Serie A 21/22 (11): Hellas Verona 2-1 JUVENTUS FC
- Gandalf8
- Juventino
Co by tu powiedziec? Zwyczajnie nic nie gramy. Oba mediolanskue kluby przegrywaly z Hellasem (w tym Milan 0:2 do przerwy) i obie te ekipy bez problemu te mecze wygrały. Teraz ogladam $inter z Udinese i od 46 minuty cisną, strzelaja na 1:0, cisną, strzelaja na 2:0 i... nadal cisną. W każdym klubie, nawet w Salernitanie widać chęć gry, zaangażowanie i jakiś pomysł na grę, tylko u nas nie ma niczego.
Już kilka kolejek temu pogodziłem się, że nie odzyskamy Scudetto. Po tej kolejce wiem, że 3 miejsca już nie dogonimy. Jeśli dziś Roma wygra z Milanem możemy się też pożegnać z miejscem 4. Ale nawet jeśli by nam Milan pomógł i dziś wygrał to żeby gonić Rome, Atalante czy Lazio musimy zacząć wygrywać a patrząc na naszą postawę na to się nie zanosi.
P.S. Żart na koniec: może plan jest taki, że do następnej edycji LM się zakwalifikujemy... wygrywając obecne rozgrywki LM.
Już kilka kolejek temu pogodziłem się, że nie odzyskamy Scudetto. Po tej kolejce wiem, że 3 miejsca już nie dogonimy. Jeśli dziś Roma wygra z Milanem możemy się też pożegnać z miejscem 4. Ale nawet jeśli by nam Milan pomógł i dziś wygrał to żeby gonić Rome, Atalante czy Lazio musimy zacząć wygrywać a patrząc na naszą postawę na to się nie zanosi.
P.S. Żart na koniec: może plan jest taki, że do następnej edycji LM się zakwalifikujemy... wygrywając obecne rozgrywki LM.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Nie wiem dlaczego zakładasz, że dzięki czemu zakładasz, że bez kasy z LM szybciej byśmy się odbili od dnaAlexinhio-10 pisze: ↑31 października 2021, 14:20 Wolisz awans do LM, kolejne gówniane lata z Allegrim na ławce, powoli upadając na do, czy upaść na dno i szybciej się od niego odbić.
Ja jestem w stanie o zaakceptować w imię wyższego celu, tak jak byłem w stanie zaakceptować sezon/dwa przejściowy, byle coś się w tym zdziadziałym klubie ruszyło. Tyle, że po dwóch sezonach ni to przejściowych, Agnelli nam odgrzał spleśniałe danie.

- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wspaniały przegląd pola w wykonaniu Arthura, ładnie zmieścił tę piłkę pomiędzy obrońcami

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Plus mistrzowska reakcja kapitano i beżowego...Tony Montana pisze: ↑31 października 2021, 14:53Wspaniały przegląd pola w wykonaniu Arthura, ładnie zmieścił tę piłkę pomiędzy obrońcami
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Pięknie nasi dreptali wychodząc z 16ski żeby odbudować formację, zwłaszcza Kapitano i Rabjo, który jakimś cudem znalazł się za Chiellinim. Piszę o tym, bo gdyby to gracz Hellasu przejął piłkę i podał, to linia spalonego byłaby złamana w 3 miejscach. Jak na dłoni widać, że Simeone zgłasza gotowość by zgubić naszych człapaków i wybiec na czystą pozycję.
Taktyczny dramat.
Taktyczny dramat.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!