Juve ma słabych scoutów!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 14:16

Wiem, ze moze Was to dziwi, ale ja mysle ze wlasnie tak jest.
Przez osatnie 2 lata nie kupilismy zadnego młodego lub bardziej doświadczonego bardzo dobrego zawodnika. Przykładem jest Legro np co za niezłą sumke do nass przybył, a jest po prostu słaby! po drugie BAyern prawie ma w swoim skladzie Lucio!!! co my walczlismy o niego od wielu miesięcy i Deco! ktorym Juve sie tez interesował, a Teveza??? BAyern tez bedzie miał, a my narazie tylko Zebine :lol: Oczywiście fatalnie zachowuje sie tez Moggi
Ostatnio zmieniony 27 maja 2004, 14:24 przez Zdun, łącznie zmieniany 2 razy.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 14:23

No i jeszcze Emersona i Kapo.To chyba nie wina scoutówOdnajdują piłkarzy a reszta zalerzy od Moggiego

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 14:35

No nie wiem czy Skautow mamy słabych..Camor...Miccoli...Maresca...to sa bardzo bardzo dobrzy zawodnicy, ktorzy wczesniej nie byli znani...skauci nic nie moga..daja tylko Mogiemu na tacy nazwiska dobrych pilkarzy a od niego zalezy czy JUVE bedzie sie nimi interesowalo czy nie..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 14:51

nookie pisze:No nie wiem czy Skautow mamy słabych..Camor...Miccoli...Maresca...to sa bardzo bardzo dobrzy zawodnicy, ktorzy wczesniej nie byli znani...skauci nic nie moga..daja tylko Mogiemu na tacy nazwiska dobrych pilkarzy a od niego zalezy czy JUVE bedzie sie nimi interesowalo czy nie..
Dodałbym do tego Del Piero, wcale nie mamy słabych scoutów, bo skauci szukają młode talenty w niższych ligach a te młodziki trafiają do Primavery, a wiadoma jak Prmavera gra czyli scoutów mamy dobrych, a Legrottaglie to niczyja wina, przecierz on miał dobry sezon, a żeby zobaczyć go nie trzeba było scoutów bo wystarczył telewizor.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 15:02

Bayern juz ma Lucio !!!! :cry: Najbardziej boli mine to ze my walczylismy o niego przez chyba rok a oni w tydzien sie z nim i Bayerem dogadali :evil: No ale coz to jest FCB i to sa Niemcy- tam wszyscy ida im na reke :evil: A co do Moggiego: to jest "skromny, miły, człowiek" - Oskar8. Niedosc ze nikogo narazie nie kupilismy (bo Zebina i Kapo przyszli za darmo) to jeszcze mowi sie o poswieceniu takich super zawodinkow jak: Maresca czy Camoranesi a ostatnio Micolli- przeciez to jest bezsensu !!!! :evil: jak tak mozna. Owszem przydadza sie wzmocnienia i ti koniecznie ale nie kosztem innych obiecujacych graczy !!!!! PRECZ Z MOGGIM I TYLE !!!!!

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 15:14

na temat scoutow to uwazam ze to nie ich wina ze mamy taki sklad gdyz oni moga szukac talenty ale trzeba tez je kupic. a co do moggiego.... no coz musi sie wreszczie zabrac za transfery bo inaczej :twisted:

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 10:07

DamKam pisze:A co do Moggiego: to jest idio***. Niedosc ze nikogo narazie nie kupilismy (bo Zebina i Kapo przyszli za darmo) to jeszcze mowi sie o poswieceniu takich super zawodinkow jak: Maresca czy Camoranesi a ostatnio Micolli- przeciez to jest bezsensu !!!!

No i co z tego, ze przyszli za darmo?
Tylko sie cieszyc z tego, ze mamy nowych dobrych zawodnikow za darmo!
A ci "super zawodnicy" tez nie spisuja sie ostatnio zbyt dobrze. No z wyjatkiem Mareski moze...

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 11:19

Ja uważam że scoutów mamy dobrych (Del Piero,Maresca,Camoranesi) ale mamy prezesa "takiego a nie innego".Moggi powinien odejść a przyszedłby co by nie żałował kasy (patrz: ABRAMOWICZ :D ).

MOGGI MUSI ODEJŚĆ

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 20:53

Nie jest źle ze scoutami... Moim zdaniem dobrze jest i nie ma co zmieniać. Przyczepiasz się do Legro, a moim zdaniem to wypadek przy pracy, albo bomba z opuźnionym zapalnikiem. Któż mógł wiedzieć, że świetnie spisujący się w Chievo - Legro, będzie tak "ssał" w Juve i popełniał takie kiksy. Możliwe jest też, że swój prawdziwy defensywny talent pokaże w tym sezonie pod wodzą Capello :P Scauci dobrze pracują i oby tak dalej, bo nazwiska takie jak Camor, Del Piero czy Maresca, mówią same za siebie...

Obrazek
Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 14:12

Niedlugo bedzie jak Lepper "Moggi musi odejść!!!"
"Moggi musi zostać- my go rozliczymy"
Spokojnie ..... to nie wina scoutow ze nie sciagamy tych graczy -choc tak naprawde nie wiem o czym oni raportują. Ale Moggi liczy na swoją intuicję i czeka na jakąś perełke dla JUVE :). I wtedy bedzie "Moggi zawsze w ciebie wierzylismy, Moggi kochamy cie, grazie Moggi, Musisz zostac :D :D Ale powienien kogos kupic...

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 15:19

DamKam pisze:Bayern juz ma Lucio !!!! :cry: Najbardziej boli mine to ze my walczylismy o niego przez chyba rok a oni w tydzien sie z nim i Bayerem dogadali :evil: No ale coz to jest FCB i to sa Niemcy- tam wszyscy ida im na reke :evil: A co do Moggiego: to jest idio***. Niedosc ze nikogo narazie nie kupilismy (bo Zebina i Kapo przyszli za darmo) to jeszcze mowi sie o poswieceniu takich super zawodinkow jak: Maresca czy Camoranesi a ostatnio Micolli- przeciez to jest bezsensu !!!! :evil: jak tak mozna. Owszem przydadza sie wzmocnienia i ti koniecznie ale nie kosztem innych obiecujacych graczy !!!!! PRECZ Z MOGGIM I TYLE !!!!!
Widze, ze znawca problemu sie odezwal. Jak milo, ze sie z nami podzieliles swoimi spostrzezeniami. Mam nadzieje, ze to juz koniec Twoich wynurzen na tym forum, bo sa po prostu zalosne. Nie masz pojecia o tym co to jest Calcio, plotka, Moggi i Juventus. Wygladasz mi na kibica od jednego sezonu. Dla Twojej wiadomosci Moggi to jeden z glownych tworcow potegi Juve w latach 90. Nastepnym razem zastanow sie zanim najedziesz na czlowieka, ktory zrobil dla tego klubu wiecej niz jakis Del Piero czy inny Legrottaglie.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 15:43

Dionizos pisze:
DamKam pisze:Bayern juz ma Lucio !!!! :cry: Najbardziej boli mine to ze my walczylismy o niego przez chyba rok a oni w tydzien sie z nim i Bayerem dogadali :evil: No ale coz to jest FCB i to sa Niemcy- tam wszyscy ida im na reke :evil: A co do Moggiego: to jest idio***. Niedosc ze nikogo narazie nie kupilismy (bo Zebina i Kapo przyszli za darmo) to jeszcze mowi sie o poswieceniu takich super zawodinkow jak: Maresca czy Camoranesi a ostatnio Micolli- przeciez to jest bezsensu !!!! :evil: jak tak mozna. Owszem przydadza sie wzmocnienia i ti koniecznie ale nie kosztem innych obiecujacych graczy !!!!! PRECZ Z MOGGIM I TYLE !!!!!
Widze, ze znawca problemu sie odezwal. Jak milo, ze sie z nami podzieliles swoimi spostrzezeniami. Mam nadzieje, ze to juz koniec Twoich wynurzen na tym forum, bo sa po prostu zalosne. Nie masz pojecia o tym co to jest Calcio, plotka, Moggi i Juventus. Wygladasz mi na kibica od jednego sezonu. Dla Twojej wiadomosci Moggi to jeden z glownych tworcow potegi Juve w latach 90. Nastepnym razem zastanow sie zanim najedziesz na czlowieka, ktory zrobil dla tego klubu wiecej niz jakis Del Piero czy inny Legrottaglie.
Del Piero zrobil duzo dla Juve ale nie mozna porownywac go do Luciano Moggiego.Zgadzam sie z Dionizym ale coz i takie istoty jak DamKam nie majace pojecia o Juve wypowiadaja sie trzeba to zniesc 8)
pizmak pisze:MOGGI MUSI ODEJŚĆ
Niedawno pewien pan krzyczal ''Balcerowicz musi odejsc''.Mamy drugiego blazna ale nie w sejmie lecz na forum JP 8)
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2004, 21:09 przez Lypsky, łącznie zmieniany 2 razy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Crusher23

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2004, 16:19

Zenden pisze:Wiem, ze moze Was to dziwi, ale ja mysle ze wlasnie tak jest.
Przez osatnie 2 lata nie kupilismy zadnego młodego lub bardziej doświadczonego bardzo dobrego zawodnika. Przykładem jest Legro np co za niezłą sumke do nass przybył, a jest po prostu słaby! po drugie BAyern prawie ma w swoim skladzie Lucio!!! co my walczlismy o niego od wielu miesięcy i Deco! ktorym Juve sie tez interesował, a Teveza??? BAyern tez bedzie miał, a my narazie tylko Zebine :lol: Oczywiście fatalnie zachowuje sie tez Moggi
Ja uważam, że za brak w pierwszym zespole młodych zawodników odpowiedzialny był Lippi. Co prawda na początku wywalił Baggio, a postawił na młodego Del Piero, ale potem żadnego z młodych zawodników nie obdarzał już kredytem zaufania. A Moggi po co miał kupować młodych zawodników, skoro i tak siedzieliby na ławie.

Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 19:05

Moim zdaniem scoutów nie mamy złych, trafiają do nas naprawde perspektywiczni młodzi zawodnicy, czego przykładem jest dobra gra Primavery. Co do Moggiego to przypominam sobie tylko jeden sezon kiedy to tak naprawde nie możalował kasy, ale za to Juventus nie ma problemów finansowych, co jest w Serie A dużym osiagnieciem.

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 19:33

pizmak pisze:Ja uważam że scoutów mamy dobrych (Del Piero,Maresca,Camoranesi) ale mamy prezesa "takiego a nie innego".Moggi powinien odejść a przyszedłby co by nie żałował kasy (patrz: ABRAMOWICZ :D ).

MOGGI MUSI ODEJŚĆ

Nie wiem co Ty i inni którzy tak nadają na Moggiego mają mu do zarzucenia :?: Gdyby nie on i jego polityka transferowa to dziś w klubie nie było by z nami Nedveda, Buffona, Thurama, Camora i wielu wielu innych znakomitych piłkarzy którzy są motorem napędowym Juve... Nie mówiąc już o tym że teraz mielibyśmy podobne problemy jak Lazio czy Parma... Takie czasy że trzeba oszczędzać... A co do tematu i naszych scoutów... Nie wiem za bardzo co ma transfer Lucio do naszych scoutów... Zawsze mi się wydawało że scouci są od szukania młodych lub utalentowanych zawodników którzy jeszcze nie zostali 'odkryci' a nie od transferów...

★ ★ ★
ODPOWIEDZ