Gabriel Heinze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 19:56

Manchester United jest o krok od sfinalizowania umowy za Argentyńskiego obrońcę Gabriel'a Heinze'a. Kwota za którą klub ma sprowadzić obrońcę wynosi £6 milionów, a cały transfer ma dojść do skutku już niedługo, jako że zawodnik przeszedł wczoraj już testy medyczne.

źródło: devilpage.pl

No cóż, wielka szkoda. To wedlug mnie najlepszy lewy obronca we Francji. Mialem caly czas cicha nadzieje, ze zagra kiedys w Juve. Gabi bedzie napewno wielkim wzmocnieniem dla defensywy diabłow, przy okazji gratuluje czerwonym tego zakupu. Najgorsze w tym jest to, ze moje PSG zostalo oslabione :cry: .

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 20:11

Ja sie ciesze że doszedł do man utd(oczywiście jeśli nie może do juve),bo to mój 3 po juve i l-poolu klub ulubiony

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 22:20

Ja go nie widziałem w Juve. Ale słyszałem o zainteresowaniu tym zawodnikiem ze strony Juve.
Jeżeli chodzi o lewą stronę obrony to widzę tutaj Bonerę, Evrę lub Ashley'a Cole'a

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 22:31

Ten temat to jakas pomylka oto jeden z punktow regulaminu pokoju transfery: Po pierwsze chcielibysmy zauwazyc, ze jest to pokoj w ktorym macie dyskutowac o przyszlych i ewentualnych transferach Juventusu. Powtarzam Juventusu. A nie Chelsea, ManU, Realu czy innego klubu. Od tego macie inne fora lub GG.

Od tego masz kwadracik niebieski.Prosze go czasem uzywac.
ToMeK

(uzywam i w tej sytuacji tez uzylem widocznie umknelo wam :wink: )
Przepraszamy...pomylka jak najbardziej spowodowana naszym zagapieniem.Wszystko juz jest doprowadzone do porzadku.
ToMeK

Jezeli juz jest temat to goscia nie znalem wiec nie moge o nim nic powiedziec ale MU juz sie zbroi na nastepny sezon.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2004, 22:57 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 22:49

Co ten temat robi w pokoju 'transfery' :?: Ma to cos wspólnego z Juve :?: W pokoju 'transfery' piszemy o tranfserach tylko i wyłącznie JUVE :!:
Dostajesz ostrzeżenie za zły pokój

DjJuve <-- cos może nam umknąc i o takich sprawach daj znać na pw bądz gg albo najlepiej nacisnac karteczke.

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2004, 23:15

Nigdy nie chciałem go w Juve. Na lewej obronie mamy Zabro, a jeśli już koniecznie chcemy DL to może być Maxwell. Myślę, że Heinze to piłkarz który wybija się ponad przeciętność ale tylko troszeczkę. Jak narazie za wczesnie na Juve.

ODPOWIEDZ