Ángel Di Maria
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy

#22 ÁNGEL DI MARIA

Data urodzenia: 14.02.1988
Miejsce urodzenia: Rosario, Argentyna
Kariera seniorska: Rosario Central (2005-2007), SL Benfica (2007-2010), Real Madryt (2010-2014), Manchester United (2014-2015), Paris Saint-Germain (2015-2022), Juventus FC (2022-2023), Benfika (2023-...)
Debiut w Juve: (15.08.2022) - Juventus 3:0 Sassuolo
Kwota transferu do Juve: Transfer darmowy.
szczegóły
Obecne zarobki: ok 5,5 mln Euro + 1,5 mln euro ewentualnych bonusów.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Trochę to naciągane, bo Di Maria nominalnie jest jest prawym napastnikiem, podobnie jak np. Robben albo Messi, którego już nie uwzględniono, a który zjadłby w tym rankingu wszystkich.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Ten prawy atak to taki naciągany, on większość życia grał skrzydłowego w 4231. Wiadomo, że w 433 zajmie pozycję bocznego napastnika ale jaki z niego napastnik?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To już mój ulubiony piłkarz i już ubolewam, że jest tu tylko na chwilę...
Mam słabość do takich co im piłka nie przeszkadza przy nodze. Doczekałem się następcy Costy....
Mam słabość do takich co im piłka nie przeszkadza przy nodze. Doczekałem się następcy Costy....

- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jak w FM schodzący? I chyba więcej zagrał właśnie w 433, stąd dziwne zestawianie go z Kaką czy Lampardem. Porównując z Messim od tego 2003 22/32 do 123/41 to nie ma co porównywać, ale jeśli będzie mógł zagrać swoje to double-double wykręci. Albo chociaż z 15 asyst we wszystkich rozrywkach. To by dało 15 goli, czyli już niemal 20% bramek drużyny z poprzedniego sezonu.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Jakby był bocznym napastnikiem i miał takie liczby jakie ma nikt by na niego nie spojrzał. U nas będzie robił za Dybalę, niby Max go da na prawy atak a będzie biegał w okolicach połowy boiska i rozgrywał.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Di Maria będzie grał na ściane na szpicy, Vlahović jako następca Mandzukicia na lewym skrzydle będzie robił miejsce na ofensywne i błyskotliwe rajdy Alexowi Sandro, a główną strzelbą będzie Adrien "mr. 10 goli na sezon" Rabiot.

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
No to niech chłop zbiera manatki i wraca po mundialu do Argentyny. Pokazał w dwóch meczach magię ( szkoda, że tylko z ogórami ), ale to zdecydowanie za mało.
W sumie to go nawet nie winię jakoś bardzo, bo ciężko jest się rozkochać w drużynie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i cieszyć się grą. Nie dość, że ten pajac wstawiał go z niedoleczoną kontuzją, to jeszcze ten siermiężny styl. Coś takiego musi mocno frustrować gościa który grał w PSG i Realu i zdobył w piłce klubowej wszystko. Także fajnie było, do widzenia i powodzenia w Rosario.
W sumie to go nawet nie winię jakoś bardzo, bo ciężko jest się rozkochać w drużynie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i cieszyć się grą. Nie dość, że ten pajac wstawiał go z niedoleczoną kontuzją, to jeszcze ten siermiężny styl. Coś takiego musi mocno frustrować gościa który grał w PSG i Realu i zdobył w piłce klubowej wszystko. Także fajnie było, do widzenia i powodzenia w Rosario.
- jarmel
- Redaktor
To mi trochę przypomina sytuację z Alvesem. Też wtedy przyszedł do klubu chłop, który całe życie grał na najwyższym poziomie i mentalem przewyższał trenera jakieś 5 razy, dlatego skończyło się to odejściem z trzaśnięciem drzwiami. W tym wypadku na bank będzie podobnie i nie ma co mieć coś Angelowi za złe, ja go w pełni rozumiem, miał trafić do topowego klubu, a okazało się że trafił do drużyny prowadzonej przez karykaturę trenera.
#AllegriOut
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja po cichu liczyłem na powtórke sytuacji z Tevezem - że mimo przeciwności losu i walki z żywiołem, Di Maria weźmie ten cały ambaras na swoje wątłe barki i mentalnie pociągnie tę drużynę.jarmel pisze: ↑26 października 2022, 06:12 To mi trochę przypomina sytuację z Alvesem. Też wtedy przyszedł do klubu chłop, który całe życie grał na najwyższym poziomie i mentalem przewyższał trenera jakieś 5 razy, dlatego skończyło się to odejściem z trzaśnięciem drzwiami. W tym wypadku na bank będzie podobnie i nie ma co mieć coś Angelowi za złe, ja go w pełni rozumiem, miał trafić do topowego klubu, a okazało się że trafił do drużyny prowadzonej przez karykaturę trenera.
Tylko jak tu być liderem z gabinetu lekarskiego? No, chyba że wystąpisz z kontuzją, ale na takie rzeczy Allegriemu nie pozwoliłyby algorytmy w Football Managerze.