Szwecja 3:1 Polska
- Edgar Davids
- Juventino

no ale zesmy sie poprawili
juz nie 3:0, tylko kulturalna bramka na wyjezdzie
za rok bedzie 3:2 
mnie martwi tylko sytuacja Holandii :evil: tak na nich licze na EURO, ale widze, ze nic z tego :evil: przegrana z Belgia, tylko 3:0 z wyspami owczymi, gdzie nasz PL wygral 6;0 :shock: , a wczoraj przegrali z Irlandia :evil: czy ktos moglby mi przypomniec wynik Polski z Irlandia ? cos mi sie zdaje, ze wygralismy to :evil: ech Holandio...
mnie martwi tylko sytuacja Holandii :evil: tak na nich licze na EURO, ale widze, ze nic z tego :evil: przegrana z Belgia, tylko 3:0 z wyspami owczymi, gdzie nasz PL wygral 6;0 :shock: , a wczoraj przegrali z Irlandia :evil: czy ktos moglby mi przypomniec wynik Polski z Irlandia ? cos mi sie zdaje, ze wygralismy to :evil: ech Holandio...
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- Mario_166
- Juventino

To co gralsmy to bylo dno kompletne jedyny dobry pilkarz to krzynowek a reszta to patalachy wogule od ok 75 min przewrwali transmisje i nie obejrzalem nazywo brmiki dla polakow :evil: a szwedzi ladnie zagrali i wlosi na euro moga miec z nimi problemy ale polacy z taka gra nie maja szans na awans na MŚ a rasiak to najwieksze drewno jakie widzialem co on wogule robi w kadrze
:evil:
- Majkel
- Juventino

No nie mow :? Oni czasem obrażają samą istotę futbolu- tylko Krzynowkowi zalezy na wyniku, na walce. A reszta jakas taka niemrawa na tym boisku. Wstyd.Nawet dobrze ze ich nie ma na EURO bo by byla kompromitacja(grupa chyba:Niemcy, Holandia, Czechy, Polska- super).Chyba bylyby potrzebne jakies rewolucje w składzie19YB19 pisze:eh jak widze na tą naszą kadre, to mnie az krew zalewaJanas nic nie robi, ino se papieroski pali, jedyny + to gra Krzynowka... Rasiak, nie wiem co on jeszcze w kadrze robi, ciekawe jak mu pojdzie w serie A, zapewne za rok befdzie sie prosil o powrot do polskiej ekstraklasy, obrona nie istnieje, duzo niecelnych podan, ja nie wiem gdzie Ci pilkarze maja oczy
start do pilki... Boshe co chwile Szwedzi przejmowali kazda pilke, juz widze mecz z Anglią, ciekawe ile w d... dostaniemy... pozdro:)
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino

Mam nadzieję że Janas cos zrobi z naszą reprezentacją, bo jeżeli nie to nawet nie mamy co marzyć o walce z Anglikami o Euro.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- FOJM
- Juventino

A co innego mógł zrobićdarel pisze:FOJM nie zgodze się z tobą. Trzecia bramka to ewidentny błąd Dudka - Chris ma racje. Dudek miał piłke na rekawicy i podał ja wprost pod nogi rywala - nie widze tutaj zadnego usprawiedliwienia dla polskiego bramkarza.FOJM pisze:Jednak zostanę przy swoim. Uważam, że Dudek nigdzie nie popełnił BŁĘDU...Chris pisze:
trzecia bramka to chyba ewidentny bład Dudka, wypiąstkował piłkę na całe 5 metrów
aż żal było patrzeć na grę tej drużyny, poprzednicy napisali praiw wsyztsko
- darel
- Juventino

Z tego, co ja widziałem - to spokojnie mógł ją wybić ponad poprzeczke, na róg. Owszem - predzej Dudek bronił wspaniale, ale ta trzecia bramka to błąd Dudka, obrony oczywiście też - bo kto to widział zostawiać na 5 metrze niepilnowanego zawodnika. Bramkarz jesli broni strzał, to ma dwa wyjścia: złapac piłke, lub ja wybijać. Jeśli juz zdecyduje się na wybijanie (w tej sytuacji Dudek musiał wybijać, bo nie był w stanie złapać piłki) to nie może tego robić wprost pod nogi przeciwnika, a to własnie zrobił Dudek.FOJM pisze:A co innego mógł zrobićdarel pisze:FOJM nie zgodze się z tobą. Trzecia bramka to ewidentny błąd Dudka - Chris ma racje. Dudek miał piłke na rekawicy i podał ja wprost pod nogi rywala - nie widze tutaj zadnego usprawiedliwienia dla polskiego bramkarza.FOJM pisze:
Jednak zostanę przy swoim. Uważam, że Dudek nigdzie nie popełnił BŁĘDU...:!: Był już w powietrzu i sięgnął ją ledwo palcami...
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- matej
- Juventino

ja się zgodzę z tym że Krzynówke grał świetnie ale nie zgodzę się że tylko on. Uważam że Dudek poza 3 bramką grał dobrze i jeszcze Radomski zagrał dobry mecz. Nikt go nie docenia ale chłopak nieźle zapierniczał na boisku. Ale jest to kolejny mecz w którym potwierdziliśmy że jeszcze bardzo dużo nam brakuje do czołówki światoweji europejskiej.
P.S. Jedyny plus naszej gry to to że wiadomo na kogo w STSach stawiać w meczach Polski z dobrymi zespołami. Jeden los do przodu
P.S. Jedyny plus naszej gry to to że wiadomo na kogo w STSach stawiać w meczach Polski z dobrymi zespołami. Jeden los do przodu