Byłeś na meczu Juve

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 13:01

Byłeś na meczu Juve :?: opowiedz

montero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 13:26

Ja bylem w moim życiu tylko na 2 meczach:
1) Roma-Chievo ( 5 0 )na Olimpico (przed ostatnia kolejka dwa lata temu )
2) Tottenham - Man City (1 1) w tym roku w kwietniu
ale marze o meczu Juve.
Forza Juuve

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 14:02

montero pisze: ale marze o meczu Juve.
Forza Juuve
A kto nie marzy??
:-D :-D :-D

<Juventus Semper Fidelis>
uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 16:05

no kazdy marzy o obejrzeniu meczu Juve . Ja w życiu byłem tylko na meczach Śląska Wrocław. I szkoda ze nie na meczach Juve ale moze kiedyś:)

Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 16:42

temat jest o meczach Juventusu na których byliscie a nie po to by każdy wymieniał mecze na których był gdzie indziej :? . Nastepne posty tego typu beda karane :!:

basque

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 19:17

to mój pierwszy post tutaj, bo konto mam tylko do używania download, ale od odpowiedzi na ten temat nie moge sie powstrzymać :D
byłem na meczu towarzyskim Juventusu z Espanyolem Barcelona w lecie 1998 lub 97 na stadionie w jakimś nadmorskim mieście środka włoch. Składu nie pamietam zbytnio, ale jestem pewien, że na boisku byli Del Piero i Zidane. Bilety były po 30 tys lirów(~60zl), miejsca za jedną z bramek. Przyszedłem w stroju del piero, z twarzą wymalowaną na bialo-czarno :-D po drodze kupiłem sobie jeszcze flagę i byłem gotów na mecz :) niestety już w pierwszej połowie hiszpanie strzelili gola, a Del Piero za podchaczenie zawodnika dostał czerwoną kartkę (zebyście widzieli jaki tumult zrobił się na stadionie, wszyscy skakali i spiewali jakąś piosenkę o żonie sędziego z często pojawiającym sie słowem "putana"), a obie te akcje działy się pod bramką, za którą siedziałem. Później jeszcze Zidane sieknął za pola karnego w poprzeczkę, ale wynik się nie zmienił i Juve przegrało 1:0 :cry:
Na moje nieszczęście wszystkie zdjęcia z meczu nie wyszły z powodu zbyt silnego oświetlenia boiska, zostało mi tylko parę zdjęć z rozgrzewki, która się odbywała przy naturalnym świetle.

PSSjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 20:23

Tez bylem na tym meczu z Espanyolem :-D 21 sierpnia 1998 roku o 20:45 w San Benedetto :] ( bylem akurat na wakacjach w miejscowosci Massina Di Massiniano albo cos takiego ) Gral caly ówczesny sklad oprocz kontuzjowanego Inzaghiego ( byl Zidane , Peruzzi , Davids , Del Piero , Fonseca , Deshamps itp ) Szkoda tylko ze Juventus wtedy nie wygral a Del Piero dostal ta czerwona kartke ( chyba nieslusznie ). Pamietam jaka byla <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> atmosfera , bylo dosyc duzo kibicow , a po meczu wszyscy poszli zegnac zawodnikow Juventusu i wlasnie wtedy bylem jakies 2 metry od Del Piera i reszty . Niestety oddzieleni byli kratkami ale i tak przezycie bylo niesamowite. ( mam kilka fotek i film na kamerze :P )
Drugi mecz Juve na ktorym bylem to Final Coppa Italia w tym roku z Lazio :) Wyniku przypominal nie bede ale cieszyc sie mogli tylko kibice i pilkarze Lazio Mialem za to najlepsze z mozliwych miejsc bo widzialem dokladnie cale boisko i wszystykie akcje ( a juz bylo 2-0 :( ) Bilety kupilem przed meczem u konika za 25 &#8364;; . FORZA JUVE :!:

wisnia_pw

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 20:44

JA BYŁĘM NA MECZU JUVENTUS - Manchester było to chyba 31 lipca albo 1-2 sierpien w Nowym Jorku a Konkretnie Mecz Odbywał Się Na Giants Stadium w New Jersey Juventus Przegrał 4-1 :( jednego gola szczelił nedved :( ale atmosfera ogólnie Spoko :D w stanach sie tez boja itp i nie mozna było wnosic tych różnych trąbek ze sprezonym powietrzem rac i tego typu zabawek :( szkopda podgrzało by to napewno atmosfere ah i ta bramka gigsa z wolnego sam byłem zachwycony

julia

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2004, 18:31

W tym sezonie, jak grali z Milanem i niestety przegraliśmy 1-3, ale atmosfera najlepsza a Tifosi Juve totalnie zmiażdżeni! Stadio Delle Alpi ogromny! Wszystko spoko, tylko Del Piero nie grał, no ale może jeszcze kiedyś tam wbiję i go zobacze!!! julia :D

BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2004, 23:13

Gamber pisze:
montero pisze: ale marze o meczu Juve.
Forza Juuve
A kto nie marzy??
:-D :-D :-D
ja nie marze :D

OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2004, 15:32

bieri pisze:
Rasi pisze:temat jest o meczach Juventusu na których byliscie a nie po to by każdy wymieniał mecze na których był gdzie indziej :? . Nastepne posty tego typu beda karane :!:

Co to wogule ma znaczyc ? czlowiek juz niemoze napisac o czym marzy a o czym nie? chce sie wypowiedziec w tym temacie niech sie wypowie. Nierozumiem takiego obrotu spraw ,"beda karane" moze niedlugo trzeba bedzie prosic o zgode zeby cos napisac ??
Tylko weż pod uwage że jak by było można napisać gdzie sie chce jechać to było by z 200 postów ja do Turynu- a takie coś nie ma sensu
Jak jest temat o meczach Juve to o juve a nie innych.

Ja bym sobie napisał że byłem na 50 - meczach UNIA Wąbrzeźno :P
Albo Bak-Pol Gomunice :P

i co to ma do tematu.

Obrazek
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2004, 12:43

...
Ostatnio zmieniony 28 października 2013, 02:00 przez fredi, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2004, 10:56

bieri pisze:Ale to nie o to chodzi !! tylko ze mazy zeby jechac do turynu morze akuat ktos mu poleci jkas trase wycieczkowa po to jest forum zeby rozmawiac na jakis temat
Bosh, jakis ty nierozumny.
Owszem forum jest po to żeby rozmawiać na jakiś temat, ale na ten temat na jaki autor go założył, w tym temacie masz wyraźnie napisane, "czy byłeś na meczu JUVE ?", a ja odpowiem, że na meczu JUVE to nie byłem, ale byłem na koncercie IRON MAIDEN, i było super, a na mecz JUVE bardzo bym chciał pojechać i czy to ma sens ??
To chyba logiczne, ze każdy fan JUVE marzy o tym, żeby pojechać na mecz JUVE, ale zakładanie tematu kto o tym marzy też nie ma sensu, i co ma czyjaś trasa wycieszkowa, to tego że Ty marzysz o meczu JUVE, bo tego nie rozumiem, wyobrażasz sobie jaki by był burdel na forum gdyby każdy pisał co mu się podoba i gdzie mu się podoba ?? Widzę, że tobie na tym niezależy, ale jest kilku użytkowników którzy starają się modom pomóc w utrzymaniu porządku na forum i którym na tym porządku zależy.

P.S. Polecam zajrzeć w słownik ortograficzny :idea:

Lubczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2004, 20:59

Ile ja bym dał żeby tam być.
to jedno z moich marzeń.
A najlepiej z Milanem i wygrać 4-0 Hat trick Alexa i brama Pavla.
Marzenie!!!

Ile mam palców?!
czery_r1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2004, 21:21

Bardzo chcialbym pojechac na mecz juventusu zobaczyc stadio delle alpi zobaczyc pilkarzy poczuc ta prawdziwa atmosferke podczas meczu mojego ukochanego klubu :D

ODPOWIEDZ