Mercato (LATO 2021) DYSKUSJA
- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Dziś ważne są lajki a nie granie, Pogba w tym jest dobry. Pewnie przedłuży kontrakt koniec końców, a jak nie to P$G. Niech robią tą superligę bez P$G, bo inaczej po nowych układach Nasser zdominuję LM i wszystkie rozgrywki. Cerafin sobie z nim tak z dzióbków spijają, że bardziej się nie da. P$G może wszystko.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Arrivederci Locatelli :bye:
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Wiem, że my się cudów po Frabbotcie nie spodziewamy, ale żeby się nie okazało, że znowu, podobnie jak w przypadku Romero, pochopnie oddajemy Atalancie gościa na wypożyczenie z wykupem. Co jak co, ale w Bergamo mają nosa do bocznych obrońców, więc kto wie.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 76 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Bez względu na sympatie/antypatie do osoby Paredesa, to chyba dobrze, że mamy gotowy plan B na wypadek niepowodzenia negocjacji z Sassuolo w sprawie Locatellego. Zresztą ten Paredes to jest z nami łączony od kilku dobrych sezonów, więc możliwe, że Cherubini kombinuje jakieś większe roszady w pomocy typu odpalenie Ramseya i jakąś wymianę w udziałem Arthura (tak jak ktoś wspominał możliwe, że z PSG za Icardiego).
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Arthur jest kontuzjowany. Przynajmniej do stycznia u nas zostanie.dimebag11 pisze: ↑19 lipca 2021, 14:55Bez względu na sympatie/antypatie do osoby Paredesa, to chyba dobrze, że mamy gotowy plan B na wypadek niepowodzenia negocjacji z Sassuolo w sprawie Locatellego. Zresztą ten Paredes to jest z nami łączony od kilku dobrych sezonów, więc możliwe, że Cherubini kombinuje jakieś większe roszady w pomocy typu odpalenie Ramseya i jakąś wymianę w udziałem Arthura (tak jak ktoś wspominał możliwe, że z PSG za Icardiego).
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 76 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
@19
Wiem, że Arthur jest po operacji i czeka go około 3 miesiące przerwy od futbolu, a pewnie drugie tyle dojście do jakiejkolwiek formy. Niemniej Icardi ostatnio nie jest jakimś okazem zdrowia, więc jeśli z jakichś powodów PSG będzie zmuszone do kreatywnej księgowości, to mogą pójść z nami na wymianę.
Wiem, że Arthur jest po operacji i czeka go około 3 miesiące przerwy od futbolu, a pewnie drugie tyle dojście do jakiejkolwiek formy. Niemniej Icardi ostatnio nie jest jakimś okazem zdrowia, więc jeśli z jakichś powodów PSG będzie zmuszone do kreatywnej księgowości, to mogą pójść z nami na wymianę.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Moim zdaniem Arthur przez tą kontuzję nie miał tak na prawdę szans się w pełni pokazać.19 pisze: ↑19 lipca 2021, 14:56Arthur jest kontuzjowany. Przynajmniej do stycznia u nas zostanie.dimebag11 pisze: ↑19 lipca 2021, 14:55Bez względu na sympatie/antypatie do osoby Paredesa, to chyba dobrze, że mamy gotowy plan B na wypadek niepowodzenia negocjacji z Sassuolo w sprawie Locatellego. Zresztą ten Paredes to jest z nami łączony od kilku dobrych sezonów, więc możliwe, że Cherubini kombinuje jakieś większe roszady w pomocy typu odpalenie Ramseya i jakąś wymianę w udziałem Arthura (tak jak ktoś wspominał możliwe, że z PSG za Icardiego).
Szkoda tylko, że nie podjąć się tej operacji wcześniej, bo i tak w poprzednim sezonie jego przydatność była marginalna, a tak może by już po woli wracał do pełnej sprawności...
Tak czy inaczej sprzedawać go po tak słabym sezonie, straconym głównie przez kontuzje byłoby bez sensu.