Quiz 1 (Juventus)
- Alexa Del Piero
- Juventino
Dzięki. Chyba się wygłupiłam :oops: , ale w końcu wicemistrzostwo to też jakieś osiągnięcie 

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Tak, wtedy bylo to znaczace osiagniecie, dla Deportivo, aczkolwiek nie bylo to trofeum...Alexa Del Piero pisze:Dzięki. Chyba się wygłupiłam :oops: , ale w końcu wicemistrzostwo to też jakieś osiągnięcie
- Martin
- Juventino
Jesli dobrze kombinuje to kolej na mnie.
Nie wiem czy pytanie bedzie proste czy nie, ale na pewno dzieki niemu dowiecie sie wielu ciekawych rzeczy
W 1999 roku jeden z ówczesnych napastników Starej Damy brał udział w bójce w której ranne zostały dwie osoby. Oprócz niego zamieszani było dwóch jego kolegów. Prokurator domagał się 8-letniej kary więzienia. Piłkarz jednak w koncowym efekcie musiał jedynie zapłacić grzywnę.
O jakiego piłkarza chodzi (i gdzie toczyła się rozprawa)?
Nie wiem czy pytanie bedzie proste czy nie, ale na pewno dzieki niemu dowiecie sie wielu ciekawych rzeczy

W 1999 roku jeden z ówczesnych napastników Starej Damy brał udział w bójce w której ranne zostały dwie osoby. Oprócz niego zamieszani było dwóch jego kolegów. Prokurator domagał się 8-letniej kary więzienia. Piłkarz jednak w koncowym efekcie musiał jedynie zapłacić grzywnę.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- OskarG
- Juventino
Nie wiem czy to to ale o jedynej bujce wiem że była (według moich zródeł) w 2000 listopad.Martin pisze:Jesli dobrze kombinuje to kolej na mnie.
po wyeliminowaniu Juventusu z LM na lotnisku "Caselle" w turynie
Rozgoryczeni fani "protestowali" przeciwko takiej porazce w Atenach z Panatinajkosem
3 kibiców krzyczało na Van Der Sar, a później Zidane który nie wytrzymał gdy został uderzony przez kibicai przewrucony.
Podobno zainterweniowali Fonseca i Montero a kibic został uderzony przez Fonesce.
Nie wiem czy o to ci chodziło bo data sie nie zgadza - ale zawsze to coś ciekawego.

- Martin
- Juventino
No widze ze jednak to pytanie bylo za trudne. Zatem podaje prawidlowa odpowiedz.
W marcu 2002 roku sąd w Sevilli przedstawil opinii publicznej akta sprawy w ktorej glownymi oskarzonymi byli Zalayeta i jego dwoch kolegow z Sevilli - Marcel Otero i Nicolas Olivera.
Wszyscy trzej byli zamieszani w bijatykę 17 grudnia 1999 roku. Dwie osoby zostaly ranne. A prokurator zazadal 8 lata wiezienia dla pilkarzy.
Ostatecznie pilkarze zostali uznani winnymi i sad ukaral ich trzymiesiecznym pobytem w wiezieniu, ale poniewaz wczesniej wszyscy trzej nie uczestniczyli w zadnym procederze lamiacym prawo kara zostala zamieniona na grzywne.
Mylacym moglbyc fakt ze w tym okresie Zalayeta byl na wypozyczeniu wlasnie w Sevilli
Kolejne, tym razem, latwiejsze pytanie zapodam juz wkrotce.
W marcu 2002 roku sąd w Sevilli przedstawil opinii publicznej akta sprawy w ktorej glownymi oskarzonymi byli Zalayeta i jego dwoch kolegow z Sevilli - Marcel Otero i Nicolas Olivera.
Wszyscy trzej byli zamieszani w bijatykę 17 grudnia 1999 roku. Dwie osoby zostaly ranne. A prokurator zazadal 8 lata wiezienia dla pilkarzy.
Ostatecznie pilkarze zostali uznani winnymi i sad ukaral ich trzymiesiecznym pobytem w wiezieniu, ale poniewaz wczesniej wszyscy trzej nie uczestniczyli w zadnym procederze lamiacym prawo kara zostala zamieniona na grzywne.
Mylacym moglbyc fakt ze w tym okresie Zalayeta byl na wypozyczeniu wlasnie w Sevilli

Kolejne, tym razem, latwiejsze pytanie zapodam juz wkrotce.
- Martin
- Juventino
To pytanie bedzie latwe dlatego zapytam sie o trzy rzeczy.
Otoz jest sobie dwoch panow. Jednym z nich jest były trener Juventusu. Drugi to aktywny sedzia. Mimo, ze obaj daza sie wielka sympatia i obaj urodzili sie w jednym miescie pomiedzy tym sedzia, a Juventusem bylo zawsze duzo kontrowersji.
O kogo chodzi? Wymien nazwisko trenera, sedziego i owe miasto.
Otoz jest sobie dwoch panow. Jednym z nich jest były trener Juventusu. Drugi to aktywny sedzia. Mimo, ze obaj daza sie wielka sympatia i obaj urodzili sie w jednym miescie pomiedzy tym sedzia, a Juventusem bylo zawsze duzo kontrowersji.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Marcello Lippi, Pierluigi CollinaMartin pisze:To pytanie bedzie latwe dlatego zapytam sie o trzy rzeczy.
miejsce urodzenia Viareggio
Martin pisze:Pewno ze chodziło o tych panow! Gratulacje! Twoja kolej.
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Alexa Del Piero
- Juventino
ekhm, Rybeq 
Moje pytanie jest proste
Jak brzmi imię i nazwisko trenera, który jako jedyny dwukrotnie zdobył tytuł mistrza świata i w jakich latach.

Moje pytanie jest proste
Jak brzmi imię i nazwisko trenera, który jako jedyny dwukrotnie zdobył tytuł mistrza świata i w jakich latach.
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- x_men_1988
- Juventino
Vittorio Pozzo (1934 i 1938).
Alexa Del Piero pisze:Odpowiedź prawidłowa. Twoja kolej x_men_15
- x_men_1988
- Juventino
Jeden z teraźniejszych piłkarzy juve ,będąc jeszcze dzieckiem miał poważny wypadek samochodowy , który mogł przekreślić jego póżniejszą karierę piłkarską , jaki to zawodnik ?
Chyba proste , choć mozna mieć z tym problemy .
Chyba proste , choć mozna mieć z tym problemy .
- Alexa Del Piero
- Juventino
Alessandro Del Piero
x_men_15 pisze:Oczywiście porawna odpowiedż , teraz twoja kolej Alexa .
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Alexa Del Piero
- Juventino
Moje pytanie jest banalne.
Jaki tytuł nosi autobiografia boskiego Roberto Baggio?
Jaki tytuł nosi autobiografia boskiego Roberto Baggio?
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- KwiAtek
- Juventino
Ok, czas na moje pytanie.
Ten urodzony w 1901r. byly zawodnik Juventusu jako jeden z nielicznych pilkarzy gral w finalach pilkarskich mistrzostw swiata dla dwoch roznych reprezentacji narodowych
Prosze podac jego imie i nazwisko oraz nazwy krai, dla ktorych gral.
Ten urodzony w 1901r. byly zawodnik Juventusu jako jeden z nielicznych pilkarzy gral w finalach pilkarskich mistrzostw swiata dla dwoch roznych reprezentacji narodowych

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- tom_n
- Milanista
Ten zawodnik to Raimundo Orsi. Grał w reprezentacji Argentyny (13 meczów / 3 gole) i Włoch (35 meczów / 13 goli) :-DKwiAtek pisze:Ten urodzony w 1901r. byly zawodnik Juventusu jako jeden z nielicznych pilkarzy gral w finalach pilkarskich mistrzostw swiata dla dwoch roznych reprezentacji narodowychProsze podac jego imie i nazwisko oraz nazwy krai, dla ktorych gral.
KwiAtek pisze:
Blisko, ale nie o tego pana chodzi 8) Moge tylko dodac, ze urodzil sie w tym samym miescie co Orsi
FORZA MILAN!