Mercato (LATO 2022) DYSKUSJA
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Pogba
Kessie
idzie do Barcelony
de Jong
Jorginho
Gravenberch ⚠ poważne rozmowy z Bayernem
R.Sanches ⚠ poważne rozmowy z Milanem
Kessie
de Jong
Jorginho
Gravenberch ⚠ poważne rozmowy z Bayernem
R.Sanches ⚠ poważne rozmowy z Milanem
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Mily
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jak napisał jeden z użytkowników, źródło VS czyli bardzo dobre.- Di Maria, Salah i Joao Felix to nazwiska, który uważnie monitorujemy w ostatnich tygodniach
Coś mi się wierzyć nie chce w te nazwiska. Jedynie jakieś szanse na ściągnięcie Di Marii.
Co do kilku postów na poprzedniej stronie odnośnie Marotty:
- przypomnę, że gość złożył swego czasu najlepszy środek pola na świecie: Pogba, Vidal, Pirlo za mniej więcej 15 mln euro czyli za darmo.
- Tevez też przychodził za 9 mln, a swoje zrobił
Ze sprzedażami faktycznie miał chłop problemy, ale przyszedł do Juventusu i wyciągnął nas z takiego dołka, że do końca życia powinniśmy mu być wdzięczni. Po odejściu od nas do interu, tam zbudował mocny i świetnie grający zespół, wyciągając ich z podobnego dołka przez co straciliśmy mistrzostwo na rzecz właśnie klubu z Mediolanu. To raczej nie jest przypadek.
Sam na niego narzekałem wiele razy chociażby po sprzedaży Vidala do Bayernu za jakieś śmieszne pieniądze, ale teraz oczy się otwarły i człowiek widzi jaką robotę u nas zrobił. Gdyby ciągle był w klubie to nie stracilibyśmy mistrzostwa Włoch.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2022, 10:56 przez Mily, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Di Maria to stary dziad, ale fakt 20 asyst w sezonie to coś czego nie można zignorować.
Salah chce kosmicznej pensji jak na nasze warunki. Podobno chce czegoś w okolicy 15-17 mln na rękę. Po czymś takim Dybala dostałby wylewu na miejscu.
Jao Felix to chyba najlepsza opcja z tych wszystkich. Wciąż młody z relatywnie niskim/akceptowalnym kontraktem.
Salah chce kosmicznej pensji jak na nasze warunki. Podobno chce czegoś w okolicy 15-17 mln na rękę. Po czymś takim Dybala dostałby wylewu na miejscu.
Jao Felix to chyba najlepsza opcja z tych wszystkich. Wciąż młody z relatywnie niskim/akceptowalnym kontraktem.
- xemi
- Juventino
- Podziekował: 53 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
na RW mamy Chiese, mam trzeba kogoś na jego zmiennika, a nie za niego
Jao Felix - za kogo?
Zastanawia mnie Morata, nie jestem jego fanem, ale wygląda że w parze z Vlaho gra zdecydowanie lepiej. Oczywiście mogłby ewentualnie zostać tylko z niższą kwotą wykupu.
Jao Felix - za kogo?
Zastanawia mnie Morata, nie jestem jego fanem, ale wygląda że w parze z Vlaho gra zdecydowanie lepiej. Oczywiście mogłby ewentualnie zostać tylko z niższą kwotą wykupu.
- Toskańczyk
- Juventino
Kjeza to pewnie wróci dopiero w drugiej połowie sezonu, także kogoś nam też trzeba na prawą stronę.
- Toskańczyk
- Juventino
Nikt tego nie może wiedzieć oprócz Maxa ale 442 z Vlaho+10, a za nimi Kejza,Loca,x, prawdziwy lewoskrzydłowy mogłoby być fajne.
- xemi
- Juventino
- Podziekował: 53 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Czyli podobne ustawienie jakim grał Bayern, 2 środkowych pomocników, 2 skrzydłowych, napastnik i ktoś cofnięty za napastnikiem.Toskańczyk pisze: ↑16 marca 2022, 11:43Nikt tego nie może wiedzieć oprócz Maxa ale 442 z Vlaho+10, a za nimi Kejza,Loca,x, prawdziwy lewoskrzydłowy mogłoby być fajne.
Tylko to jest mocno ofensywne ustawienie, a takie słowo nie istnieje w słowniku maxa!

- Sorek21
- Juventino
Wystarczyło nie dopuścić do zatrudnienia Conte w Interze.
Sam na niego narzekałem wiele razy chociażby po sprzedaży Vidala do Bayernu za jakieś śmieszne pieniądze, ale teraz oczy się otwarły i człowiek widzi jaką robotę u nas zrobił. Gdyby ciągle był w klubie to nie stracilibyśmy mistrzostwa Włoch.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Zdaje się, że Barcelona najpierw wygrała rywalizację o Kessiego, a teraz o Mazraouiego. Dobre wzmocnienia za free. Bardzo przydaliby się nam tacy gracze w miejsce Rabiota i Cuadrado.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 27 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Cuadrado w poprzednim 19. Bierz poprawkę na to kto jest trenerem

Jeśli miałby przyjść to maksymalnie na rok i musielibyśmy grać taktyką z dwójką skrzydłowych.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Michael_M
- Juventino
Jasne, ale dla Cuadrado to najlepszy sezon w karierze pod względem asyst. Di Maria takie liczby osiąga niemal rok w rok. Nie twierdze, że powinniśmy go kupić. Uważam, że jest już za stary. Najlepiej by było jakby Chiesa wrócił do zdrowia jak najszybciej.
- JLo
- Juventino
Cytując klasyka: "mądrego to dobrze posłuchać".Mily pisze: ↑16 marca 2022, 10:48Jak napisał jeden z użytkowników, źródło VS czyli bardzo dobre.- Di Maria, Salah i Joao Felix to nazwiska, który uważnie monitorujemy w ostatnich tygodniach
Coś mi się wierzyć nie chce w te nazwiska. Jedynie jakieś szanse na ściągnięcie Di Marii.
Co do kilku postów na poprzedniej stronie odnośnie Marotty:
- przypomnę, że gość złożył swego czasu najlepszy środek pola na świecie: Pogba, Vidal, Pirlo za mniej więcej 15 mln euro czyli za darmo.
- Tevez też przychodził za 9 mln, a swoje zrobił
Ze sprzedażami faktycznie miał chłop problemy, ale przyszedł do Juventusu i wyciągnął nas z takiego dołka, że do końca życia powinniśmy mu być wdzięczni. Po odejściu od nas do interu, tam zbudował mocny i świetnie grający zespół, wyciągając ich z podobnego dołka przez co straciliśmy mistrzostwo na rzecz właśnie klubu z Mediolanu. To raczej nie jest przypadek.
Odejście Marotty, który jak powszechnie wiadomo nie chciał się zgodzić na CR7 cofnęło nas w rozwoju o 5-7 lat. Brak jakiejkolwiek klauzuli o zakazie konkurencji we Włoszech w jego kontakcie, był jednym z większych blamaży Agnelliego.
- Michael_M
- Juventino
Nie wiem czy wiesz, ale...to Fabs był odpowiedzialny za wszystkie transfery. Marotta był jak Arrivabene dzisiaj. Fakt był przeciwny transferowi Ronaldo i teraz widać, że to była właściwa decyzja. Widać już po naszych ostatnich transferach, że w klubie panuje inna filozofia.