Serie A 21/22 (10): JUVENTUS FC 1-2 Sassuolo
- Sorek21
- Juventino

Jeszcze pewnie będzie pieprzenie - chciałem wygrać dwoma golami , kazałem atakowac i się zemściło golem Sassuolo. Trzeba było bardziej defensywnie i spokojnie wygrać 1-0 ...
Próba grania ofensywnej piłki to nie problem. Problem to Morata i brak środka pola.
Próba grania ofensywnej piłki to nie problem. Problem to Morata i brak środka pola.
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 235 razy
Ale ten Locatelli to top, samych topów pozyskaliśmy w trakcie mercato - Keana i Locatelliego. Sass dało się baranom wyszumieć i zaczęło grać swoje. My na komplet szans nie mamy bo strzelamy za Maxa co najwyżej jedną bramkę. 10 minut 2 połowy i jak dotąd ani jednego celnego strzału.

- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Atalanta potrzebowała dziś 11 minut aby po straceniu bramki na 0:1 objąć prowadzenie 2:1, grając na wyjeździe.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 105 razy
- Otrzymał podziękowanie: 33 razy
Z drugiej strony czy to wina Allegriego, że musi wystawiać kompletnych idiotów jak Cuadrado, który ma problemy z myśleniem i zamiast dośrodkowywać z wolnego to wymyśla jakieś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> opcje, a potem jeszcze fauluje zarabiając żółtą kartkę.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Allegri dał dziś pograć Perinowi, De Sciglio i wracającemu Rabiotowi, bo myślał, że to będzie łatwy i przyjemny mecz, a tutaj został wyjaśniony przez jakiegoś Dionisiego, dla którego to debiutancki sezon w Serie A 
Dopiero 10. kolejka, a my straciliśmy już U SIEBIE 6 pkt z Empoli i Sassuolo. Od spotkania z Empoli mijają zresztą dokładnie 2 miesiące i dzisiejszy mecz pokazał, że ciągle jesteśmy w tym samym miejscu. Każdy średniak we Włoszech jest nam w stanie wygrać na Juventus Stadium.
Nadchodzą lata, w których 4. miejsce będzie sukcesem
Dopiero 10. kolejka, a my straciliśmy już U SIEBIE 6 pkt z Empoli i Sassuolo. Od spotkania z Empoli mijają zresztą dokładnie 2 miesiące i dzisiejszy mecz pokazał, że ciągle jesteśmy w tym samym miejscu. Każdy średniak we Włoszech jest nam w stanie wygrać na Juventus Stadium.
Nadchodzą lata, w których 4. miejsce będzie sukcesem
Ostatnio zmieniony 27 października 2021, 20:26 przez Crunny, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Mati1990
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
OFICJALNIE: Z tego pseudo składu nic nie będzie.
Swoją drogą dziś Cuadrado i Alex Sandro zagrali jak amatorzy, a nawet gorzej. Zresztą większość miało problemy z podaniem do kolegi piłki, a co dopiero stwarzaniu akcji. Ta drużyna nie ma pomysłu na grę, jak dzieci we mgle. Kaio Jorge w 30minut zrobił więcej niż Morata przez 2 mecze.
Swoją drogą dziś Cuadrado i Alex Sandro zagrali jak amatorzy, a nawet gorzej. Zresztą większość miało problemy z podaniem do kolegi piłki, a co dopiero stwarzaniu akcji. Ta drużyna nie ma pomysłu na grę, jak dzieci we mgle. Kaio Jorge w 30minut zrobił więcej niż Morata przez 2 mecze.
Ostatnio zmieniony 27 października 2021, 20:29 przez Mati1990, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 40 razy
- Otrzymał podziękowanie: 78 razy
PAN TRENER aka SZEF
WIELKI TOSKAŃSKI TAKTYK

WIELKI TOSKAŃSKI TAKTYK

“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Osgiliath
- Juventino

o <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> panie, ale żenada
ale już wiedziałem, że po straconym golu się zesramy, jezu. Jak w tym roku się doczłapiemy do LM to będzie mega sukces. Allegri musi wziąć się do roboty <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> a połowa naszych gwiazdeczek do wypieprzenia. Jeszcze kwadrat... pół meczu przetrwa na w miarę jakimś poziomie to resztę gra przeciwko nam.
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 235 razy
Cuadrado dziś kolejny beznadziejny mecz i jeszcze dodatkowo załatwił nas w końcówce. Z tego klubu już tylko nazwa pozostała a zarząd ponownie zatrudnia Allegriego, który boi się od początku wystawić co najlepsze. Chiesa lepiej niech <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bo szkoda jego kariery, Kaio niech <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bo jego kariery także szkoda, De Ligt niech <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bo jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> beznadziejny. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to wszystko, kolejna porażka w weekend. Kean, Locatelli, Iharatten....ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, co za cudowne transfery.

- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak grając niestety meczów się nie wygrywa. Calma nie zadziałała koleiny raz i nie wiem czy jest jeszcze jakaś szansa, żeby ten sezon uratować. Niby mnóstwo kolejek do końca, ale u nas niestety nie widać poprawy na dłuższą metę. Czołówka odjeżdża, a my się kopiemy po czole.
Sassuolo zasłużenie zgrania 3 punkty.
Sassuolo zasłużenie zgrania 3 punkty.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Antichrist
- Juventino

Do usunięcia - coś zlagowało forum i wysłałem 3 posty.
Ostatnio zmieniony 27 października 2021, 20:33 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino

Do usunięcia - coś zlagowało forum i wysłałem 3 posty.
Ostatnio zmieniony 27 października 2021, 20:34 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.