Serie A 21/22 (30): JUVENTUS FC 2-0 Salernitana
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Gramy ten klasyk dziś o 15. Wszyscy Juventino przed telewizory! Oni nas potrzebują. Gramy z ostatnią drużyną w tabeli. Mecz będzie bardzo wyrównany. Zdecydują epizody. Oby bez kontuzji żeby wszyscy mogli pojechać na kadrę i tam je złapać. Tylko 3 pkt i walczmy o scudetto!

- jackop
- Juventino

- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 80 razy
Obyśmy rozpoznali i właściwie wykorzystali kluczowe momenty meczu, bo będą trwały pewnie z maks 5 min. Ponadto liczę na wysoką intensywność dzięki siłom zaoszczędzonym ze względu na brak dogrywki w LM.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 40 razy
- Otrzymał podziękowanie: 78 razy
Ponad 10*C na zewnątrz i piękna pogoda vs Wielki mecz wielkiego toskańskiego taktyka z potężną Salernitaną.
Wybór jest prosty. Współczuje wszystkim, którzy będą oglądali tę koopę.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Rozgrzany Sturaro
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Ogólnie podziwiam, że komuś z tego forum jeszcze chce się te mecze oglądać - sam się przestawiłem na flashscore z okazjonalnym obejrzeniem (a w zasadzie słuchaniem dźwięków meczu w tle), mniej stresu, tak czy inaczej te mecze wyglądają, jakby ciągle były o pietruszkę. Głównie przez zaangażowanie naszych kopaczy i impotencję ofensywną Wybitnego Toskańskiego Stratega.Sila Spokoju pisze: ↑20 marca 2022, 11:22 Ponad 10*C na zewnątrz i piękna pogoda vs Wielki mecz wielkiego toskańskiego taktyka z potężną Salernitaną.
To co, dziś 1-0 po samobóju?
- Mati1990
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Dzisiaj bardzo ciężki mecz z ostatnią w tabeli drużyną. Malutkim atutem po stronie Juventusu może być gra u siebie, ale to nie zmienia faktu, ze zależeć będzie wiele od Salernitany, czy zluzują trochę i dadzą nam coś pograć, czy zepną się i wypunktują te panienki grające w biało czarnych barwach...
Wersja optymistyczna? 1-0 dla Juve, po bardzo ciężkim boju.
Wersja optymistyczna? 1-0 dla Juve, po bardzo ciężkim boju.
- pitrek
- Juventino

- Podziekował: 22 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przyszedłem poczytać sarkastyczne komentarze....i nie zawiodłem się
obejrze mecz z interem za 2 tyg i to tyle w tym sezonie
" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 
- Volto
- Juventino

- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 59 razy
Najważniejsze, żeby wrócić na właściwe tory po pechowej i całkowicie niezasłużonej porażce na własnym stadionie z Villarrealem. Salernitana postawi ciężkie warunki ponieważ wszyscy wiemy jaka to waleczna i nieustępliwa drużyna, do tego sporo u nas kontuzji w tym momencie sezonu (co wszystkich niemożebnie zaskakuje) dlatego nawet najskromniejsza wygrana, a nawet remis (jak już wiemy to dobry wynik - szczególnie na tak ciężkim terenie jak swój stadion) będzie zadowalający.
Do kompletu jeszcze jakiejś kontuzji brakuje na rozgrzewce i jedziemy :scarf:
Do kompletu jeszcze jakiejś kontuzji brakuje na rozgrzewce i jedziemy :scarf:
- Baczu
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Liczę na wejście Soule w okolicach 93 minuty. Musimy rozwijać młodych piłkarzy, którzy w trudnej sytuacji kadrowej będą stanowić solidne zaplecze dla nielicznej grupki zdrowych zawodników.

- Toskańczyk
- Juventino

- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja oglądam. Nic nie wygra z Juventusem i jego grą. Atut własnego stadionu może nie wystarczyć. Przypomnę, że Inter który jest wyżej od nas w dwumeczu wygrał z nimi ledwo 10-0.

- jackop
- Juventino

- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 80 razy
Ewidentny brak szacunku dla przeciwnika i złe zarządzanie % kondycji, które teraz mści się traceniem punktów na potęgę.
Tu trzeba podejścia TAKTYCZNEGO, mądrego utrzymywania się przy piłce na własnej połowie i zwalniania gry zamiast prób ryzykowanych i całkowicie nie potrzebnych kontrataków oraz wesołej gry na hurra, która ma swoje miejsce w cyrku.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Garreat
- Juventino

- Podziekował: 51 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Tylko scudetto może uratowac stołek dyzmy, szanse wynoszą jakieś 1% tak że ten.
W sumie odpale ten mecz ale na drugim monitorze. Przed nami kolejne widowisko na poziomie ekstraklasy.
W sumie odpale ten mecz ale na drugim monitorze. Przed nami kolejne widowisko na poziomie ekstraklasy.
- Nicram_93
- Juventino

- Podziekował: 66 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Jak dla mnie mimo absencji ten skład jest niepoważny... 5 obrońców w podstawie (nie liczę Cuadrado, bo mimo wszystko w obronie gra czasami na siłę). Jestem ciekaw jak to będzie wyglądać, bo nie widzę MDS w trójce z Chiellinim i De Ligtem. Dlaczego w takim razie nie gra Rugani? Brak Moraty mogę tłumaczyć sobie tylko zmęczeniem, po jakże wyczerpującym meczu z Villareal. Byle zdobyć trzy punkty, bo gry specjalnej się nie spodziewam.
Wypowiedź Allegriego o czteroletnim planie przemilczę, bo jest to po prostu żart. Skoro wykonaliśmy w tym roku plan ponad normę, to dlaczego w przypadku Pirlo było inaczej? Równi i równiejsi, co Maksiu?
Wypowiedź Allegriego o czteroletnim planie przemilczę, bo jest to po prostu żart. Skoro wykonaliśmy w tym roku plan ponad normę, to dlaczego w przypadku Pirlo było inaczej? Równi i równiejsi, co Maksiu?

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.