytać,że atmosfera w zespole jest fatalna,a nowi piłkarze poirytowani. Daj Boże porażkę w najbliższym meczu ligowym i wyje+@!!! tego pajaca na ławce trenerskiej.

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 08:21

Panowie ja byłem za powrotem Maxa. Przepraszam wszystkich którzy od razu mówili że to najgorsze co może się wydarzyć dla tego klubu, bo Wy wszyscy mieliście rację. Wydawało mi się że będzie guanopiłka, ale będą wyniki i że kto jak kto ale Max da stabilizację i potrzebną kasę na odbudowę zespołu. Na pewno my mamy duże problemy kadrowe, kontuzje i jeszcze wiele innych problemów, ale ten trener wydaje się być największym problemem z nich wszystkich. Być może obecny zastępca Maxa okażę się jakimś tam rozwiązaniem za free? Chociaż nie wierze że taki klub jak Juventus nie ma 10mln na pensję dobrego trenera. Nie wiem, niech szpece z naszego zarządu działają, bo jest tragedia.
Sarri - źle,
Piro - źle,
Allegri - 1 sezon źle,
Allegri - 2 sezon - fatalnie.
Wymienionych zostało tak dużo graczy, że już na kadrę nie można zwalić. Pierwszy skład na Benfice, a pierwszy skład np. na Juventus - Lazio 1-3 22.12.2019r. to tylko Bonucci i Sandro zostali.

Czyli pierwsze to wywalenie Maxa, a drugie to wynajęcie naukowców z NASA aby zbadali czemu mamy tyle kontuzji :P

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 36 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 08:33

Obrazek

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 09:28

No coś się łysemu dyzmie udało, na mecz Ligi Mistrzów u siebie, potencjalnie o awans przychodzi 34,015 ludzi, ok 81% wypełnienia :bravo: (z czego średnią jeszcze podbija wyprzedany sektor gości)

Obrazek

Dawniej Virus[Mauro].
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 09:47

W czym dziwota ta tak jakbyś szedł do drogiej restauracji a tam podają hot-doga z budki a na deser serwują ciasto z marketu.

kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 09:59

Jeden działacz urodził się z fiutkiem średnim, a drugi z z a j e b i s t y m. Ogromnym! Spytacie: który jest szczęśliwy? Obaj - jeden jest prezesem bo dostał robotę po rodzinie, a drugi ma kontrakt marzenie. Pytasz Sergio czy w Juventusie jest super... No pewnie, że super. Zdrowie!

<2022, Juventus FC, koloryzowane>

piterjuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 10:10

@ahojekk
@AdiJuve
Dokladnie. Sam jeszcze w sierpniu miałem plany polecieć na jakiś październikowy mecz Juve. Jednak po tym co zobaczyłem w pierwszych kolejkach, czyli ciąg dalszy antyfutbolu, to zrezygnowałem. Bywam tam raz na rok/na dwa lata. Szkoda jednak kasy żeby oglądać takie "widowiska". Jak mam około 100 euro zapłacić za bilet, plus samolot z 1000 zł, plus hotel kolejny 1000 i jakieś pieniądze na drobne wydatki, to wychodzi 3000 tys PLN. I za co to niby? Za oglądanie kolejnej kompromitacji? Nie, dziękuję i podejrzewam, że wielu kibiców podobnie podziękuję. Dlatego gdzieś wcześniej napisałem, że to co się obecnie dzieje, może doprowadzić do upadku całego klubu.
O kibica walczy się zarówno wynikami jak i stylem gry. Dziś mamy antyfutbol i brak wyników. Ja kibicuję Juve już 30 lat, więc przetrwam obecną kompromiatację Allegriego i jego pryncypałów. Jednak co z nowymi, młodymi kibicami piłki? Oni będą się trzymać z daleka od takiego klubu.

San Holo

Madridista
Madridista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 10:35

Agnelli zwalniając Allegriego płacił mu pensję do końca kontraktu bo wielki trener nie chciał podjąć pracy w innym klubie, a kiedy w końcu klub uwolnił się od niego również finansowo, postanowiono znów go zatrudnić i nie dość, że dać mu podwyżkę (9 mln euro) to jeszcze cudowny, czteroletni kontrakt.

Obrazek

1902 Para Siempre

Obrazek
Rozgrzany Sturaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 35 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 10:37

AdiJuve pisze: 15 września 2022, 09:47 W czym dziwota ta tak jakbyś szedł do drogiej restauracji a tam podają hot-doga z budki a na deser serwują ciasto z marketu.
Żeby jeszcze to świeże było... a tak to trochę przy okazji zalatuje rozkładem. :prochno:

Co tu dużo mówić, trener nie ma żadnego działającego pomysłu, burdel, chaos, środkowi pomocnicy na skrzydłach i brak energii w minutach 40-90, tylko po to by przeprowadzić ostatnie ataki na odpyerdol w 90+, licząc na cud.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 10:53

marcinek pisze: 15 września 2022, 08:21 Panowie ja byłem za powrotem Maxa. Przepraszam wszystkich którzy od razu mówili że to najgorsze co może się wydarzyć dla tego klubu, bo Wy wszyscy mieliście rację. Wydawało mi się że będzie guanopiłka, ale będą wyniki i że kto jak kto ale Max da stabilizację i potrzebną kasę na odbudowę zespołu. Na pewno my mamy duże problemy kadrowe, kontuzje i jeszcze wiele innych problemów, ale ten trener wydaje się być największym problemem z nich wszystkich. Być może obecny zastępca Maxa okażę się jakimś tam rozwiązaniem za free? Chociaż nie wierze że taki klub jak Juventus nie ma 10mln na pensję dobrego trenera. Nie wiem, niech szpece z naszego zarządu działają, bo jest tragedia.
Sarri - źle,
Piro - źle,
Allegri - 1 sezon źle,
Allegri - 2 sezon - fatalnie.
Wymienionych zostało tak dużo graczy, że już na kadrę nie można zwalić. Pierwszy skład na Benfice, a pierwszy skład np. na Juventus - Lazio 1-3 22.12.2019r. to tylko Bonucci i Sandro zostali.

Czyli pierwsze to wywalenie Maxa, a drugie to wynajęcie naukowców z NASA aby zbadali czemu mamy tyle kontuzji :P
Ja też byłem za jego powrotem, ale to co się stało w trakcie jego drugiej kadencji to przechodzi ludzkie pojęcie. Liczyłem na to, że w przerwie od trenerki nabierze jakichś świeżych pomysłów, bo potrafił pokazać niejednokrotnie, że to łebski gość. I nie liczyłem na zwrot o 180 stopni, raczej o udoskonalenie męczenia buły z którego byliśmy znani. Ale można się pomylić. 🙂

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Armin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 10:54

San Holo pisze: 15 września 2022, 10:35 Agnelli zwalniając Allegriego płacił mu pensję do końca kontraktu bo wielki trener nie chciał podjąć pracy w innym klubie, a kiedy w końcu klub uwolnił się od niego również finansowo, postanowiono znów go zatrudnić i nie dość, że dać mu podwyżkę (9 mln euro) to jeszcze cudowny, czteroletni kontrakt.

Obrazek
Dobrodziej Realu. To sobie wyobraź, że ten wytrawny taktyk zaszczepiałby calmę w Madrycie.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 11:04

marcinek pisze: 15 września 2022, 08:21 Sarri - źle,
Piro - źle,
Według mnie obaj zostali zwolnieni za wcześnie.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 11:36

Armin pisze: 15 września 2022, 10:54
San Holo pisze: 15 września 2022, 10:35 Agnelli zwalniając Allegriego płacił mu pensję do końca kontraktu bo wielki trener nie chciał podjąć pracy w innym klubie, a kiedy w końcu klub uwolnił się od niego również finansowo, postanowiono znów go zatrudnić i nie dość, że dać mu podwyżkę (9 mln euro) to jeszcze cudowny, czteroletni kontrakt.

Obrazek
Dobrodziej Realu. To sobie wyobraź, że ten wytrawny taktyk zaszczepiałby calmę w Madrycie.
Dlatego powinni polecieć obaj.

Oczywiście że Sarri I Pirlo powinni dostać jeszcze chociaż rok szansy. Wywalić starych przesiąkniętych calmą i budować nowe. Tego chcieli pewnie Paratici i Nedved, no ale cóż. Teraz przez te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jesteśmy parę lat w dupę.

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 12:11

#Allegriout

Inter 16/02/2025 :juveflag:
Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 31 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2022, 12:29

Teraz albo nigdy. Jeśli dziś skończy się na niczym to zostaje do końca sezonu. Warunkowanie czegokolwiek meczem z Monzą brzmi śmiesznie.

ODPOWIEDZ