Nowy Trener?
- Rozgrzany Sturaro
- Juventino
- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Są 
Tak patrząc, że Inter chyba się posypie to i z Pirlo będzie szansa na mistrza w przyszłym sezonie. Tym bardziej więc bym go zostawił skoro miał obiecany projekt i wypełnił postawione przed nim cele oraz dogaduje się z drużyną.

Tak patrząc, że Inter chyba się posypie to i z Pirlo będzie szansa na mistrza w przyszłym sezonie. Tym bardziej więc bym go zostawił skoro miał obiecany projekt i wypełnił postawione przed nim cele oraz dogaduje się z drużyną.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Maly pisze: ↑26 maja 2021, 18:54 Max sam mówił, że zmieniał aby utrzymać drużynę w świeżości czy coś takiego a nie bo musiał, nie miał zawodników czy coś takiego. Zarząd kupował mu to co chciał. Sam napisałeś, że jak wymyślił sobie 4231 to dostał Coste i Berne. Jak nie chciał grać 352 to dostał swojego pupila MDS. Kupowali mu dokładnie to co sobie zażyczył. A że były odejścia? Alves mówił, że Juve go oszukało bo miało grać ofensywnie, mieli zmienić swoją filozofię ale tak się nigdy nie stało. Pewnie to jednak wina Dybali a nie Allegriego prawda?
Aha, i kadra u Maxa nigdy nie była budowana pod 352 bo on zawsze chciał grać 4 z tyłu. 3 graliśmy trochę na początku i później jak nam się sezon 15/16 palił więc Buffon i reszta starszyzny wymusiła zmianę ustawienia na "samograja".
i kolejny raz mit brakującego ACM - miał Hernanesa i przerobił go na DM, miał Pjanicia i przerobił go na DM. Miałby Isco i też przerobiłby go na DM. To taki trener. 5 lat a ludzie kompletnie nie załapali jakimi zawodnikami i gdzie grał Allegri.
Przez 2 lata pozbyliśmy się wszystkich lub prawie wszystkich przydupasów Maksia, odszedł Mandzukic, Pjanic, MDS, Matuidi i Khedira. Cała śmietanka na którą każdy narzekał.
Mam nadzieję, że AA się opamięta i zostawi Pirlo skoro nie może znaleźć nikogo sensownego a Allegriemu pozwoli iść do Realu lub Napoli, niech ten gra swój 4-3-chaos z dala od Turynu.

Ehh pewnie się skuszę na kilka meczów z Maksiem u sterów, ale sądzę, że szybko sobie odpuszczę mecze. Obym się mylił.
P.S Powrót Maksia- Juve Medical lubi to
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Według Momblano to nie Allegri jest pierwszym wyborem. Max jest poważnym kandydatem ale pierwszy wybór jest inny. W sumie myślę sobie, że gdyby miał być Max to zostałby już ogłoszony.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Niedawno w Amici Sportivi Di Marzio powiedział, że jego największa wtopa to Draxler. Oby tym razem Momblano miał rację i GDM mógł uaktualnić swoją listę wtop.
Ogólnie tak jak napisał MRN - to bardzo prawdopodobne, chyba że Maks jeszcze czeka na odejście Ronaldo i kogo tam miał niby na swojej czarnej liście. Może być też tak, że rzeczywiście Real go chce jako następcę ZZ i to Juve nie jest pierwszym wyborem Allegriego ale w to jakoś średnio wierzę.
Ogólnie tak jak napisał MRN - to bardzo prawdopodobne, chyba że Maks jeszcze czeka na odejście Ronaldo i kogo tam miał niby na swojej czarnej liście. Może być też tak, że rzeczywiście Real go chce jako następcę ZZ i to Juve nie jest pierwszym wyborem Allegriego ale w to jakoś średnio wierzę.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?