wybuch na Monaco
- Mati
- Juventino

W nocy w Monako silna eksplozja zniszczyła częściowo stadion Ludwika II oraz okoliczne budynki. Nikomu nic się nie stało. Przyczyna wybuchu nie jest znana.
Najbardziej zniszczone jest główne wejście na stadion i stojący nieopodal budynek przemysłowy. Prokuratura wszczęła śledztwo, które ma wyjaśnić przyczyny eksplozji.
(żródło:onet.pl)
CZY TAK TRUDNO DAC DOKŁADNEGO LINKA DO ZRÓDŁA ???
http://info.onet.pl/928721,14,1,0,120,686,item.html
Kolejne takie bedą traktowane według regulaminu -> ostrzeżenie
bo wy sobie myslicie ze kazdy user bedzie szukał tego newsa po tak dużym portalu jak onet. czy wp
Oskar8
Oj zazdrośni ludzie na tym świecie.Wystarczy że Monaco grało w finale LM a tu od razu wybuchy.Szkoda bo lubię Monaco nie tylko ze względu na Deshampsa
Najbardziej zniszczone jest główne wejście na stadion i stojący nieopodal budynek przemysłowy. Prokuratura wszczęła śledztwo, które ma wyjaśnić przyczyny eksplozji.
(żródło:onet.pl)
CZY TAK TRUDNO DAC DOKŁADNEGO LINKA DO ZRÓDŁA ???
http://info.onet.pl/928721,14,1,0,120,686,item.html
Kolejne takie bedą traktowane według regulaminu -> ostrzeżenie
bo wy sobie myslicie ze kazdy user bedzie szukał tego newsa po tak dużym portalu jak onet. czy wp
Oskar8
Oj zazdrośni ludzie na tym świecie.Wystarczy że Monaco grało w finale LM a tu od razu wybuchy.Szkoda bo lubię Monaco nie tylko ze względu na Deshampsa
- Wojtom
- Juventino

http://sport.onet.pl/928721,wiadomosci.html 8)
Naprawde to jest juz szczyt !! Najbardziej obawiam się aby nic sie nie stało na mistrzostwach Europy kiedy na stadionach bedzie duzo osób..... dziwi mnie zachowanie tych co podkładają bomby nawet na stadionach... :? :?
Naprawde to jest juz szczyt !! Najbardziej obawiam się aby nic sie nie stało na mistrzostwach Europy kiedy na stadionach bedzie duzo osób..... dziwi mnie zachowanie tych co podkładają bomby nawet na stadionach... :? :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino

To zrobili durni, zazdrośni kibice. Mam nadzieję że znajdą tych idotów i wsadzą ich do paki.
Jestem wkurzony tym bardziej, że Monaco to mo ulubiony klub po Juve.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JUVEFANE_10
- Juventino

mam nadzieję że szybko znajdą sprawcy tego zdarzenia...i zostanie solidnie ukarany
JESTEM OSZUSTEM
- Dionizos
- Juventino

Rownie dobrze to mogl byc wybuch gazu 8) . Zrodlo nie jest znane, wiec sie tak nie rzucaj, chlopcze.ADAMJUVENTUSPL pisze:To zrobili durni, zazdrośni kibice. Mam nadzieję że znajdą tych idotów i wsadzą ich do paki.
- Lypsky
- Juventino

Dwa cytaty:Dionizos pisze:Rownie dobrze to mogl byc wybuch gazu 8) . Zrodlo nie jest znane, wiec sie tak nie rzucaj, chlopcze.ADAMJUVENTUSPL pisze:To zrobili durni, zazdrośni kibice. Mam nadzieję że znajdą tych idotów i wsadzą ich do paki.
"Jak poinformował doradca rządowy ds. socjalnych i robót publicznych Jose Badia, wybuch bomby ważącej około 1-2 kilogramów na szczęście nie pociągnął za sobą ofiar w ludziach; uszkodził jednak budynek klubowy".
Nie ma mowy o wybuchu gazu ktos podsadzil bombe i tyle
"Jose Badia wyraził opinię, że chodzi w tym przypadku o pierwszy w historii księstwa odosobniony atak na obiekt sportowy"Atak to nie przypadek a trudno sobie wyobrazic zeby kibice Monaco chcieli wysadzic wlasny stadion :? Zrobil to chyba ktos inny i ktos kto raczej tego klubu nie lubi wiec Dionizos jak dokladnie nie przeczytales to nie rzucaj sie chlopcze 8)
Nie lubie jak ktos cwaniaczy 8)
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Dionizos
- Juventino

DjJuve pisze:[Zrobil to chyba ktos inny i ktos kto raczej tego klubu nie lubi wiec Dionizos jak dokladnie nie przeczytales to nie rzucaj sie chlopcze 8)
Mojego posta napisalem na podstawie fragmentu jaki podrzucil autor. Proponuje karteczke dla niego za niedokladne poinformowanie nas o sprawie. W koncu to forum to nie miejsce do umieszczania linkow do newsow, jezeli ktos zaklada temat wypadaloby, zeby rzucil sie calym tekstem. Chyba, ze nie potrafi skopiowac, bo to juz by był zlozony problem 8) .
Naprawde bardzo mi przykro...Nie lubie jak ktos cwaniaczy 8)
- Lypsky
- Juventino

To w takim razie po czesci zwracam honor 8) ale chyba znasz naszych ''niektorych'' uzytkownikow czasami nawet calego tektu nie umieja wkleic :? wiec lepiej zajrzec pod link bo oni sa tu poto zeby nabijac a nie dyskutowac lub informowac 8)Dionizos pisze:DjJuve pisze:[Zrobil to chyba ktos inny i ktos kto raczej tego klubu nie lubi wiec Dionizos jak dokladnie nie przeczytales to nie rzucaj sie chlopcze 8)
Mojego posta napisalem na podstawie fragmentu jaki podrzucil autor. Proponuje karteczke dla niego za niedokladne poinformowanie nas o sprawie. W koncu to forum to nie miejsce do umieszczania linkow do newsow, jezeli ktos zaklada temat wypadaloby, zeby rzucil sie calym tekstem. Chyba, ze nie potrafi skopiowac, bo to juz by był zlozony problem 8) .
Heh no coment 8)Dionizos pisze:Naprawde bardzo mi przykro...Nie lubie jak ktos cwaniaczy 8)
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Niedawno były informacje, że miałbyć przeprowadzony zamach na Old Trafford, teraz bomba w Monaco... terroryści powoli docierają nawet na stadiony. Dobrze, ze przynajmiej nie ma żadnych ofiar. Zgadzam się z Wojtom'em 11, że ME będą narażone na ataki, wkońcu stadion to najlepsze miejsce dla terrorystów, gdyż jest tam wiele tysięcy ludzi :shock:
- Lypsky
- Juventino

Gdzie masz podane ze to byli terrorysci?? :? Niewiadmo kto to zrobil i jak to sie stalo (tez nie do konca)UlTrAs pisze:Niedawno były informacje, że miałbyć przeprowadzony zamach na Old Trafford, teraz bomba w Monaco... terroryści powoli docierają nawet na stadiony. Dobrze, ze przynajmiej nie ma żadnych ofiar. Zgadzam się z Wojtom'em 11, że ME będą narażone na ataki, wkońcu stadion to najlepsze miejsce dla terrorystów, gdyż jest tam wiele tysięcy ludzi :shock: