Nowy Trener?
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
no i mamy "nikt go nie chce", "jeden z najgorszych z tych najlepszych", "beton", "obniżający morale drużyny", "nie umiejący grać z kontry" etcetera etcetera Miiiiiister Allegriiiii ląduje gdzie? w Realu. I kto jest geniuszem? po co przez 2 lata pałętać się po Milanach i MU i innych klubach drugiej kategorii jak teraz wyląduje na piłkarskim Olimpie.
Jeśli my nie zgarniemy Zidane to będzie to absolutna porażka naszego zarządu i oby nie dlatego został wyrzucony Paratici.
Jeśli my nie zgarniemy Zidane to będzie to absolutna porażka naszego zarządu i oby nie dlatego został wyrzucony Paratici.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Do Zizou mam ogromny sentyment, bardzo go cenię ale wątpię aby to był dobry kandydat na trenera Juve. Wybierając pomiędzy nim a Maxem, wolałbym chyba Allegriego ale może się mylę. Wszystko jednak wskazuje na to, że Allegri zostanie trenerem Realu. Obawiam się tylko, że jak Max pójdzie do Realu to Agnellemu wpadnie do głowy pozostawienie na stanowisku Pirlo tym bardziej, że z interu odszedł Conte. Myślę, że gdyby miałby być Max to już by go ogłosili a my tutaj nawet nie mamy zdecydowanej reakcji co do Pirlo i to mnie martwi. Czystki powinny rozpocząć się od niego, natomiast pierwszy odszedł Paratici i choć ma on za uszami to zastępstwo w postaci Cherubiniego też mnie martwi. Oby tylko nie okazało się, że Paratici poleciał dlatego, że w dalszym ciągu był przeciwnikiem Pirlo.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Zizu powimimo sukcesów chyba nie jest za dobrą opcją na budowanie nowej drużyny. W realu nie wprowadził nikogo. Gra ciągle starymi kotami a ich jedyna strategia to miliard wrzutek.
Jak Real faktycznie chce Allegriego to z nami zostanie Pirlo. Buuuu
Jak Real faktycznie chce Allegriego to z nami zostanie Pirlo. Buuuu
- MRN
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
GDS podaje, że Allegri odmówił Realowi a jego pierwszym wyborem jest Juventus do którego chętnie wróci jeżeli będzie miał więcej do powiedzenie niż poprzednim razem. Agnelli gotowy jest zamknąć temat a pensja ma wynosić 9 mln.
Gubię się
Gubię się

Ostatnio zmieniony 27 maja 2021, 08:54 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
TVP pisze o Maxiu więc będzie Zidane.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- marcinek
- Juventino
Pomyślcie że przy odejściu Conte + jakiegoś ważnego piłkarza Interu, znów robi się bezkrólewie w Serie A. Objecie posady Juve i przywrócenie mu majstra już nie powinno być tak kosmicznie trudne jak z Interem z Conte za sterem (plus nie będą się raczej znacząco wzmacniać).
Myślę że Pirlo przy braku doświadczenia i tak by to zmaścił, ale Allegri lub Zidane, to inna bajka.
Myślę że Pirlo przy braku doświadczenia i tak by to zmaścił, ale Allegri lub Zidane, to inna bajka.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- kamil-8853
- Juventino
Ptaszki ćwierkają że do Tottenhamu ma wrócić Pochettino. Jeżeli to prawda to lada moment Psg zacznie szuakć nowego trenera ....
To co małe obstawianko ?
Psg -> Zizu
Real -> Conte
Juve -> Max

To co małe obstawianko ?
Psg -> Zizu
Real -> Conte
Juve -> Max

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Gdym miał pobawić się we własne prognozy:
Allegri - 38%
Gasperini - 20%
Pirlo - 15%
S.Inzaghi - 13%
Zidane - 10%
Conte - 2%
Mihajlovic - 2%
Jeśli odpadnie nam Allegri, to tak naprawdę ciężko będzie wskazać faworyta.
Jeśli odpadnie nam Allegri, to tak naprawdę ciężko będzie wskazać faworyta.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Michael_M
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
No były wieści, że Leonardo grymasi i nie pasuje mu Pacchetino. Generalnie mówi się o tym, że zebranie w Exorze dużo może wyjaśnić. Jak Ojciec Chrzestny (John) powie, że wykopać Ronaldo to go wykopią (bo o tym też się mówi) i zatrudnić Maxa. Wszystko podejrzewam, że będzie jasne w tym tygodniu.
- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Idąc Twoim tokiem rozumowania, to nie powinniśmy też pisać w tym temacie o piłkarzach, którzy mają w dziale transfery osobne tematy...MRN pisze: ↑27 maja 2021, 11:12 Ale koledzy Principino, unbenlievable dublujecie temat. Jest wątek w kwestii nowego trenera :
viewtopic.php?f=2&t=21072
Ja nie mam czasu skakać po pięćdziesięciu tematach i szukać w nich najnowszych informacji. Zdecydowanie wolę wejść w jeden/dwa i w nim znaleźć je wszystkie, dlatego jak coś mam to wrzucam w Mercato Informacje / Dyskusja i nie zamierzam tego zmienić.
Conte żeby dopiec Agnelliemu to powinien teraz objąć stery Napoli i zdobyć z nimi scudetto.

Swoją drogą, jakby to tak wyglądało:
Juve: Zidane
Inter: Allegri
Napoli: Conte
Atalanta: Gasp
Roma: Mourinho
Lazio: Inzaghi
Fiorentina: Gatuso
to zapowiadałby się bardzo emocjonujący sezon.
Ponoć Gazzetta.it podała, że jesteśmy skłonni sprzedać Demirala za 30mln...

Po obecnym sezonie też trochę w niego zwątpiłem, ale za 30mln? Poczekajmy na Mistrzostwa. Turcja może powalczyć o awans z grupy, a wartość Meriha powinna pójść w górę. Pozbywanie się go i to za taką cenę będzie wtopą.