Mercato (LATO 2021) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 23 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 14:27

@jakku1 swoimi postami mnie kilka dni temu uspokajał, że nie ma co panikować, ale niestety z dnia na dzień plotek o Pjaniciu jest coraz więcej. :prochno: Teraz już zupełnie jego powrót mnie nie zdziwi. :D Inna sprawa, że już sam nie wiem, co gorsze - powrót na wypożyczenie Bośniaka czy siedzenie z kompletnie nieprzydatnym Arthurem.

Niemniej te dotychczasowe pogłoski o przedłużeniu kontraktu Chielliniego, kolejnych szansach dla Bonucciego, Berndardeschiego i Sandro czy powrocie Pjanicia są, że tak powiem, średnio napawające entuzjazmem. ;)

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 14:35

To trudna operacja, póki co nie ma tematu powrotu Pjanicia a to są wymysły. Na Icardiego także nie ma podobno szans (podobno nas nie interesuje) a sam Allegri naciska na Keana.

Obrazek
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 68 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 14:52

unbelievable87 pisze: 01 czerwca 2021, 14:41 Jak już wcześniej plotki głosiły:
Kim jest nasz Kimunio do nas należy :dance:
Z tego co widzę, to ma ważny kontrakt do końca grudnia. Żadnego info o rozwiazniu umowy nie znalazłem, więc może dopiero w styczniu? :think:

1 miejsce nonEU poszło się bujać :whistle:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 14:55

Ten Koreańczyk tutaj nie zagrzeje miejsca, pójdzie gdzieś w rozliczeniu lub na wypożyczenie.

Obrazek
unbelievable87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 15:00

jackop pisze: 01 czerwca 2021, 14:52
unbelievable87 pisze: 01 czerwca 2021, 14:41 Jak już wcześniej plotki głosiły:
Kim jest nasz Kimunio do nas należy :dance:
Z tego co widzę, to ma ważny kontrakt do końca grudnia. Żadnego info o rozwiazniu umowy nie znalazłem, więc może dopiero w styczniu? :think:

1 miejsce nonEU poszło się bujać :whistle:
Nie sądzę, żebyśmy go zostawili u nas jeśli będzie na tapecie opcja pozyskania kogoś nonEU.

Tak w ramach ciekawostki Carlo Ancelotti trenerem Realu. :?: Nie ukrywam, że jestem trochę zdziwiony...

PanWu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 15:31

Ten cały Kim Min-Jae na filmikach z YT (wiem, wiem) robi dobre wrażenie. Szybki, dynamiczny, przebojowy i waleczny ŚO.
Jeśli kosztowałby "grosze", to może faktycznie warto z nim spróbować. Popularność Juve w Azji od razu pójdzie w górę.

Forza Juve!
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 36 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 15:59

PanWu pisze: 01 czerwca 2021, 15:31 Ten cały Kim Min-Jae na filmikach z YT (wiem, wiem) robi dobre wrażenie. Szybki, dynamiczny, przebojowy i waleczny ŚO.
Jeśli kosztowałby "grosze", to może faktycznie warto z nim spróbować. Popularność Juve w Azji od razu pójdzie w górę.

On podobno przechodzi do nas za free.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 16:07

Informator z VS pozdrawia JP :)

Obrazek
Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 16:48

PanWu pisze: 01 czerwca 2021, 15:31 Ten cały Kim Min-Jae na filmikach z YT (wiem, wiem) robi dobre wrażenie. Szybki, dynamiczny, przebojowy i waleczny ŚO.

Zapewne z myślą o drugiej drużynie. Ktoś wie czy zabiera wtedy miejsce dla zawodnika z po za UE ?

“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 18:51

Adrian27th pisze: 01 czerwca 2021, 10:08Jacky, ale popatrz sobie ze różnica finansowo będzie stosunkowo mała, a poziom sportowy spadnie kosmicznie.
Ja wiem, tez nie chce zeby sprzedano de Ligta. Pisalem o tym tylko w kontekscie tego, zeby unaocznic w jakie bagienko wladowali nas nasi decydenci.

unbelievable87 pisze: 01 czerwca 2021, 11:31 Do Juve U23 wraca z wypożyczenia 21 letni Duński napastnik Nikolai Baden Frederiksen, który ma za sobą bardzo dobry sezon w grającym w austryjackiej Bundeslidze Tirol - 31 spotkań, 18 goli (gol co 126 minut), 4 asysty.
Mówi się też, że uzgadniamy warunku z 24 letnim środkowym obrońcą Korei Kim Min-Jae, który gra obecnie w Beijing Guoan. Co ciekawe gość ma ksywkę 'The Monster'. :fear:
Jakis czas temu wspominalem o Dunczyku, ale wtedy bylem pewny ze wyladujemy w Lidze Europy i taki Morata mialby darmowego zastepce. Teraz? Sam nie wiem... Jesli na "9" przyszedlby jakis totalny kot, ktory musi grac wszystko od deski do deski, to zaryzykowalbym z tym Nikolaiem, jako rezerwista (wole jego, niz wytatuowanego pajaca z Genoy/Sassuolo, albo jakiegos ligowego emeryta). Gorszy od Pjacy nie bedzie, prawda?
Tensfer tego Koreanca? Nie mam pojecia po co to robimy...

Wymiana Arthura na Icara/Keana - jarałbym się!
A czy Milik (za rok) nie ma juz tej klauzuli 12 milionow? Z reszta, bedzie mial 28lat, bedzie chcial kontrakt zycia i nie bedzie zadna okazja. Okazje sa teraz, w calej Ligue 1.

ED.
@do smerfa mądrali poniżej: gdybys bardziej wnikliwie studiowal to forum, to wiedzialbys ze jakis czas temu Scamacca zostal tutaj tak zartobliwie nazwany (i to nie przeze mnie). A teraz, juz doedukowany mozesz przestac pajacowac, spakowac swoje kredki i isc spac.
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2021, 22:57 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 19:13

Jacky pisze: 01 czerwca 2021, 18:51
Adrian27th pisze: 01 czerwca 2021, 10:08Jacky, ale popatrz sobie ze różnica finansowo będzie stosunkowo mała, a poziom sportowy spadnie kosmicznie.
Ja wiem, tez nie chce zeby sprzedano de Ligta. Pisalem o tym tylko w kontekscie tego, zeby unaocznic w jakie bagienko wladowali nas nasi decydenci.

unbelievable87 pisze: 01 czerwca 2021, 11:31 Do Juve U23 wraca z wypożyczenia 21 letni Duński napastnik Nikolai Baden Frederiksen, który ma za sobą bardzo dobry sezon w grającym w austryjackiej Bundeslidze Tirol - 31 spotkań, 18 goli (gol co 126 minut), 4 asysty.
Mówi się też, że uzgadniamy warunku z 24 letnim środkowym obrońcą Korei Kim Min-Jae, który gra obecnie w Beijing Guoan. Co ciekawe gość ma ksywkę 'The Monster'. :fear:
Jakis czas temu wspominalem o Dunczyku, ale wtedy bylem pewny ze wyladujemy w Lidze Europy i taki Morata mialby darmowego zastepce. Teraz? Sam nie wiem... Jesli na "9" przyszedlby jakis totalny kot, ktory musi grac wszystko od deski do deski, to zaryzykowalbym z tym Nikolaiem, jako rezerwista (wole jego, niz wytatuowanego pajaca z Genoy/Sassuolo, albo jakiegos ligowego emeryta). Gorszy od Pjacy nie bedzie, prawda?
Tensfer tego Koreanca? Nie mam pojecia po co to robimy...

Wymiana Arthura na Icara/Keana - jarałbym się!
A czy Milik (za rok) nie ma juz tej klauzuli 12 milionow? Z reszta, bedzie mial 28lat, bedzie chcial kontrakt zycia i nie bedzie zadna okazja. Okazje sa teraz, w calej Ligue 1.
Nazywasz pilkarza pajacem, bo jest wytatuowany? Mysle, ze niezly pajac z Ciebie.
A zeby bylo na temat to bardzo chcialbym transferu Gigiego pod warunkiem, ze Szczesny zostanie sprzedany na korzystnych warunkach. Niestety nie widze obecnie klubu ktory moglby go zakontraktowac.

19

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2021, 21:32

Podobno ten Koreańczyk który ma do nas trafić w styczniu 2022 ma iść od razu do Sassuolo na wypożyczenie.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2021, 08:16

Niesamowicie cieszy mnie to, że Barzagli będzie w sztabie Allegriego. Odmówił Conte dołączenia do sztabu interu, będzie u nas ale wiadomo - to Juventino z krwi i kości czego nie można powiedzieć o Conte.
Tak właśnie powinien zaczynać Pirlo, zanim objąłby pierwszy zespół, powinien być częścią sztabu jakiegoś doświadczonego szkoleniowca. Agresti wczoraj zalogował się na VS ale niestety niczego nie chciał zdradzić poza tą informacją niestety. A szkoda bo kiedyś był bardziej wylewny, z tym, że pewne okoliczności sprawiły, że teraz podaje tylko te informacje, których w 100 % jest pewny.

Obrazek
ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2021, 09:01

To tak jak z Tobą, jak forumowicze się po Tobie przejechali, bo podałeś info jakie znalazłeś, a okazało się trefne. Niestety, każdy chce wiedzieć, ale wszyscy tylko pewniaka, bo jak nie trafisz to Cię napiętnują. Mimo wszystko, ja wolę Twoje plotki i mieć możliwość do dyskusji niż posucha na forum. Dobra robota MRN!

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2021, 09:07

Dzięki, tak to właśnie było. Agresti podał info, okazało się wtopą i po nim jechali. Szkoda bo można było z nim pogadać, dowiedzieć się czegoś, odpisał na PW, teraz zablokował taką możliwość. Tam, podobnie jak tutaj też sporo dzbanów tylko, że tam takich banują, tutaj wchodzi jeden z drugim, poobraża kogo popadnie i chowa się do nory. Teraz jak Max został trenerem to wyszedł z nory aby mu poubliżać ale mam nadzieję, że nie będziemy już widzieli jego wypocin. Dobrze, że jest taka sposobność na forum, że można zablokować niektóre posty.

Obrazek
Zablokowany