Di Vaio przedłuży kontrakt z Juventusem
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Bardzo dobrze!!!!!Di Vaio to przyszłośc Juventusu!!!!!Mam nadziee że zostanie jeszcze na długo!!!!
- Fighterinho
- Juventino
No i dobrze ja lubię tego zawodnika tylko czasami przechodzi kryzys w swojej formie :x
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Nedved_fan
- Juventino
Oby to nie była kolejna plotka, i oby Di Vaio przedłużył ten kontrakt, jest z niego niezły zawodnik!!
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- Dionizos
- Juventino
To dobrze, że nam to potwierdziles. Żylibysmy w niepewnosci. Widocznie jazdy samochodem dobrze Ci robia. A tak swoja droga, to Marco zawsze bedzie dla mnie wielki. W koncu mam od niego autograf 8) .bociu pisze:Ja go za bardzo nie lubie ale musze potwierdzic ze z roli rezerwowego sie sprawdza.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
JA na początku byłem za tym aby go sprzedać, ale uświadomiłem sobie że chyba wtedy byłem nie wyspany i niezabardzo kontaktowałem. Ja oczywiście jestem za zatrymaniem tego piłkarza, bardzo go lubię i niechciałbym żeby gdzieś odchodził.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
zmiennik czy nie Di Vaio ma zostać!!!!!!!!!!!!!!
i fajnie by było jakby sie dogadali wiadomo że ostatnimi czasy kontuzje wręcz kochają Juve więc tak samo dobrą "ławe" jak pierwszy skład Juve musi mieć a nie wiadomo może Marco się jeszcze pokaże i będzie w pierwszym grać bo ja to mam większy sentyment do niego niż do ....Treze...
i fajnie by było jakby sie dogadali wiadomo że ostatnimi czasy kontuzje wręcz kochają Juve więc tak samo dobrą "ławe" jak pierwszy skład Juve musi mieć a nie wiadomo może Marco się jeszcze pokaże i będzie w pierwszym grać bo ja to mam większy sentyment do niego niż do ....Treze...
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Przy okazji zgrupowania Azzurrich w Coverciano Marco Di Vaio przyznał się, że Juventus obiecał mu przedłużenie kontraktu. W ostatnim czasie pojawiło się bardzo wiele spekulacji łączących napastnika z ewentualnymi transferami. Miałby on rzekomo posłużyć jako uzupełnienie oferty zakupu Christiano Vieriego z Interu lub Emersona z Romy.
"Klub obiecał mi, że przedłużenie mojego kontraktu nastąpi po Mistrzostwach Europy. Mimo że wygasa on dopiero w 2008 roku, już jestem gotowy podpisać aneks. Gdyby zdecydowano o odstąpieniu mnie innemu klubowi, musielibyśmy usiąść i porozmawiać. Dla piłkarza, który gra w Juventusie nie ma wielkiego wyboru wśród włoskich klubów, właściwie są tylko dwa: Milan i Inter" - wyjawił Di Vaio.
Źródło: http://juve.pl/?nid=716
Już dosyć długo to trwa mam nadzieję że działacze Juve spełnią swoją obietnicę bo Di Vaio to bardzo ważny dla nas rezerwowy, który jak wejdzie to robi dużo zamieszania.
"Klub obiecał mi, że przedłużenie mojego kontraktu nastąpi po Mistrzostwach Europy. Mimo że wygasa on dopiero w 2008 roku, już jestem gotowy podpisać aneks. Gdyby zdecydowano o odstąpieniu mnie innemu klubowi, musielibyśmy usiąść i porozmawiać. Dla piłkarza, który gra w Juventusie nie ma wielkiego wyboru wśród włoskich klubów, właściwie są tylko dwa: Milan i Inter" - wyjawił Di Vaio.
Źródło: http://juve.pl/?nid=716
Już dosyć długo to trwa mam nadzieję że działacze Juve spełnią swoją obietnicę bo Di Vaio to bardzo ważny dla nas rezerwowy, który jak wejdzie to robi dużo zamieszania.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero