Serie A 21/22 (01): Udinese 2-2 JUVENTUS FC
- Szwamb
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Atak na papierze wygląda kozacko,
pomoc na papierze wygląda żałośnie,
obrona na papierze dosyć eklektycznie XD
jeżeli tak wyjdziemy to należy się spodziewać raczej 442 w rombie:
Ronaldo Chiesa
Dybala
Berna Bentan
Ramsey
ogólnie wszystko zależy od dyspozycji Dybały. Jak przejdzie obok meczu to będzie fatalnie, bo będziemy mieli lagi z obrony do ataku "na chaos". Jak Dybała zagra swoje (na normalnym, albo dobrym poziomie) to może być bardzo dobrze. Marzą mi się klepki w trójkątach, bowiem- jest "na papierze" z kim, ale znając życie, Juve, Maxa etc. raczej będzie męczenie buły z długimi podaniami Bonuca, motającą się bez celu pomocą i machającym łapami Ronaldo XD
uzbrojony w browar obejrzę to
pomoc na papierze wygląda żałośnie,
obrona na papierze dosyć eklektycznie XD
jeżeli tak wyjdziemy to należy się spodziewać raczej 442 w rombie:
Ronaldo Chiesa
Dybala
Berna Bentan
Ramsey
ogólnie wszystko zależy od dyspozycji Dybały. Jak przejdzie obok meczu to będzie fatalnie, bo będziemy mieli lagi z obrony do ataku "na chaos". Jak Dybała zagra swoje (na normalnym, albo dobrym poziomie) to może być bardzo dobrze. Marzą mi się klepki w trójkątach, bowiem- jest "na papierze" z kim, ale znając życie, Juve, Maxa etc. raczej będzie męczenie buły z długimi podaniami Bonuca, motającą się bez celu pomocą i machającym łapami Ronaldo XD
uzbrojony w browar obejrzę to
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No ludzie, prosze Was, jesli zajmiemy miejsce poza TOP2 (nasz jedyny rywal, to tak naprawde tylko Inter), to znaczy ze ten klub trzeba spalic, zaorac i posiac Godfather OG... Z kolei w LM spodziewam sie bezproblemowego wyjscia z grupy, a pozniej (jeszcze nie wiem na jakim etapie) spektakularnego odpadniecia spowodowanego wloskim kunktatorstwem, minimalizmem, cwaniactwem, lenistwem.
Ze wzgledu na ubostwo w pomocy, mam nadzieje ze zobaczymy jutro Loce.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Primo by zobaczyć Chiesa Ronaldo Dybala z przodu. Reszta jakoś mi nie robi.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Nie nastawiam się dziś na fajerwerki, a wręcz czuję, że czekają nas męczarnie. Niby Udine jest mocno osłabione w stosunku do poprzedniego sezonu (odeszli de Paul, Musso i Barak), ale dotąd wszyscy faworyci wygrywali, więc my, Roma albo Milan sfrajerzymy.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Może niekoniecznie od razu zbija się bąki, ale na pewno każdy klub i szkoleniowiec ma swoje metody. Weź też pod uwagę to, że Sassuolo, w czasie, gdy były toczone negocjacje z Juventusem, nie korzystało z Locatellego w sparingach, więc on od finału Euro jeszcze nie wyszedł na mecz. Można się o wiele rzeczy przyczepić do Allegrego, ale chyba akurat nie o to 

- woe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Parę ciekawostek przed meczem z Udinese:
- Juventus wygrał 9 z ostatnich 10 meczów na rozpoczęcie sezonu Serie A. Wyjątek miał miejsce w sezonie 2015/2016 gdzie na własnym stadionie ulegliśmy 0-1 właśnie ekipie z Udine.
- Drużyna z Fruili strzeliła łącznie 97 goli Starej Damie w rozgrywkach ligowych.
Najwięcej - 4 - strzelił Roberto Sosa. Dalej Giuseppe Secchi i Antonio Di Natale - obaj po 3 gole. - Juventus natomiast strzelił Udinese aż 198 goli.
Najwięcej z nich strzelił John Hansen - 9. Za nim stoi Alessandro Del Piero - 8 trafień, a podium zamyka Cristiano Ronaldo - 7 goli. Dalej jest Paulo Dybala, Michel Platini, John Charles i Filippo Inzaghi - każdy z nich mający na koncie 6 goli. - Z 102 meczów tych dwóch ekip:
67% kończyło się wygraną Juventusu,
20% remisem,
13% zwycięstwem Udinese.