Reklama z Buffonem i nie tylko

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 22:31

rdk pisze:
A propo, czy widzieliście reklamę z serii "My Pumas" z naszym ALEXEM :?: , nie wiem ja wy ale ja widziałem :D :D :D
Alexa z Pumą :shock: :?: Pierwsze słyszę, możę chodziło Ci o reklamę adidasa, tą co są z różnymi piłkarzami, raz jest Zidane, Beckham i Kahn no i Del Piero. niemożliwe , żeby Del Piero reklamowę pumę jak gra w korkach firmy adidas. Buffon gra w pumach i reklamuję Pumę :wink:

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 12:11

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
rdk pisze:
A propo, czy widzieliście reklamę z serii "My Pumas" z naszym ALEXEM :?: , nie wiem ja wy ale ja widziałem :D :D :D
Alexa z Pumą :shock: :?: Pierwsze słyszę, możę chodziło Ci o reklamę adidasa, tą co są z różnymi piłkarzami, raz jest Zidane, Beckham i Kahn no i Del Piero. niemożliwe , żeby Del Piero reklamowę pumę jak gra w korkach firmy adidas. Buffon gra w pumach i reklamuję Pumę :wink:
Nic mu sie nie pomylilo po prostu sciemnia. Naprawde trudno bylo by pomylic Pume z Adidasem. A zwlaszcza tak charakterystyczna reklame z seri "My Pumas" z raczej nie mrawymi reklamikami Adidasa

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 12:12

Spoko ta reklamka z Gigim:D:D:D W końcu jego te PUMASy. He he he... Ale dziewczyne zjarało. Dobre:D Tylko tez nie chce zeby za duzo tych reklam było jak w Realu.

sutnevuj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 12:40

Bardo fajna reklamka. Jestem ciekawy ile nasz GIGI przyjal za to do kieszeni?? $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ a jesli chodzi o reklamy Pumy to te ostatnie wszystkie sa <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>

FORZA JUVE
28 SCUDETTO CZEKA
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 23:50

sutnevuj pisze:Bardo fajna reklamka. Jestem ciekawy ile nasz GIGI przyjal za to do kieszeni?? $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ a jesli chodzi o reklamy Pumy to te ostatnie wszystkie sa <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Z tego co słyszałam to w którymś tam roku Alex Del Piero zarobił 16 mln Euro rocznie za same reklamy :D

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
Bobryt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 00:11

a ja coś widziałem ostatnio Alexa w reklamie fify2004 :D dosyć często leci w TV...
P.S. dzieki za linki :D

Obrazek
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 12:06

Odświerzam stary temat , ale nie ma sensu tworzyć nowego. Przeżyłem przed chwilą mały szok :D . Oglądam na TVN , lecą reklamy. Patrze ... i przecieram oczy ze zdumienia. Reklama pumy której ,,motorem przewodnim " jest squadra azzurra :D , a na głównym planie najlepszy bramkarz świata:D:D. Yeach. Więcej takich reklam w ogólnodostępnej telwizjii:D

uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2004, 19:01

kurcze nie chcą mi wchodzićte reklamy ze stronki http://www.buffononline.com/misc_videos_adverts.php
jedyna jaka mi weszła to ta z tą 20 metrową laseczką:) pomóżcie bo chciałbym zobaczyćresztęreklam

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2004, 19:23

Ostatnio na jednym z programów muzycznych (chyba viva), była tam reklama Adidasa z bardzo wieloma piłkarzami międzyinnymi z Alexem.
Musiałbym opwiadać całą reklamę, ale opowiem samą końcówkę.
A więc Zidane kiwa się z ludzmi z wioski, mija ich jak pachołki, za chwilę na boisko wjeżdza Alex na skuterze, daje znak Zidane'owi żeby ten mu podał, Francuz oczywiście to robi, a Alex robi przewrotkę do przodu przez kierownicę skutera, dotyka piłkę piętką, podając do Raula a ten pakuje piłkę do siatki.
Ta przewrotka jest bardzo trudna do opisania, bo jest bardzo efektowna to trzeba zobaczyć.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 maja 2004, 19:27

ADAMJUVENTUSPL pisze:Ostatnio na jednym z programów muzycznych (chyba viva), była tam reklama Adidasa z bardzo wieloma piłkarzami międzyinnymi z Alexem.
Musiałbym opwiadać całą reklamę, ale opowiem samą końcówkę.
A więc Zidane kiwa się z ludzmi z wioski, mija ich jak pachołki, za chwilę na boisko wjeżdza Alex na skuterze, daje znak Zidane'owi żeby ten mu podał, Francuz oczywiście to robi, a Alex robi przewrotkę do przodu przez kierownicę skutera, dotyka piłkę piętką, podając do Raula a ten pakuje piłkę do siatki.
Ta przewrotka jest bardzo trudna do opisania, bo jest bardzo efektowna to trzeba zobaczyć.
Heh, reklama naprawdę dobra :lol: Nawiązując jeszcze do tej jak to nazwałeś ,,przewrotki''. Oczywiście nie jest to przewrotka :) Wyczyn ten to coś ala' interwencja nijakiego Higuity, poprostu Alex wyskoczył w powietrze i uderzył piłke piętami :wink: Szkoda, że naprawdę tak nie zrobił, tylko przy pomocy programów komputerowych 8)

Obrazek
uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 15:07

Te reklamy sąświetne zwłaszcza ta z Buffonem i jego butami hehehe. Żeby takich lasek nie wziąć ze sobą w podróż. heheh

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 20:52

To nie jest reklama ale jacyś kolesie "bawią się z piłką".POLECAM

Oto link:http://home.quicknet.nl/qn/prive/ch.nan ... ouzani.wmv

PiterDP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 07:43

Ta reklama MyPumas z Giggim była świetna. Ale teraz jest nowa. MOże ją widzieliście. Ja widziałem raz więc dokładnie nie opisze. Jedzie sobie Giggi ha mecz, potem świetnie broni, po meczu szczęśliwy wraca do hotelu z jakąś tam laską (calkiem niezła) POtem pokazuje się zaczek Forza Azzurri Forza Tifosi, Dwa światy, jeden cel. Czy ktoś może widział tę reklame?

Benjamin007

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 11:21

Ja widziałem na Eurosporcie reklame reprezentacji Włoch w której występował Gigi. W reklamie było przedstawione jak Buffon po jakims meczu wraca do domu i tak samo było pokazane jak kibic Włoch wraca do domu (chyba po wygranej Itali). Ostatnio tylko taka widziałem reklamę.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 13:03

Mi sie podoba wlaśnie ta Road To Lisbon ze strony adidasa !! 8) Fajnie sie zaczyna i wogóle cała jest spoko jak na tych skuterkach jadą :D i fajnie Alex zapodaje :D :D !! Jeszcze ostatnio widziałem wlasnie tą reklame Pumy z Buffonem i kibicem reprezentacji Włoch ! Pokazane są jakby dwa światy, świat sławnego Gigiego i zwykłęgo kibica ... spotykają sie po meczu i idą do swoich domów , kłądą sie na łozkach i śmieją .......... :wink: 8)

Reklama Adidas F50 widział ktos ? Jest na zagranicznych kanałach i pewnie niedługo bedzie na polskich :P :D , pokazane są przygotowania do zdjeci i fajnie w 3D zrobione i pokazane te buciki !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ODPOWIEDZ