Wygrana Czechów
- nookie
- Juventino

to Tym bardziej sie cieszyc ze wygrali z nimi tak wysoko a nie 1:0
to ze Pavel swietnie wystapil wiemy a ja sie zastanawiam jak Rosicky...i czy JUVE nadal ma na niego oko czy juz dali sobie spokój...jak na razie odmladzanie skladu jest czyms przeciwnym czego wszyscy sie spodziewalismy i dodatkowo szykuje sie nastepne: wymiana miedzy JUVE a Interem Di Vaio do nich a Vieri do nas...jesli to zrobia to ja juz zwatpie chyba na amen 8)
to ze Pavel swietnie wystapil wiemy a ja sie zastanawiam jak Rosicky...i czy JUVE nadal ma na niego oko czy juz dali sobie spokój...jak na razie odmladzanie skladu jest czyms przeciwnym czego wszyscy sie spodziewalismy i dodatkowo szykuje sie nastepne: wymiana miedzy JUVE a Interem Di Vaio do nich a Vieri do nas...jesli to zrobia to ja juz zwatpie chyba na amen 8)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino

Mnie też cieszą bamki Nedveda, ale nie wie ktoś czy zaliczył jakąś asystę???
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JUVEFANE_10
- Juventino

cieszy mnie wygrana naszych sąsiadów i cieszą dwie bramki Nedveda.widać że jest w formie i mam nadzieję że ją utrzyma do przyszłego roku
JESTEM OSZUSTEM
- uszaty
- Juventino

Właśnie znalazłem wynik meczu Czechy - Tyrol 6:0 a oto strzelcy Koller 2 (6,30), Nedved 2 (22, 38 ) , Matusovic (52) i Smicer (78 )
A oto skład Czech: Cech (46 min. - Kinsky) - Grygera (46 min. - Jiranek), Rozehnal (46 min. - Bolf), Ujfalusi (46 min. - Hubschman), Jankulovski (46 min. - Mares) - Poborsky (30 min. - Galasek, 62 min. - Tyce), Plasil (46 min. - Smicer), Nedved (46 min. - Rosicky), Vachousek (46 min. - Matusovic) - Koller (46 min. - Lokvenc), Baros (46 min. - Heinz).
A oto skład Czech: Cech (46 min. - Kinsky) - Grygera (46 min. - Jiranek), Rozehnal (46 min. - Bolf), Ujfalusi (46 min. - Hubschman), Jankulovski (46 min. - Mares) - Poborsky (30 min. - Galasek, 62 min. - Tyce), Plasil (46 min. - Smicer), Nedved (46 min. - Rosicky), Vachousek (46 min. - Matusovic) - Koller (46 min. - Lokvenc), Baros (46 min. - Heinz).