Capello nowym trenerem Juventusu
- Andryk
- Juventino
dla mnie to bardzo dobra wiadomość, ponieważ wybór fachowca jest rzeczą najlepsza, natomiast Dieder dopiero zaczyna swoja przygode z zawodem trenera, a Taki Wielki Klub jak Juventus nie może być dla niego miejscem do rozwijania sie:d, Po prostu dobry wybór!!!!,
Wierze natomiast ze za ileś tam lat Dieder będzie trenerem Juve
Wierze natomiast ze za ileś tam lat Dieder będzie trenerem Juve
- booyak
- Juventino
Yari pisze:Natomiast nie podoba mi się co zrobił sam Capello. Uciekł z tonącego statku. Widział że Roma się rozpada jak domek z kart i poprostu uciekł. Mam nadzieje że drugi raz nie stchórzy...
A ja mam nadzieje że nie będzie mósiał uciekać...
Mam bardzo mieszane uczucia co do jego osoby... Mam jeszcze w pamięci jak krytycznie wypowiadał się na temat Juve, choćby w tym sezonie... Jednak ufam Moggiemu i mam nadzieje że wiedział co robi zatrudniając Capello... Jak wspomniał Dionizos Juve traci powoli ducha... Niestety musze przyznać mu racje... Z tych którzy zrobili tak wiele dla klubu został tylko Del Piero i Ferrara... A po co nam ogromne sukcesy jeżeli będziemy tylko pustą maszynką do wygrywania (jaką moim zdaniem jest Real Madryt) a nie wielką piłkarską rodziną jaką byliśmy do tej pory...
★ ★ ★