Mercato (LATO 2021) DYSKUSJA
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@jakku1 swoimi postami mnie kilka dni temu uspokajał, że nie ma co panikować, ale niestety z dnia na dzień plotek o Pjaniciu jest coraz więcej.
Teraz już zupełnie jego powrót mnie nie zdziwi.
Inna sprawa, że już sam nie wiem, co gorsze - powrót na wypożyczenie Bośniaka czy siedzenie z kompletnie nieprzydatnym Arthurem.
Niemniej te dotychczasowe pogłoski o przedłużeniu kontraktu Chielliniego, kolejnych szansach dla Bonucciego, Berndardeschiego i Sandro czy powrocie Pjanicia są, że tak powiem, średnio napawające entuzjazmem.

Niemniej te dotychczasowe pogłoski o przedłużeniu kontraktu Chielliniego, kolejnych szansach dla Bonucciego, Berndardeschiego i Sandro czy powrocie Pjanicia są, że tak powiem, średnio napawające entuzjazmem.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
To trudna operacja, póki co nie ma tematu powrotu Pjanicia a to są wymysły. Na Icardiego także nie ma podobno szans (podobno nas nie interesuje) a sam Allegri naciska na Keana.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Z tego co widzę, to ma ważny kontrakt do końca grudnia. Żadnego info o rozwiazniu umowy nie znalazłem, więc może dopiero w styczniu?unbelievable87 pisze: ↑01 czerwca 2021, 14:41 Jak już wcześniej plotki głosiły:
Kim jest nasz Kimunio do nas należy

1 miejsce nonEU poszło się bujać

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nie sądzę, żebyśmy go zostawili u nas jeśli będzie na tapecie opcja pozyskania kogoś nonEU.jackop pisze: ↑01 czerwca 2021, 14:52Z tego co widzę, to ma ważny kontrakt do końca grudnia. Żadnego info o rozwiazniu umowy nie znalazłem, więc może dopiero w styczniu?unbelievable87 pisze: ↑01 czerwca 2021, 14:41 Jak już wcześniej plotki głosiły:
Kim jest nasz Kimunio do nas należy![]()
1 miejsce nonEU poszło się bujać![]()
Tak w ramach ciekawostki Carlo Ancelotti trenerem Realu.

- PanWu
- Juventino
Ten cały Kim Min-Jae na filmikach z YT (wiem, wiem) robi dobre wrażenie. Szybki, dynamiczny, przebojowy i waleczny ŚO.
Jeśli kosztowałby "grosze", to może faktycznie warto z nim spróbować. Popularność Juve w Azji od razu pójdzie w górę.
Jeśli kosztowałby "grosze", to może faktycznie warto z nim spróbować. Popularność Juve w Azji od razu pójdzie w górę.
Forza Juve!
- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Zapewne z myślą o drugiej drużynie. Ktoś wie czy zabiera wtedy miejsce dla zawodnika z po za UE ?
“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Dalinar Kholin
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja wiem, tez nie chce zeby sprzedano de Ligta. Pisalem o tym tylko w kontekscie tego, zeby unaocznic w jakie bagienko wladowali nas nasi decydenci.Adrian27th pisze: ↑01 czerwca 2021, 10:08Jacky, ale popatrz sobie ze różnica finansowo będzie stosunkowo mała, a poziom sportowy spadnie kosmicznie.
Jakis czas temu wspominalem o Dunczyku, ale wtedy bylem pewny ze wyladujemy w Lidze Europy i taki Morata mialby darmowego zastepce. Teraz? Sam nie wiem... Jesli na "9" przyszedlby jakis totalny kot, ktory musi grac wszystko od deski do deski, to zaryzykowalbym z tym Nikolaiem, jako rezerwista (wole jego, niz wytatuowanego pajaca z Genoy/Sassuolo, albo jakiegos ligowego emeryta). Gorszy od Pjacy nie bedzie, prawda?unbelievable87 pisze: ↑01 czerwca 2021, 11:31 Do Juve U23 wraca z wypożyczenia 21 letni Duński napastnik Nikolai Baden Frederiksen, który ma za sobą bardzo dobry sezon w grającym w austryjackiej Bundeslidze Tirol - 31 spotkań, 18 goli (gol co 126 minut), 4 asysty.
Mówi się też, że uzgadniamy warunku z 24 letnim środkowym obrońcą Korei Kim Min-Jae, który gra obecnie w Beijing Guoan. Co ciekawe gość ma ksywkę 'The Monster'.![]()
Tensfer tego Koreanca? Nie mam pojecia po co to robimy...
Wymiana Arthura na Icara/Keana - jarałbym się!
A czy Milik (za rok) nie ma juz tej klauzuli 12 milionow? Z reszta, bedzie mial 28lat, bedzie chcial kontrakt zycia i nie bedzie zadna okazja. Okazje sa teraz, w calej Ligue 1.
ED.
@do smerfa mądrali poniżej: gdybys bardziej wnikliwie studiowal to forum, to wiedzialbys ze jakis czas temu Scamacca zostal tutaj tak zartobliwie nazwany (i to nie przeze mnie). A teraz, juz doedukowany mozesz przestac pajacowac, spakowac swoje kredki i isc spac.
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2021, 22:57 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Nevermind
- Juventino
Nazywasz pilkarza pajacem, bo jest wytatuowany? Mysle, ze niezly pajac z Ciebie.Jacky pisze: ↑01 czerwca 2021, 18:51Ja wiem, tez nie chce zeby sprzedano de Ligta. Pisalem o tym tylko w kontekscie tego, zeby unaocznic w jakie bagienko wladowali nas nasi decydenci.Adrian27th pisze: ↑01 czerwca 2021, 10:08Jacky, ale popatrz sobie ze różnica finansowo będzie stosunkowo mała, a poziom sportowy spadnie kosmicznie.
Jakis czas temu wspominalem o Dunczyku, ale wtedy bylem pewny ze wyladujemy w Lidze Europy i taki Morata mialby darmowego zastepce. Teraz? Sam nie wiem... Jesli na "9" przyszedlby jakis totalny kot, ktory musi grac wszystko od deski do deski, to zaryzykowalbym z tym Nikolaiem, jako rezerwista (wole jego, niz wytatuowanego pajaca z Genoy/Sassuolo, albo jakiegos ligowego emeryta). Gorszy od Pjacy nie bedzie, prawda?unbelievable87 pisze: ↑01 czerwca 2021, 11:31 Do Juve U23 wraca z wypożyczenia 21 letni Duński napastnik Nikolai Baden Frederiksen, który ma za sobą bardzo dobry sezon w grającym w austryjackiej Bundeslidze Tirol - 31 spotkań, 18 goli (gol co 126 minut), 4 asysty.
Mówi się też, że uzgadniamy warunku z 24 letnim środkowym obrońcą Korei Kim Min-Jae, który gra obecnie w Beijing Guoan. Co ciekawe gość ma ksywkę 'The Monster'.![]()
Tensfer tego Koreanca? Nie mam pojecia po co to robimy...
Wymiana Arthura na Icara/Keana - jarałbym się!
A czy Milik (za rok) nie ma juz tej klauzuli 12 milionow? Z reszta, bedzie mial 28lat, bedzie chcial kontrakt zycia i nie bedzie zadna okazja. Okazje sa teraz, w calej Ligue 1.
A zeby bylo na temat to bardzo chcialbym transferu Gigiego pod warunkiem, ze Szczesny zostanie sprzedany na korzystnych warunkach. Niestety nie widze obecnie klubu ktory moglby go zakontraktowac.
- MRN
- Juventino
Niesamowicie cieszy mnie to, że Barzagli będzie w sztabie Allegriego. Odmówił Conte dołączenia do sztabu interu, będzie u nas ale wiadomo - to Juventino z krwi i kości czego nie można powiedzieć o Conte.
Tak właśnie powinien zaczynać Pirlo, zanim objąłby pierwszy zespół, powinien być częścią sztabu jakiegoś doświadczonego szkoleniowca. Agresti wczoraj zalogował się na VS ale niestety niczego nie chciał zdradzić poza tą informacją niestety. A szkoda bo kiedyś był bardziej wylewny, z tym, że pewne okoliczności sprawiły, że teraz podaje tylko te informacje, których w 100 % jest pewny.
Tak właśnie powinien zaczynać Pirlo, zanim objąłby pierwszy zespół, powinien być częścią sztabu jakiegoś doświadczonego szkoleniowca. Agresti wczoraj zalogował się na VS ale niestety niczego nie chciał zdradzić poza tą informacją niestety. A szkoda bo kiedyś był bardziej wylewny, z tym, że pewne okoliczności sprawiły, że teraz podaje tylko te informacje, których w 100 % jest pewny.

- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
To tak jak z Tobą, jak forumowicze się po Tobie przejechali, bo podałeś info jakie znalazłeś, a okazało się trefne. Niestety, każdy chce wiedzieć, ale wszyscy tylko pewniaka, bo jak nie trafisz to Cię napiętnują. Mimo wszystko, ja wolę Twoje plotki i mieć możliwość do dyskusji niż posucha na forum. Dobra robota MRN!
- MRN
- Juventino
Dzięki, tak to właśnie było. Agresti podał info, okazało się wtopą i po nim jechali. Szkoda bo można było z nim pogadać, dowiedzieć się czegoś, odpisał na PW, teraz zablokował taką możliwość. Tam, podobnie jak tutaj też sporo dzbanów tylko, że tam takich banują, tutaj wchodzi jeden z drugim, poobraża kogo popadnie i chowa się do nory. Teraz jak Max został trenerem to wyszedł z nory aby mu poubliżać ale mam nadzieję, że nie będziemy już widzieli jego wypocin. Dobrze, że jest taka sposobność na forum, że można zablokować niektóre posty.