Gabriel Heinze
- Dionizos
- Juventino

Manchester United jest o krok od sfinalizowania umowy za Argentyńskiego obrońcę Gabriel'a Heinze'a. Kwota za którą klub ma sprowadzić obrońcę wynosi £6 milionów, a cały transfer ma dojść do skutku już niedługo, jako że zawodnik przeszedł wczoraj już testy medyczne.
źródło: devilpage.pl
No cóż, wielka szkoda. To wedlug mnie najlepszy lewy obronca we Francji. Mialem caly czas cicha nadzieje, ze zagra kiedys w Juve. Gabi bedzie napewno wielkim wzmocnieniem dla defensywy diabłow, przy okazji gratuluje czerwonym tego zakupu. Najgorsze w tym jest to, ze moje PSG zostalo oslabione
.
źródło: devilpage.pl
No cóż, wielka szkoda. To wedlug mnie najlepszy lewy obronca we Francji. Mialem caly czas cicha nadzieje, ze zagra kiedys w Juve. Gabi bedzie napewno wielkim wzmocnieniem dla defensywy diabłow, przy okazji gratuluje czerwonym tego zakupu. Najgorsze w tym jest to, ze moje PSG zostalo oslabione
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino

Ja go nie widziałem w Juve. Ale słyszałem o zainteresowaniu tym zawodnikiem ze strony Juve.
Jeżeli chodzi o lewą stronę obrony to widzę tutaj Bonerę, Evrę lub Ashley'a Cole'a
Jeżeli chodzi o lewą stronę obrony to widzę tutaj Bonerę, Evrę lub Ashley'a Cole'a
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Lypsky
- Juventino

Ten temat to jakas pomylka oto jeden z punktow regulaminu pokoju transfery: Po pierwsze chcielibysmy zauwazyc, ze jest to pokoj w ktorym macie dyskutowac o przyszlych i ewentualnych transferach Juventusu. Powtarzam Juventusu. A nie Chelsea, ManU, Realu czy innego klubu. Od tego macie inne fora lub GG.
Od tego masz kwadracik niebieski.Prosze go czasem uzywac.
ToMeK
(uzywam i w tej sytuacji tez uzylem widocznie umknelo wam
)
Przepraszamy...pomylka jak najbardziej spowodowana naszym zagapieniem.Wszystko juz jest doprowadzone do porzadku.
ToMeK
Jezeli juz jest temat to goscia nie znalem wiec nie moge o nim nic powiedziec ale MU juz sie zbroi na nastepny sezon.
Od tego masz kwadracik niebieski.Prosze go czasem uzywac.
ToMeK
(uzywam i w tej sytuacji tez uzylem widocznie umknelo wam
Przepraszamy...pomylka jak najbardziej spowodowana naszym zagapieniem.Wszystko juz jest doprowadzone do porzadku.
ToMeK
Jezeli juz jest temat to goscia nie znalem wiec nie moge o nim nic powiedziec ale MU juz sie zbroi na nastepny sezon.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2004, 22:57 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- kouba
- Qualità Juventino

Co ten temat robi w pokoju 'transfery'
Ma to cos wspólnego z Juve
W pokoju 'transfery' piszemy o tranfserach tylko i wyłącznie JUVE :!:
Dostajesz ostrzeżenie za zły pokój
DjJuve <-- cos może nam umknąc i o takich sprawach daj znać na pw bądz gg albo najlepiej nacisnac karteczke.
Dostajesz ostrzeżenie za zły pokój
DjJuve <-- cos może nam umknąc i o takich sprawach daj znać na pw bądz gg albo najlepiej nacisnac karteczke.
- Marcin_FCJ
- Juventino

Nigdy nie chciałem go w Juve. Na lewej obronie mamy Zabro, a jeśli już koniecznie chcemy DL to może być Maxwell. Myślę, że Heinze to piłkarz który wybija się ponad przeciętność ale tylko troszeczkę. Jak narazie za wczesnie na Juve.