Serie A 21/22 (03): Napoli 2-1 JUVENTUS FC
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ten skład to kpina, absolutny żart. Wyglądamy jak typowa A klasowa ekipa, sklepa za 5 dwunasta pod monopolowym po ciężkiej sobocie. I wtedy pada mityczne,, będzie skład"?
Mamy 3 kolejkę... Ospina jakoś ma grać tylko nasze lalusie nie mogą.
Kean na ławce kosztem skrzydeł Kulu / Berna to też wyższy Harvard.
1 pkt. Po 3 meczach? Będzie nowy rekord...
Mamy 3 kolejkę... Ospina jakoś ma grać tylko nasze lalusie nie mogą.
Kean na ławce kosztem skrzydeł Kulu / Berna to też wyższy Harvard.
1 pkt. Po 3 meczach? Będzie nowy rekord...

- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A ja Wam powiem, ze te 433 podane przez mnowo wyglada nie najgorzej. Z tym, ze jedynymi rozsadnymi do wejscia z lawki sa de Ligt i Kean. Ramzik by mogl cos pomoc, ale pewnie po 20 minutach kontka i 4 tygodnie pauzy. Po Ruganim nie wiem, czego sie spodziewac bo nie widzialem go w akcji ponad rok.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Volto
- Juventino

- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 59 razy
Wspomniany skład to żart, nie wyjdziemy tak (mam nadzieję). Od lat zaniedbujemy boki obrony i teraz jest efekt, mamy je personalnie (Cegła-Pellegrini) na poziomie drużyny walczącej o utrzymanie. Brawo. Brawo Marotta i szczególnie Paratici. Każdy wynik możliwy.
- Szwamb
- Juventino

- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
W doskonałym nastroju po meczu Manchesteru (Ronaldo) przełączam na Juventus. Już jestem przygotowany:

a WY?

a WY?
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- Szwamb
- Juventino

- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Fuuuu... wspaniale się to ogląda. #MaxFanBoner #pełnaKontrola
Obrona Super
Rabiot mecz życia
Loca najlepszy środkowy pomocnik w Juve since PRIME Pirlo/Vidal
i... Alvaro
Obrona Super
Rabiot mecz życia
Loca najlepszy środkowy pomocnik w Juve since PRIME Pirlo/Vidal
i... Alvaro
polecam www.sokker.org

- Michael_M
- Juventino

- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Piłkarze Napoli chyba chcą zostać statystami w filmach akcji po zakończeniu kariery bo od każdego kontaktu padają jak rażeni piorunem. Nie ma tragedii. Szkoda tej sytuacji Kulusevskiego. Zabrakło mu jednego kroku i byłoby 2:0. Patrząc na to, że nie ma pół składu to Napoli nie może nic zrobić. Najgroźniejszy strzał w środek bramki zaraz przed końcem.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 40 razy
- Otrzymał podziękowanie: 78 razy
Wybitne zmiany wybitnego STRATEGA.
Będziemy bulić i płakać, bo za sezon, max dwa wielki Allegro poleci z hukiem.
Gdyby Allegri miał jaja to podałby się sam do dymisji, ale nie ma co się spodziewać takiego ruchu po chłopie bez ambicji.
Będziemy bulić i płakać, bo za sezon, max dwa wielki Allegro poleci z hukiem.
Gdyby Allegri miał jaja to podałby się sam do dymisji, ale nie ma co się spodziewać takiego ruchu po chłopie bez ambicji.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Osgiliath
- Juventino

Dobra, człowiek nie oczekiwał wiele, a po bramce Moraty żył fałszywą nadzieją. Z drugiej strony czegokolwiek z takim składem i Napoli nie oczekiwał. Z Milanem musi w końcu nadejść reakcja.
Szczesny do wydupienia na wczoraj. Brak wzięcia Donnarummy będzie nam się odbijał cały sezon. W końcu czas na Perina.
Szczesny do wydupienia na wczoraj. Brak wzięcia Donnarummy będzie nam się odbijał cały sezon. W końcu czas na Perina.