Finał LM... Triumf Porto!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 11:11

Ja bym powiedział tak wygrał lepszy a tym lepszym okazało sie Porto choć Monaco miało kilka dobrych okazji do strzelenia bramek niestety ich nie wykorzystało. W tym meczu w barwach Monaco podobała mi sie gra Hugo Ibarry i myśle że władze Juve powinny sie tym piłkarzem zainteresować .
Ostatnio zmieniony 27 maja 2004, 11:16 przez uszaty, łącznie zmieniany 1 raz.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 11:13

Sędziowie nie byli zbyt łaskawi dla Monaco.Gdy odbierali te swoje nagrody za sędziowanie w finale po zawodnikach.Na Arenie mistrzów zaczeły sie gwizdy.I moim zdaniem słusznie.Sędziowali poprostu źle.Popełnili bodajże 3 błędy, z czego mogły być 3 gole.
:evil: :| :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 11:45

Pavciooo pisze:Jose Murinho osiągnął z tym klubem prawie wszystko. Jedyne braki to niewygranie w tym roku Pucharu Portugalii i w tamtym roku Pucharu Zdobywców Pucharów
Tak się zastanawiam, czy sie z choinki urwałeś... Jaki Puchar Zdobyców Pucharów w zeszłym roku :shock: Ostatni PZP zdobyło Lazio Rzym (nie Chelsea, jak pisałem wczesniej :D ) o ile dobrze pamietam i było to trochę temu... Jak cos nie wiesz to lepiej nie pisz, albo doczytaj historię europejskich pucharów... :evil:
Ostatnio zmieniony 27 maja 2004, 22:39 przez Ulisses, łącznie zmieniany 2 razy.

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 13:17

ta, i znowu przegrał faworyt!! (w zeszłym sezonie Juve był faworytem i przegrał :cry: :cry: :cry: :cry: ) Nie ma co się oszukiwac Monaco było zdecydoanym faworytem (Morientes, Giuly,Rothen - i tak Zambrotta jest lepszy), do finału weszli pokonując nie byle jakie zespoły z Realem na czele :shock:
Niestety, finał był jaki był i wygrało FC Porto :( :( ze swoją nudną (bo tak uważam,) grą, ale niestety dobrą taktyką i szczęściem(dwa nieprawidłowe spalone na niekorzysć Monaco).

Oglądałem jak świętowali zwycięstwo piłkarze FC Porto i się zastanawiałem... kiedy w końcu mój kochany Juventus, będzie świętował zwycięstwo? :roll: :roll: Przecież w zeszłym sezonie byli tak blisko.... :cry: :cry: :cry: Minęło już 8-9 lat i ile jeszcze można czekać???? Dlaczego my mamy takiego pecha do tych finałów, nawet Pucharu Włoch???
WIERZE JEDNAK ŻE W TYM SEZONIE JUVENTUS WYGRA LIGĘ MISTRZÓW, SERIE A I PUCHAR WŁOCH - tylko zeby tego dokonać, Moggi musi zatrudnić DOBREGO trenera który swoją taktyką położy rywali na łopatki, i DOBRYCH, ALBO BARDZO!!! DOBRYCH ale TANICH piłkarzy, którzy doprowadzą Juventus do tych zwycięstw.

<Juventus Semper Fidelis>
Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 13:33

Ostatni puchar zdobywców pucharów zdobyło Lazio Rzym pokonujac w finale RCD Mallorca 2:1, a zwyciezką w tym meczu i zarazem ostatnią bramke w historii PZP zdobył nie kto inny jak Pavel Nedved. A działo sie to dokładnie 19 maja 1999 roku, czyli w sezonie 1998/99.

Booker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 13:49

Myslalem ze Porto wygra ale nie az 3:0 ale w finale byli chyba lepsi .Szkoda bo wisla nie bedzie rostawiona w lidze mistrzow.

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 14:21

A ja się załozyłem o 10 zł, że wygra Monaco i przegrałem (razem z Monaco)... A tak na temat: Porto wygrało zasłużenie. Widać było przewage, momentami (w 2-giej poł głównie) dużą i słuszne zwycięstwo, ale nie aż 3:0... POWINNO byc góra 2:0, ale już taki urok piłki nożnej, że nie zawsze jest tak, jak by się człowiek spodziewał, albo, jak by z gry wynikało... Tylko jedna rzecz nie daje mi spokoju - gdzie uciekł trener Porto po meczu?!

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 14:31

Osobiście nie zwracałem zbyt dużej uwagi na wynik meczu ,ze względu na to , że sercem jestem TYLKO z JUVE. Niemniej jednak nie twierdzę, iż wynik był mi całowicie obojętny. Jednak czułem większy sentyment do Monaco i tak jak większośc kibicowałem zawodnikom z Francji.

Cóż, szybka kontuzja Giulego dała się we znaki. Gra Monaco stawała się wolniejsza, brakowało pomysłu na skunstruowanie akcji.
Do przerwy 1-0 po przypadkowym golu, właściwie z niczego...

Jak to się mówi, najlepszą oboną jest atak, i tak też zagrało Porto. Kiedy to zepchnięci zawodnicy przed własne pole karne, wyprowadzili kontrę i zakończyli ją golem, 2-0. Zaraz po tym, zdekoncentorowanie obony Monaco, nie zdążyli się dobrze otrząsnąć z szoku sprzed 4 min. , a już było 3-0 i po meczu.
Moim zdaniem wynik nie odzwierciedla tego, co widzieliśmy na boisku.
Gratuluję obu drużynom za dotracie do finału. Potro gratuluję zwycięstwa.

Do JUVE Zapraszam Deschampsa rzecz jasna i Rothena, Ibarra też mile widziany :wink:

A więc szansa, że trafimy na Wisłę wciąż jest... :wink:

Obrazek
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 14:45

Wkurzył mnie liniowy przynajmniej 4 spalonychj dla Monaco nie był, a gdyby strzelili to losy meczu napewno by się odmieniły, bardzo się zmartwiłem kokntuzją Giulyego.
Zauwarzyłem że to już jest tradycja że drużyna która powinna wygrać traci swego najleprzego piłkarza, my w tamtym sezonie straciliśmy PAvla, a oni Giulyego. Tylko chyba jednak Monaco było w trochę trudniejszej sytuacji niż my bo stracili ważnego gracza w czasie meczu i pomieszło to ich szyki.
Uwarzam że i tak to Monaco było najleprze, w tym sezonie, mam nadzieję że się nie osłabią nawet na korzyść Juve, bo ich bardzo lubię i nie chcę by się bronili przed spadkiem do 2 ligi.
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2004, 18:55 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 21:22

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
te "spalone" nie wiem co to było :!: byłem za monaco a tu dupa no ,a porto na pewno nie zasłużyło na zwycięstwo 3:0 tylko minimalne jak już - po prostu mieli szczeście na tym meczu :/

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 22:08

A ja proponuje wsadzic liniowmu karalucha w odbyt. Wesolo by mu bylo. Wielka szkoda, ale prawde mowiac, Monaco bylo i tak gorsze. Tak przy okazji, to ja zapraszam Deco 8) .

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 22:39

Philby pisze:
swiergot pisze:Jestem wściekły na maksa :evil: A było tak pięknie :cry: Wsadzić chorągiewkę do gardła temu duńskiemu trolowi :!:
Jestem za!! Jestem wscielky i zatopilem robaka! To jest chamskie!! ten Dunski Trol z rekawa sobie wytrzasnol kilka spalonycj i fauli! Monaco bylo lepsze przez caly mecz jednak to Porto mialo szczescie i strzelalo bramki... bardzo mi szkoda Didiera Deschampsa chociaz wieze ze z Juventusem mu sie uda!

FORZA MONACO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ehhh:( Podpisze sie pod tym, sędzia do bani. Szkoda bo myslalem ze chociaz jakas cząstka Juve bedzie sie cieszyc LM ;( :( :( ..... Mecz wyrównany, chociaz powinno wygrac Monaco, wynik absolutnie nie oddaje przebiegu gry!

Obrazek
ODPOWIEDZ