Widzew w 2 lidze:)

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 17:51

coz, bedziecie mieli derby z lks. ale szczerze mowiac, tez bym wolał, zeby do 2 ligi zamiast widzewa spadly takie wielkowiejskie klubiki jak polkowice,łęczna czy lech... z widzewem to byly mecze...no coz, przeciez wiadomo ze niedlugo wrocicie, nie smuccie się.

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 20:36

Manifestos pisze:coz, bedziecie mieli derby z lks. ale szczerze mowiac, tez bym wolał, zeby do 2 ligi zamiast widzewa spadly takie wielkowiejskie klubiki jak polkowice,łęczna czy lech... z widzewem to byly mecze...no coz, przeciez wiadomo ze niedlugo wrocicie, nie smuccie się.
Według ciebie Lech jest wielkowiejskim klubikiem i powinien spaść do 2 ligi? A jak byś się czuł gdyby to twój wielkomiejski klubik spadł co?

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 21:11

Coś mi sie wydaje że przez ten mój kontrowersyjny temat rozpęta sie jakaś kłutnia. Ale nie chodziło mi o to chciałem tylko powiedzieć co myśle o Widzewie a zwłaszcza o fanach tego klubu a dokładniej o grupie destroyers która zrobiła coś okropnego o czym nie moge powiedzieć na forum gdyż jest to zbyt drastyczne i do tej pory im nie moge tego wybaczyć i nigdy nie wybacze.

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 21:30

Walo pisze:Ja się bardzo cieszę :twisted:
Nie będe używał wulgarnych słów ale na rts bo nie mogę :evil: więc powiem krótko :
Żegnaj widzew i nidy nie wracaj :D
Podpisuje się pod każdym słowem :twisted: Niecierpie klubu i ich kibiców. To samo tyczy sie ŁKS... Te dwa kluby mimo, że zasłużone dla polskiej piłki lepiej jak już nie wrócą dla dobra i życia innych ludzi ("kochani" pseudokibice obu ekip) Nie powinny opuszczać więcej jak 3 ligi...

Amen

['] Widzew [']
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 22:56

No coz jako kibic z Częstochowy nie moge sie nie cieszyc, nie jest tajemnica ze nie lubimy klubów lodzkich. Z reszta nie ma tego zlego przynajmniej II liga robi sie ciekawsza niz pierwsza, juz wyobrazam sobie derby Lodzi i kolejne zamykane stadiony...

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2004, 20:51

Jestem kibicem Legii., ale nie cieszę sie z tego ze Widzew spadł, uwarzam że ten badzo zasłużony klub powinien grać w pierwszej lidze, tak nie powinno być, nie rozumiem radości niektórych, mozna nienawidzić przeciwnego klubu, ale trzeba go szanować, ja nienawidze ManU ale uwarzam że taki klub nie może grać niżej niż w ekstraklasie, tak samo jest z Widzewem.
Kibicom Widzewa powiem żeby się nie smucili i żeyczę wam szybkiego powrotu do 1 ligi, bo nasza liga bardzo straci jak zabraknie meczu Legia-Widzew, to już nie będzie ta sama Polska liga.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2004, 21:19

Mam dopiero 17 lat ale szybko zacząłem sie interesować piłką...Od 9 lat bez przezwy kibicuje Juve a w Polskiej lidze Widzewowi. Dlatego ten sezon jest dla mnie podwójnie nieudany.

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2004, 22:10

Mimo, że nie kibicuje Widzewowi, jest mi smutno z powodu spadku. Żal sie człowiekowi robi, gdy widzi takie uznane firmy jak Widzew, ŁKS czy Ruch Chorzów w 2 lidze. Bez obrazy dla Polkowic i innych małych miasteczek z raczej przeciętnymi klubami, wole o wiele bardziej oglądać mecze typu Widzew - Ruch niż Świt - Polkowice :?
Dla mnie jednak pocieszające jest, że POGOŃ awansowała i znowu jest w najwyższej klasie rozgrywkowej :) Mam nadzieję, że ta sztuka powiedzidzie się również GKS Bełchatów. Brakuje mi tego klubu w ekstraklasie (zreszta jak kilku innych, z tym, ze GKS ma realną szansę na awans i mam nadzieję, że ją wykorzysta)

robson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2004, 22:39

Pavel87 niemartw sie podeobnie sie czuje wiec jest juz nas 2 kocham JUve tak samo jak widzew a w koszu slask wrocław nigdy nieprzesatane im kibicowac!! bedzie brakowac pojedynkow Legia -widzew to fakt ale coz zrobic nic nieporadzimy polska liga straci na tym nawet jak jeden czy drugi klub sa w słabszej formie to zawsze jest to mecz o niewyobrazalny sobie prestiz takie mecze sa potrzebne w polskiej lidze kibice takie spotkania z nutka adrenaliny chca ogladac spotkania legi i widzewa maja swoja wspaniała historie ktora niestety skonczy sie juz w ten wtorek kiedy bedzie ostatni mecz miedzy tymi druzynami na jakis czas szkoda łaza sie w oku kreci ale coz trudno moze za rok znow bedziemy w ekstraklasie oby badzmy dobrej nadzieji a wtedy sie nasze marzenie spełni!!

Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2004, 22:59

Jestem kibicem Legii i delikatnie mówiąc nie lubie Widzewa, ale nie specjalnie sie ciesze z ich spadku, bądz co bądz to jest wielka historia. Troche szkoda, ze nie bedzie w przyszłym sezonie meczów Legia - Widzew, bo to zawsze były ciekawe widowiska. Ale taki już jest sport i nie ma co rozpaczac, nie zawsze można być na szczycie

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 10:35

Tylko ze na meczach tego "wielkowiejskiego" klubu jest wiecej ludzi niz na stadionach w calym kraju.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 12:55

Rybeq pisze:Tylko ze na meczach tego "wielkowiejskiego" klubu jest wiecej ludzi niz na stadionach w calym kraju.
I przynajmniej 2 razy więcej niż na meczach legii :D

Warszawiaki nie umieją przełknąć porażki. Im się wydawało że PP należy im się z urzędu a tu pojawił się Kolejorz i ich rozjechał :D
Dzielimy po równo dla Wisły Mistrzostwo dla Lecha Puchar a dla Legii EDIT-->Oskar8
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2004, 18:05 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 13:37

Manifestos pisze:coz, bedziecie mieli derby z lks. ale szczerze mowiac, tez bym wolał, zeby do 2 ligi zamiast widzewa spadly takie wielkowiejskie klubiki jak polkowice,łęczna czy lech... z widzewem to byly mecze...no coz, przeciez wiadomo ze niedlugo wrocicie, nie smuccie się.
:shock: Lech wielkowiejskim klubem :?: :!: Nie wiem czy wiesz, ale Poznań to duże miasto w porównaniu do takiego Nowego Dworu Mazowieckiego...

uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 13:59

Przestańcie sie kłucić o to czy Poznań jest wielkomiejskim miastem czy nie . Ja nie lubie Poznańskiego Lecha ale nie uważam go za wielkomiejski klub. Nie założyłem tego tematu po to żebyście sie kłucili tylko wyrażali opinie na temat spadku Widzewa a nie czy Poznań jest wielkomiejskim klubem takie kłutnie nie mają sensu bo moim zdaniem nabijacie sobie tylko posty a naprawde nie interesuje was to jakie miasto jest wiejskie a jakie nie.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 15:42

Alexa Del Piero pisze:
Rybeq pisze:Tylko ze na meczach tego "wielkowiejskiego" klubu jest wiecej ludzi niz na stadionach w calym kraju.
I przynajmniej 2 razy więcej niż na meczach legły :D

Warszawiaki nie umieją przełknąć porażki. Im się wydawało że PP należy im się z urzędu a tu pojawił się Kolejorz i ich rozjechał :D
Dzielimy po równo dla Wisły Mistrzostwo dla Lecha Puchar a dla Legii EDIT ->>Oskar8
Podobno nie lubisz obrazac innych klubow??To dziwne bo tak sie zarzekalas.W temacie o PP podziekowalem za odpowiednie zachowanie tu tego nie napisze.Zalosne pisanie tego typu postow co Alexa Del Piero i drugi czlowiek ktory nazwal Lecha druzyna wielkowiejska.Nie ma takie druzyny jak Legla.Przynajmniej ja nie slyszalem.Jesli chodzi ci o Legie to dziwne zeby na mecze Lecha przychodzilo 30tys. (chyba troche za malo miejsc byloby) to jest dwa razy tyle co na mecze Legii .Trofea z urzedu otrzymal taki klub jak Lech Poznan mistrzostwo w 1993r.Pan Kulesza bawil sie w Robina Hooda ukradl Legii a dal Lechowi(przy stole oczywiscie).Moze w tym sezonie dla Legii g a zobaczymy za rok.Powodzenia w Pucharze Uefa.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ