Puchar Polski 2003/04
- Alexa Del Piero
- Juventino
DjJuve nie denerwuj się tak. Legioniści powinni się cieszyć że mogli wejść na mecz, poza tym nie było ich wcale tak mało.
Jedno mnie cieszy w tej całej aferze, a mianowicie to że atmosfera na trybunach była wspaniała i kibice nie wyzywali się nawzajem od najgorszych tylko grzecznie dopingowali swoje drużyny i pokazali że mecz Lech-Legia może przebiegać w przyjemnej atmosferze.
Mam jednak nadzieję że więcej takich afer (z niewpuszczaniem kibiców) nie będzie.
Brawo Lech!!!
Brawo kibice!!!
A co do rewanżu...to Lech znowu wam dołoży :twisted:
Jedno mnie cieszy w tej całej aferze, a mianowicie to że atmosfera na trybunach była wspaniała i kibice nie wyzywali się nawzajem od najgorszych tylko grzecznie dopingowali swoje drużyny i pokazali że mecz Lech-Legia może przebiegać w przyjemnej atmosferze.
Mam jednak nadzieję że więcej takich afer (z niewpuszczaniem kibiców) nie będzie.
Brawo Lech!!!
Brawo kibice!!!
A co do rewanżu...to Lech znowu wam dołoży :twisted:
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wiecie co mi sie podobalo z zachowania Legii gdy kibice "Wojskowych" wywiesili bardzo ładny transparent :
"Zawsze jesteśmy podzielenii , ale w tym tygodniu jestesmy razem..."
Piękne 8) i kibice Legii skaldowali taki text: "Lech, Lech, szacunek!"
a co do Frankiewicza to macie tutaj pare dowodów na ta sprawe:
Zakaz wpuszczenia kibiców Legii na wczorajszy mecz z Lechem, który wydał zastępca Prezydenta Poznania Maciej Frankiewicz był niezgodny z prawem. Taką decyzję wydało wczoraj Samorządowe Kolegium Odwoławcze na 2 godziny przed meczem. Decyzja została cofnięta i kibice mogli legalnie wejść na stadion.
Kibice Legii pojawili się na stadionie Lecha, ale było ich mniej niż zwykle. Samorządowe Kolegium Odwoławcze decyzją Władz Miasta o zakazie wstępu dla warszawiaków uchyliło na ostatnią chwilę. Dziś Maciej Frankiewicz oficjalnie przeprosił kibiców obu drużyn.
-"Kolegium podzieliło stanowisko Polskiego Związku Piłki Nożnej, iż ustawa o bezpieczeństwie imprez masowych nie zezwala na wydanie zezwoleń na imprezy masowe pod warunkiem któryby zakazywałby pewnym kategoriom osób udziału w tych imprezach.Uznaliśmy, że nie było powodu aby imprezy przeprowadzone pod warunkiem braku udziału kibiców z Warszawy
W ocenie kolegium wprowadzenie takiego warunku do zezwolenia na odbycie meczu było bezprawne." - powiedział telewizji WTK Krzysztof Świderski - wiceprezes Samorządowego Kolegium Odwoławczego.
-"Jeżeli jacykolwiek kibice poczuli się urażeni lub obrażeni działanie Władz Miasta to ja mogę tylko przeprosić i pogratulować. Pokazaliście, że na stadionie piłkarskim w Poznaniu może być pięknie." - przyznał się do błędu Maciej Frankiewicz.
-"Bardzo ubolewamy nad tym, że nasi kibice nie mogli oficjalnie przyjechac do Poznania i dopingować swojej drużyny. Uważam jednak, że mecz rewanżowy w Warszawie powinien odbyć się z udziałem kibiców jednego i drugiego zespołu. W związku z tym zarząd Legii podjął decyzje o wpuszczenie 1200 kibiców Lecha zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami z Lechem" - skomentował decyzję Władz Miasta rzecznik prasowy Legii Jacek Bednarz.
źródło: http://www.lechpoznan.com/index.php?fun ... all&no=122
"Zawsze jesteśmy podzielenii , ale w tym tygodniu jestesmy razem..."
Piękne 8) i kibice Legii skaldowali taki text: "Lech, Lech, szacunek!"
a co do Frankiewicza to macie tutaj pare dowodów na ta sprawe:
Zakaz wpuszczenia kibiców Legii na wczorajszy mecz z Lechem, który wydał zastępca Prezydenta Poznania Maciej Frankiewicz był niezgodny z prawem. Taką decyzję wydało wczoraj Samorządowe Kolegium Odwoławcze na 2 godziny przed meczem. Decyzja została cofnięta i kibice mogli legalnie wejść na stadion.
Kibice Legii pojawili się na stadionie Lecha, ale było ich mniej niż zwykle. Samorządowe Kolegium Odwoławcze decyzją Władz Miasta o zakazie wstępu dla warszawiaków uchyliło na ostatnią chwilę. Dziś Maciej Frankiewicz oficjalnie przeprosił kibiców obu drużyn.
-"Kolegium podzieliło stanowisko Polskiego Związku Piłki Nożnej, iż ustawa o bezpieczeństwie imprez masowych nie zezwala na wydanie zezwoleń na imprezy masowe pod warunkiem któryby zakazywałby pewnym kategoriom osób udziału w tych imprezach.Uznaliśmy, że nie było powodu aby imprezy przeprowadzone pod warunkiem braku udziału kibiców z Warszawy
W ocenie kolegium wprowadzenie takiego warunku do zezwolenia na odbycie meczu było bezprawne." - powiedział telewizji WTK Krzysztof Świderski - wiceprezes Samorządowego Kolegium Odwoławczego.
-"Jeżeli jacykolwiek kibice poczuli się urażeni lub obrażeni działanie Władz Miasta to ja mogę tylko przeprosić i pogratulować. Pokazaliście, że na stadionie piłkarskim w Poznaniu może być pięknie." - przyznał się do błędu Maciej Frankiewicz.
-"Bardzo ubolewamy nad tym, że nasi kibice nie mogli oficjalnie przyjechac do Poznania i dopingować swojej drużyny. Uważam jednak, że mecz rewanżowy w Warszawie powinien odbyć się z udziałem kibiców jednego i drugiego zespołu. W związku z tym zarząd Legii podjął decyzje o wpuszczenie 1200 kibiców Lecha zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami z Lechem" - skomentował decyzję Władz Miasta rzecznik prasowy Legii Jacek Bednarz.
źródło: http://www.lechpoznan.com/index.php?fun ... all&no=122
Dawniej Virus[Mauro].
- Lypsky
- Juventino
Niech ten pan juz zamilknie. :evil: Teraz to moze on mowic wiele rzeczy i tak dla mnie juz nic nie znacza.Przez niego widowisko wiele stracilo :evil: Brak kibicow Legii widac bylo nie bylo oprawy spotkania przez tego czlowieka.Na stadionie moze byc pieknie ale moglo byc jeszcze piekniej gdyby nie ten marny urzednik nie znajacy sie na pilce :evil: Duzo kibicow poczulo sie urazonych i przeprosiny nic nie pomoga bo wileku kibicow nie bylo na meczu.Nie obchodzi mnie to ze przyznal sie do bledu to jest ''musztarda po obiedzie''Ja moge podziekowac kibicom Lech za dobre przyjecie i wy bedziecie mogli wejsc na stadion prz ulicy Lazienkowskiej zapraszamy jestem pewien ze atmosfera bedzie wspaniala.Nie chce zeby ktos odebral to tak ze jestem zly ze przegralismy to tez ale najbardziej wnerwil mnie ten urzednik ktory teraz probuje podlizac sie kibicom jak juz jest po meczu.Ogolnie chora sytuacja i chory czlowiek.Virus[Mauro] pisze:"Jeżeli jacykolwiek kibice poczuli się urażeni lub obrażeni działanie Władz Miasta to ja mogę tylko przeprosić i pogratulować. Pokazaliście, że na stadionie piłkarskim w Poznaniu może być pięknie." - przyznał się do błędu Maciej Frankiewicz.
No i bravo Legia!!!Tak powinno byc przeciez ''Pilka nozna jest dla kibicow''Do zobaczenia 1 czerwca na stadionie Legii!!! :twisted:Virus[Mauro] pisze:"Bardzo ubolewamy nad tym, że nasi kibice nie mogli oficjalnie przyjechac do Poznania i dopingować swojej drużyny. Uważam jednak, że mecz rewanżowy w Warszawie powinien odbyć się z udziałem kibiców jednego i drugiego zespołu. W związku z tym zarząd Legii podjął decyzje o wpuszczenie 1200 kibiców Lecha zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami z Lechem" - skomentował decyzję Władz Miasta rzecznik prasowy Legii Jacek Bednarz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mały skała
- Juventino
Brawo Lech! Świetny mecz. Reinkarnacja Lecha,pogrzeb Legii. Na zakończenie: Bójcie się chamy do Uefa wracamy!!
Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!
- Lypsky
- Juventino
To juz jutro!!!Wielki rewanz.Nie mam watpliwosci ze Legia jest zdolna wygrac 3:0 albo nawet i wieksza roznica ale mecz z Poznnia nie moze sie powtorzyc bo to co tam pokazalismy to byla katastrofa.Mam nadzieje ze po meczu bedziemy mogli sie ciszyc ze zdobycia Pucharu.Bilety juz mam zakupione(cudem zalatwila mi babcia zna syna Brychczego) dlugo mnie na Legi nie bylo (od pamietnego 4:1 z Wisla) ale wieze ze jutro atmosfera na ''zylecie'' bedzie goraca a dopinag glosny. 8)
- Alexa Del Piero
- Juventino
DjJuve ty to masz poczucie humoru 3:0 albo więcej
Lech jest teraz uskrzydlony przyznaniem licencji. Poza tym samolot już podobno jest załatwiony na powrót do Poznania
Pożyjemy zobaczymy, ja stawiam na 1:0 dla Leszka.

Lech jest teraz uskrzydlony przyznaniem licencji. Poza tym samolot już podobno jest załatwiony na powrót do Poznania

FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Lypsky
- Juventino
Ale powod do uskrzydlenia licencja 8) wymeczona i przynana mimo dlugow do Zus-u 8) Nie wiesz co potrafia wyrabiac legionisci na wlasnym stadionie przy pelnych trybunach 8) A z tym samolotem to bravo za pewnosc siebie ale troche kasy zamarnujecie na samolot z pilkarzami ale bez Pucharu 8) Za 2goz. wyjezdzam czas zaczac swietoAlexa Del Piero pisze:DjJuve ty to masz poczucie humoru 3:0 albo więcej![]()

- Alexa Del Piero
- Juventino
Licencja może i wymęczona, ale jest i to najważniejsze. A samolot mamy za friko (płaci Kulczyk junior).
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Alexa Del Piero
- Juventino
Lech Poznań zdobył Puchar Polski ! ! !
Poznań wygrał z Legią 2:1 (w dwumeczu).
Jutro w Poznaniu o 19 rozpoczyna się wielka feta
huuuuurrrrrrraaaaaaaaaaa!!!
Niestety warszawscy pseudokibice nie umieli tego uszanować.
-----------------------------
Rybeq nie sądziłam że kibice Górnika są z Lechem, ale jeśli o mnie chodzi to jestem za!
Poznań wygrał z Legią 2:1 (w dwumeczu).
Jutro w Poznaniu o 19 rozpoczyna się wielka feta

huuuuurrrrrrraaaaaaaaaaa!!!
Niestety warszawscy pseudokibice nie umieli tego uszanować.
-----------------------------
Rybeq nie sądziłam że kibice Górnika są z Lechem, ale jeśli o mnie chodzi to jestem za!
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2004, 22:28 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 2 razy.
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Rybeq
- Juventino
No i po meczu. Zwyciezyl w calym dwumeczu Lech (i bardzo dobrze
). Dzis mecz nie tak ciekawy jak pierwszy, ale emocji nie braklo.
Wszystko zepsuli fani (?) legii. Oni sa najlepsi w Polsce ? Az mi zal, ze tam fanow Lecha nie bylo, przynajmniej by g******* dostali nauczke.
Milosc-Wiara-Duma-Walka
Gornik-Lech-Cracovia-Arka
Ladnie wymyslilem ? :]
PS. gdzie twoj puchar ?
puchar i korona.
nic to ze strzelilas karnego (dokonczcie sovbie sami
)

Wszystko zepsuli fani (?) legii. Oni sa najlepsi w Polsce ? Az mi zal, ze tam fanow Lecha nie bylo, przynajmniej by g******* dostali nauczke.
Milosc-Wiara-Duma-Walka
PS. gdzie twoj puchar ?
puchar i korona.
nic to ze strzelilas karnego (dokonczcie sovbie sami

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
DŻUPI
Bravo dla Lecha
teraz pokażemy im w UEFA jak sie gra 8)
mam nadzieje ze chociaz dojda do 1 rundy
ale trzeba w nich wierzyc 8) moze gdyby Juve odpadło z eliminacji LM to w poznaniu (szkoda ze to niemozliwe
)
PS: Legia zawsze była k.... i bedzie za takie zachowanie ich (wiernych) kibiców

PS: Legia zawsze była k.... i bedzie za takie zachowanie ich (wiernych) kibiców
Dawniej Virus[Mauro].
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
No i brawo - warszawskie zwierzeta znowu daly o sobie znac.
Final Pucharu w cywilizowanym kraju kurde :lol:
Takie cos w stolicy? Zastanawiam sie czy blizej Polsce do UE czy moze do ZBiR (Zwiazek Bialorusi i Rosji).
Nie widzialem meczu, ani zakonczenia, ale skoro te buraki dostaly sie na trybune honorowa to chyba wladzom Legii za bardzo nie zalezalo na nalezytym zabezpieczeniu wspomnianej trybuny... :?
Wizerunek klubu buduja jego kibice - swego czasu szanowalem nawet Legie, ale od wczoraj nie!
Final Pucharu w cywilizowanym kraju kurde :lol:
Takie cos w stolicy? Zastanawiam sie czy blizej Polsce do UE czy moze do ZBiR (Zwiazek Bialorusi i Rosji).
Nie widzialem meczu, ani zakonczenia, ale skoro te buraki dostaly sie na trybune honorowa to chyba wladzom Legii za bardzo nie zalezalo na nalezytym zabezpieczeniu wspomnianej trybuny... :?
Wizerunek klubu buduja jego kibice - swego czasu szanowalem nawet Legie, ale od wczoraj nie!
- swiergot
- Juventino
Wiele gorzkich słów padło pod adresem kibiców Legii po wydarzeniach z wczorajszego meczu z Lechem Poznań przy Łazienkowskiej. Na pewno zdecydowana większość z nich była jak najbardziej zasłużona, tylko krytykom pomyliły się adresy. Wybryki garstki pseudokibiców nie mogą odbijać się na licznej warszawskiej widowni, jako ogóle. A jednak tak się stało. Niestety, po zakończeniu meczu nie popisali się także piłkarze poznańskiego Lecha, którzy wraz ze swoimi kibicami, odśpiewali na płycie boiska obrażającą Legię i jej kibiców. Co najciekawsze, panowie Michał Goliński i Piotr Reiss nie widzą w tym nic złego.
- To była chwila emocji, tuż po meczu. Czy zniżyliśmy się do poziomu tych, którzy nas zaatakowali? Nie wydaje mi się. Tę piosenkę zaintonowali kibice, a my daliśmy ponieść się emocjom - tłumaczył po zakończeniu meczu Goliński.
- Na stadionie nikogo już nie było, a zwłaszcza fanów Legii - dodał Reiss.
I całe szczęście panie Piotrze, że już na trybunach nikogo nie było.
Ciekawe, czy również pan Goliński i spółka dali się ponieść emocjom w szatni, którą zdemolowali, a drzwi wejściowych jakoś służby porządkowe nie mogły w ogóle znaleźć.
Nie oznacza to, że próbujemy tu w jakikolwiek sposób usprawiedliwiać zajścia, jakie miały miejsce w czasie dekoracji. Chcemy tylko uświadomić, że nie wszystko wygląda tak różowo, jak sobie niektórzy życzą...
http://legia.net/news.php?id=6613
Lech robi z siebie ofiary... co za bezczelność...
- To była chwila emocji, tuż po meczu. Czy zniżyliśmy się do poziomu tych, którzy nas zaatakowali? Nie wydaje mi się. Tę piosenkę zaintonowali kibice, a my daliśmy ponieść się emocjom - tłumaczył po zakończeniu meczu Goliński.
- Na stadionie nikogo już nie było, a zwłaszcza fanów Legii - dodał Reiss.
Ciekawe, czy również pan Goliński i spółka dali się ponieść emocjom w szatni, którą zdemolowali, a drzwi wejściowych jakoś służby porządkowe nie mogły w ogóle znaleźć.
Nie oznacza to, że próbujemy tu w jakikolwiek sposób usprawiedliwiać zajścia, jakie miały miejsce w czasie dekoracji. Chcemy tylko uświadomić, że nie wszystko wygląda tak różowo, jak sobie niektórzy życzą...
http://legia.net/news.php?id=6613
Lech robi z siebie ofiary... co za bezczelność...

- Lypsky
- Juventino
Widze ze pod moja nieobecnosc kilka osob postanowilo zrobic ze swoich pilkarzy ''ofiary'' heh zalosne :? .Gratulacje dla kibicow Lecha takich jak Alexa Del Piero do ciebie nie mam absolutnie zadnych zastrzezen.Sztuka jest sie cieszyc ze zwyciestwa z szacunkeim dla przeciwnika i za to dzieki 8) Co do innych ''osobnikow'' to po kolei
Kolejny inteligent
czemu nie mowisz o zachowaniu kibicow Lecha??Oni sa swieci nic nie zrobili??Ja bylem na meczu i widzialem kto prowokowal :evil: ale wy i tak sie nie przyznacie.Jezeli dla ciebie wierni kibice to piatka idiotow ktora wtargnela na loze honorowa to bardzo fajnie moze wy macie po pieciu wiernych kibicow ale Legia ma ich wiecej a ci ktorzy wkroczyli na boisko chuligani.
p.s sorry za ostry jezyk ale takie najezdzanie jest beszczelne i innych slow niz w tym poscie nie znajduje ani razu nie obrazilem Lech bo jako klub go szanuje ale niektorzy bez obrazan na k. i inne litery zyc nie umieja przykro mi 8)
Piekne lizydupstwo ale nie martw sie i tak ta trojka was nie przygarnie 8)Rybeq pisze:Milosc-Wiara-Duma-Walka
Mamusia pomagala czy sam ukladales??Idz sie pochwalom kolegom jakie wiersze piszesz moze cie wyroznia.Jezeli on bedzie modem to Boze chron to forum 8)Rybeq pisze:PS. gdzie twoj puchar ?
puchar i korona.
nic to ze strzelilas karnego (dokonczcie sovbie sami)
Kolejny inteligent
Virus[Mauro] pisze:Legia zawsze była k.... i bedzie za takie zachowanie ich (wiernych)kibicow.
czemu nie mowisz o zachowaniu kibicow Lecha??Oni sa swieci nic nie zrobili??Ja bylem na meczu i widzialem kto prowokowal :evil: ale wy i tak sie nie przyznacie.Jezeli dla ciebie wierni kibice to piatka idiotow ktora wtargnela na loze honorowa to bardzo fajnie moze wy macie po pieciu wiernych kibicow ale Legia ma ich wiecej a ci ktorzy wkroczyli na boisko chuligani.
Moze u ciebie w Hiszpani na kibicow mowi sie zwierzeta ale ja sobie wypraszam :evil: Bylem na meczu zachowywalem sie opowiednio wiec nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.Jezeli kilku glupkow weszlo na boisko to nie znaczy ze wszyscy sie zle zachowywali.Zastanow sie czasami zanim kogos obrazisz.El_chico_a_Coruna pisze:No i brawo - warszawskie zwierzeta znowu daly o sobie znac.
Jezeli nie widziales to sie nie udzielaj a co do tych ''burakow'' dla chcacego nic trudnego szczegolnie w Polsce.El_chico_a_Coruna pisze:Nie widzialem meczu, ani zakonczenia, ale skoro te buraki dostaly sie na trybune honorowa to chyba wladzom Legii za bardzo nie zalezalo na nalezytym zabezpieczeniu wspomnianej trybuny...
Co ty mozesz wiedziec o tym klubie???Co ty mozesz wiedziec o Legii??To co sie dowiesz z net albo wiadomosci??Heh to nie jest smieszne to jest zalosne.Jak mozna szanowac lub nie szanowac cos czego sie niezna :?El_chico_a_Coruna pisze:Wizerunek klubu buduja jego kibice - swego czasu szanowalem nawet Legie, ale od wczoraj nie!
Dokladnie!!!swiergot pisze:Wiele gorzkich słów padło pod adresem kibiców Legii po wydarzeniach z wczorajszego meczu z Lechem Poznań przy Łazienkowskiej. Na pewno zdecydowana większość z nich była jak najbardziej zasłużona, tylko krytykom pomyliły się adresy. Wybryki garstki pseudokibiców nie mogą odbijać się na licznej warszawskiej widowni, jako ogóle
Oczywiscie ze nie widza nic zlego bo prowokowanie to nic jak zwykle panowie z Poznania nic nie zrobili a takie pretensje :? zalosneswiergot pisze:Niestety, po zakończeniu meczu nie popisali się także piłkarze poznańskiego Lecha, którzy wraz ze swoimi kibicami, odśpiewali na płycie boiska obrażającą Legię i jej kibiców. Co najciekawsze, panowie Michał Goliński i Piotr Reiss nie widzą w tym nic złego.
Nie znizyliscie sie do ich pozomu a jeszcze nizej :? daliscie sie poniesc emocjom to robcie to w domu.Zachowajcie to dla siebie bo to wy sprowokowaliscie a tlumaczenie ''dalismy sie poniesc emocjom'' smieszne :?swiergot pisze:- To była chwila emocji, tuż po meczu. Czy zniżyliśmy się do poziomu tych, którzy nas zaatakowali? Nie wydaje mi się. Tę piosenkę zaintonowali kibice, a my daliśmy ponieść się emocjom - tłumaczył po zakończeniu meczu Goliński.
Temu panu juz dziekujemy 8)swiergot pisze:- Na stadionie nikogo już nie było, a zwłaszcza fanów Legii - dodał Reiss.
Biedni pilkarze pobici przez pseudokibicow a szatnia pewnie sie sama zniszczyla ale tym wandalom i zadymiarzom ktoryz prowokuja i uciekaja jest wszystko jedno bo im honoru brakuje dla nich wazne bylo zeby obrazic rywala i przy okazji cos zniszczyc a jak ktos sie wkurzy i wbiegnie na trybne (nie pochwalam tego absolutnie moim zdaniem wbiegnicie na trybune i loze honorowa pseudokibicow bylo zalosne) to zrobia z siebie ofiary.swiergot pisze:Ciekawe, czy również pan Goliński i spółka dali się ponieść emocjom w szatni, którą zdemolowali, a drzwi wejściowych jakoś służby porządkowe nie mogły w ogóle znaleźć.
Ja takze tego idiotycznego zachowanie nie usprawiedliwiam!!!Niektorzy na tym forum chcieliby zeby ich pilkarze byli ofoiarami ale niestety tak rozowo nie bylo :evil:swiergot pisze:Nie oznacza to, że próbujemy tu w jakikolwiek sposób usprawiedliwiać zajścia, jakie miały miejsce w czasie dekoracji. Chcemy tylko uświadomić, że nie wszystko wygląda tak różowo, jak sobie niektórzy życzą...
8)swiergot pisze:Lech robi z siebie ofiary... co za bezczelność...
p.s sorry za ostry jezyk ale takie najezdzanie jest beszczelne i innych slow niz w tym poscie nie znajduje ani razu nie obrazilem Lech bo jako klub go szanuje ale niektorzy bez obrazan na k. i inne litery zyc nie umieja przykro mi 8)
- Rybeq
- Juventino
So what ?Piekne lizydupstwo ale nie martw sie i tak ta trojka was nie przygarnie
Sam, Mama nie lubi futboluMamusia pomagala czy sam ukladales?

Nawet nie wiesz jak im sie spodobal.Idz sie pochwalom kolegom jakie wiersze piszesz moze cie wyroznia
Na szczescie nie tobie o tym decydowac.Jezeli on bedzie modem to Boze chron to forum
Swoja droga po Tobie bym sie takich slow nie spodziewal.
Mam nadzieje ze Chico sie nie obrazi ze odpowiadam na posty skierowane do niego:
Oczywscie mozna sie bawic w jakies smieszne nazwy ( pseudokibice) ale nalezy nazywac rzeczy po imieniu.Moze u ciebie w Hiszpani na kibicow mowi sie zwierzeta ale ja sobie wypraszam
Rzeczywiscie moze niewiedziec o innych "incydentach" jak np. pobicie Brychczego i Sokolowskiejo, kupowanie meczow ( 1993 i 1994), czy awantury podczas wczesniejszych meczy (Widzew, Lech), propozycje nie do odrzucenia (choc to juz PRL ). To rowniez historia. I nigdy nie wymazecie tego z pamieci innych.Co ty mozesz wiedziec o tym klubie???Co ty mozesz wiedziec o Legii??To co sie dowiesz z net albo wiadomosci??Heh to nie jest smieszne to jest zalosne.
Niestety nie sa. To Ja poprostu lubie Lecha.Rybeq nie sądziłam że kibice Górnika są z Lechem, ale jeśli o mnie chodzi to jestem za!
Kiedys Zabrze trzymalo z Arka, jednak zgoda sie rozpadla.
PS. Dla mnie przestajesz istniec na tym forum. A szkoda, bo mimo roznych pogladow cenilem Ciebie i dyskusje z Toba. Trudno sie mowi.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2004, 16:09 przez Rybeq, łącznie zmieniany 1 raz.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
20.II.2003-3.III.2005