Szwecja 3:1 Polska

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Edgar Davids

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2004, 10:30

no ale zesmy sie poprawili :D juz nie 3:0, tylko kulturalna bramka na wyjezdzie ;) za rok bedzie 3:2 :P

mnie martwi tylko sytuacja Holandii :evil: tak na nich licze na EURO, ale widze, ze nic z tego :evil: przegrana z Belgia, tylko 3:0 z wyspami owczymi, gdzie nasz PL wygral 6;0 :shock: , a wczoraj przegrali z Irlandia :evil: czy ktos moglby mi przypomniec wynik Polski z Irlandia ? cos mi sie zdaje, ze wygralismy to :evil: ech Holandio... :cry:

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
Silent

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2004, 11:44

I kolejny raz powtarzam, zwolnic Janasa i zadrudnic duet Kasperczak/Engel !!!

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2004, 11:48

To co gralsmy to bylo dno kompletne jedyny dobry pilkarz to krzynowek a reszta to patalachy wogule od ok 75 min przewrwali transmisje i nie obejrzalem nazywo brmiki dla polakow :evil: a szwedzi ladnie zagrali i wlosi na euro moga miec z nimi problemy ale polacy z taka gra nie maja szans na awans na MŚ a rasiak to najwieksze drewno jakie widzialem co on wogule robi w kadrze :?: :evil:

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2004, 12:13

19YB19 pisze:eh jak widze na tą naszą kadre, to mnie az krew zalewa :( Janas nic nie robi, ino se papieroski pali, jedyny + to gra Krzynowka... Rasiak, nie wiem co on jeszcze w kadrze robi, ciekawe jak mu pojdzie w serie A, zapewne za rok befdzie sie prosil o powrot do polskiej ekstraklasy, obrona nie istnieje, duzo niecelnych podan, ja nie wiem gdzie Ci pilkarze maja oczy :/ start do pilki... Boshe co chwile Szwedzi przejmowali kazda pilke, juz widze mecz z Anglią, ciekawe ile w d... dostaniemy... pozdro:)
No nie mow :? Oni czasem obrażają samą istotę futbolu- tylko Krzynowkowi zalezy na wyniku, na walce. A reszta jakas taka niemrawa na tym boisku. Wstyd.Nawet dobrze ze ich nie ma na EURO bo by byla kompromitacja(grupa chyba:Niemcy, Holandia, Czechy, Polska- super).Chyba bylyby potrzebne jakies rewolucje w składzie

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2004, 15:40

Mam nadzieję że Janas cos zrobi z naszą reprezentacją, bo jeżeli nie to nawet nie mamy co marzyć o walce z Anglikami o Euro.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2004, 21:41

darel pisze:
FOJM pisze:
Chris pisze:
trzecia bramka to chyba ewidentny bład Dudka, wypiąstkował piłkę na całe 5 metrów
aż żal było patrzeć na grę tej drużyny, poprzednicy napisali praiw wsyztsko
Jednak zostanę przy swoim. Uważam, że Dudek nigdzie nie popełnił BŁĘDU...
FOJM nie zgodze się z tobą. Trzecia bramka to ewidentny błąd Dudka - Chris ma racje. Dudek miał piłke na rekawicy i podał ja wprost pod nogi rywala - nie widze tutaj zadnego usprawiedliwienia dla polskiego bramkarza.
A co innego mógł zrobić :?: :!: Był już w powietrzu i sięgnął ją ledwo palcami...

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2004, 22:02

FOJM pisze:
darel pisze:
FOJM pisze:
Jednak zostanę przy swoim. Uważam, że Dudek nigdzie nie popełnił BŁĘDU...
FOJM nie zgodze się z tobą. Trzecia bramka to ewidentny błąd Dudka - Chris ma racje. Dudek miał piłke na rekawicy i podał ja wprost pod nogi rywala - nie widze tutaj zadnego usprawiedliwienia dla polskiego bramkarza.
A co innego mógł zrobić :?: :!: Był już w powietrzu i sięgnął ją ledwo palcami...
Z tego, co ja widziałem - to spokojnie mógł ją wybić ponad poprzeczke, na róg. Owszem - predzej Dudek bronił wspaniale, ale ta trzecia bramka to błąd Dudka, obrony oczywiście też - bo kto to widział zostawiać na 5 metrze niepilnowanego zawodnika. Bramkarz jesli broni strzał, to ma dwa wyjścia: złapac piłke, lub ja wybijać. Jeśli juz zdecyduje się na wybijanie (w tej sytuacji Dudek musiał wybijać, bo nie był w stanie złapać piłki) to nie może tego robić wprost pod nogi przeciwnika, a to własnie zrobił Dudek.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2004, 22:17

ja się zgodzę z tym że Krzynówke grał świetnie ale nie zgodzę się że tylko on. Uważam że Dudek poza 3 bramką grał dobrze i jeszcze Radomski zagrał dobry mecz. Nikt go nie docenia ale chłopak nieźle zapierniczał na boisku. Ale jest to kolejny mecz w którym potwierdziliśmy że jeszcze bardzo dużo nam brakuje do czołówki światoweji europejskiej. :(

P.S. Jedyny plus naszej gry to to że wiadomo na kogo w STSach stawiać w meczach Polski z dobrymi zespołami. Jeden los do przodu :D

Obrazek
ODPOWIEDZ