Mercato (ZIMA 2022) DYSKUSJA
- notquite.mytempo
- Juventino
No i Morata sam się przewrócił, a ośmiu zawodnikom po sezonie kończą się kontrakty i w ogóle klub nad przepaścią

- Hiperfokalny
- Juventino
- Hiperfokalny
- Juventino
Spokojnie Panowie - za paczkę fajek i trzy zimne piwa go nie oddają. Mam nadzieję mimo wszystko, że owe 60 mln będzie rozbite na 3-4 lata. Tak abyśmy mieli czym cerować drugą linię w lecie.
Jak dla mnie Vlahović in i Ramsey out i jest to najlepsze zimowe okienko od... właśnie od ilu lat?
Jak dla mnie Vlahović in i Ramsey out i jest to najlepsze zimowe okienko od... właśnie od ilu lat?
Forza Juventus - Vero Campioni D' Italia!
- Sorek21
- Juventino
Tego Moraty to mi nawet trochę szkoda. Gość czy zostanie u nas,czy pójdzie do Barcy to i tak bez różnicy bo latem będzie problemem Atletico.
Powinien iść do słabszego klubu żeby spokojnie grać sobie bez presji, żeby nie wymagali od niego wyniku ponad stan.
Powinien iść do słabszego klubu żeby spokojnie grać sobie bez presji, żeby nie wymagali od niego wyniku ponad stan.
- Hiperfokalny
- Juventino
Mi nie jest go szkoda z prostego powodu : posiada fenomenalne możliwości, szybkość, jest dość techniczny jak za swoją pozycję ale.. przegrywa głową. Spala się. Nie dźwiga ciężaru.
Nie chce czy nie umie grać ciałem? Walczyć? Szarpać? Plus jest przekonany o tym, że musi grać pierwsze skrzypce w dużym klubie.. jako zmiennik/uzupełnienie składu mógłby się sprawdzić ale nie jako podstawowy bombardier.
Lubię Moratę ale ostatni mecz z Milanem chociażby pokazał, że Juventus to dla niego zbyt duże buty po prostu.
Forza Juventus - Vero Campioni D' Italia!
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
W przypadku Kanonierów pewnie jest tak samo jak z Juve, tylko odwrotnie. Dla piłkarzy z rocznika '00 Arsenal to niestety klub środka tabeli, tak samo jak Juve, mimo kryzysu, kojarzą z dominacją w Serie A. Ja akurat Arsenalowi życzę jak najlepiej, bo darzę ten jakby nie było zasłużony klub sentymentem od czasów Piresa, Bergkampa, Henry'ego, Vieiry, a potem Cesca i Fabregasa. Fajnie by było, gdyby wrócili do LM.