Podsumowanie sezonu 2003/04.
- Miolli
- Juventino
No to i ja się wypowiem.
Sezon w skali 1-10
Przeciętne 6 . Szybko odpadliśmy z LM i walki o Sudetto . Ale nie było aż tak źle :!: Wkońcu graliśmy w Finale PW no i z takimi "wzmocnieniami" mogło się skończyć jeszcze gorzej.
Występ w Serie A
3 miejsce nie jest aż takie tragiczne ale bardziej od 3 miejsca utkwiła mi porażka z Romą. No cuż sezno w "kratke" , ale lepiej od Interu 8) (słaba to pociecha)
Występ w LM
Grupa wygrana i nic nie zapowiadało rychłej porażki z Deportvo.Wsumie nie ma co dramatyzować bo Depor wygrało z Milanem czym potwierdziło dobrą forme.
Wystep w PW
Wsumie to Lippi nie ma szczęścia do PW. Nie ma co dużo pisać bo akurat w tych rozgrywkach zagraliśmy dobrze.
Najlepsze mecze
Tak jak większość powiem że wygrany mecz z Olympiakosem oraz Parmom. Dodatkowo dożuce 2 mecz z Interem w PW.
Najgorsze mecze
Z Romom 4-0 i porażka z Perugim. Dużo mieliśmy też głupich remisów.
Najlepsi zawodnicy w sezonie
Zambrotta był zdecydowanie najlepszy z przekroju sezonu. Ale warto wspomnieć o Maresce i Micollim któży gdyby grali więcej napeno mogli by zdobyć to zaszczytne miano.
Najgorsi zawodnicy w sezonie
Dużo by wymieniać :x Wsumie to większa część obrony tylko że najpierw wymiwniłbym Montero potem Iuloano a dopeior teraz Legro , który mimo że nie grał fenomenalnie na tle tej 2 wyglądał na przeciętniaka.
Najlepszy bramkarz
Buffon nic dodać nic ująć.
Najlepszy obrońca
Na tej pozycji obsadziłbym Zambro jak grywał na lewej obrnie.
Dodatkowo wymienie Ferrare który przy reszcie środkowych obrońcow wyglądał jak filar obrony :?
Najlepszy pomocnik
Zambro i Camoraniesi. Coamora grał jak w tranie. Szkoda że takich transwerów Juve nie ma więcej. Może wtedy fani Juve nie byli by tak negatywnie nastawieni do transwerow nikomu nie znanych piłkarzy.
Najlepszy napastnik
Postawie na Micoliego. Szkoda że nie grał tak dużo ja Di Vaio (który też zresztom miał dobry sezon) może wtedy wybił by się jeszcze bardziej.
Najlepszy transfer
Z 2 dokonanych wybrałbym Appiaha ale oczywiście powrót Mico i Mareski był kluczowy dla naszej drużyny.
Najgorszy transfer
Legrottaglie jak już pisałem były 2 poważne transfery więc dużego wyboru nie ma. Wsumie Legro nie był aż tak zły ale oczekiwałem od niego więcej.
Co było porażką tego sezonu?
Wsumie tego dokładnie nikt nie wie. Ja powiedziałbym o kontuzjach i odejściu Davidsa. No i zbyt duży nacisk kibiców któży muszą zrozumieć że nie można wygrywać co roku. Weźmy przykład z MU i myślmy jak wzmocnić zespół a nie rozpamiętywać to 4-0 z Romą
Ufffffffffffff....
I tak wątpie by ktoś przeczytał całą wypowiedź ale przynajmiej "nabiłem"
kolejnego posta.
Sezon w skali 1-10
Przeciętne 6 . Szybko odpadliśmy z LM i walki o Sudetto . Ale nie było aż tak źle :!: Wkońcu graliśmy w Finale PW no i z takimi "wzmocnieniami" mogło się skończyć jeszcze gorzej.
Występ w Serie A
3 miejsce nie jest aż takie tragiczne ale bardziej od 3 miejsca utkwiła mi porażka z Romą. No cuż sezno w "kratke" , ale lepiej od Interu 8) (słaba to pociecha)
Występ w LM
Grupa wygrana i nic nie zapowiadało rychłej porażki z Deportvo.Wsumie nie ma co dramatyzować bo Depor wygrało z Milanem czym potwierdziło dobrą forme.
Wystep w PW
Wsumie to Lippi nie ma szczęścia do PW. Nie ma co dużo pisać bo akurat w tych rozgrywkach zagraliśmy dobrze.
Najlepsze mecze
Tak jak większość powiem że wygrany mecz z Olympiakosem oraz Parmom. Dodatkowo dożuce 2 mecz z Interem w PW.
Najgorsze mecze
Z Romom 4-0 i porażka z Perugim. Dużo mieliśmy też głupich remisów.
Najlepsi zawodnicy w sezonie
Zambrotta był zdecydowanie najlepszy z przekroju sezonu. Ale warto wspomnieć o Maresce i Micollim któży gdyby grali więcej napeno mogli by zdobyć to zaszczytne miano.
Najgorsi zawodnicy w sezonie
Dużo by wymieniać :x Wsumie to większa część obrony tylko że najpierw wymiwniłbym Montero potem Iuloano a dopeior teraz Legro , który mimo że nie grał fenomenalnie na tle tej 2 wyglądał na przeciętniaka.
Najlepszy bramkarz
Buffon nic dodać nic ująć.
Najlepszy obrońca
Na tej pozycji obsadziłbym Zambro jak grywał na lewej obrnie.
Dodatkowo wymienie Ferrare który przy reszcie środkowych obrońcow wyglądał jak filar obrony :?
Najlepszy pomocnik
Zambro i Camoraniesi. Coamora grał jak w tranie. Szkoda że takich transwerów Juve nie ma więcej. Może wtedy fani Juve nie byli by tak negatywnie nastawieni do transwerow nikomu nie znanych piłkarzy.
Najlepszy napastnik
Postawie na Micoliego. Szkoda że nie grał tak dużo ja Di Vaio (który też zresztom miał dobry sezon) może wtedy wybił by się jeszcze bardziej.
Najlepszy transfer
Z 2 dokonanych wybrałbym Appiaha ale oczywiście powrót Mico i Mareski był kluczowy dla naszej drużyny.
Najgorszy transfer
Legrottaglie jak już pisałem były 2 poważne transfery więc dużego wyboru nie ma. Wsumie Legro nie był aż tak zły ale oczekiwałem od niego więcej.
Co było porażką tego sezonu?
Wsumie tego dokładnie nikt nie wie. Ja powiedziałbym o kontuzjach i odejściu Davidsa. No i zbyt duży nacisk kibiców któży muszą zrozumieć że nie można wygrywać co roku. Weźmy przykład z MU i myślmy jak wzmocnić zespół a nie rozpamiętywać to 4-0 z Romą
Ufffffffffffff....
I tak wątpie by ktoś przeczytał całą wypowiedź ale przynajmiej "nabiłem"

- J1897
- Juventino
*Jak ocenicie sezon w skali o 1 do 10 i dlaczego
jak dla mnie 5 :!: żadnych sukcesów na koniec(a tego przecież oczekują wszyscy od JUVE), ale bardzo dobry start... wygrana z Milanem w SuperPucharze, a potem pogrom Empoli :!:
*Występ w Serie A
tak jak wyżej... początek bardzo dobry, ale potem(niestety)coś się zacięło... i oczywiście te kontuzje
*Występ w LM
wygrana grupa, po naprawdę dobrych meczach(np. z Sociedad i Olympiakosem)... no a potem porażka z Depor
:!:
*Wystep w PW
tutaj za dużo nie wymyślę, bo prawdę mówiąc nie wiem jak grali :? w PW... ale byli w Finale, więc chyba OK :!:
*Nasze najlepsze mecze w sezonie
vs. Empoli 5:1
vs. Milan 1:1
vs. Sociedad 4:2
vs. Parma 4:0
vs. Olympiakos 7:0
*Nasze najgorsze mecze w sezonie
vs. Inter 1:3
vs. Roma 0:4
vs. Milan 1:3
vs. Lecce 3:4
vs. Perugia 0:1
*3 najpiekniejsze gole w sezonie
Nedved vs. Perugia
Di Vaio vs. Milan
Maresca vs. Olympiakos
*Najlepsi zawodnicy w sezonie
ja stawiam na Zambro, Enzo, Miccoliego, Conte i Ferrarę :!: ... za najrówniejszy(jeśli ktokolwiek taki miał :? ) sezon :!:
*Najgorsi zawodnicy w sezonie
zdecydowanie obrońcy(Iuliano, Montero i LEGRO), a także Appiah :!:
*Nasz najlepszy bramkarz
trochę głupie pytanie :? bo co innego można napisać: GIGI :!:
*Nasz najlepszy oborńca
staruszek Ferrara grał najrówniej ze wszystkich naszych "obrońców" :? chłopaki, bierzcie przykład :!:
*Nasz najlepszy pomocnik
jest ich dwóch:
Mauro German Camoranesi :!:
Enzo Maresca :!:
*Nasz najlepszy napastnik
wydaje mi się, że Miccoli :!:
*Najlepszy transfer
nie było takiego :? :!:
*Najgorszy transfer
LEGROTTAGLIE :!:
*Co było porażką tego sezonu?
napewno kontuzje, transfery, ale także(takie odniosłem wrażenie)małe zaangażowanie piłkarzy w ten sezon(oczywiście nie wszystkich) :!: tak jakby byli zmęczeni... może przez wyjazd do USA
jak dla mnie 5 :!: żadnych sukcesów na koniec(a tego przecież oczekują wszyscy od JUVE), ale bardzo dobry start... wygrana z Milanem w SuperPucharze, a potem pogrom Empoli :!:
*Występ w Serie A
tak jak wyżej... początek bardzo dobry, ale potem(niestety)coś się zacięło... i oczywiście te kontuzje
*Występ w LM
wygrana grupa, po naprawdę dobrych meczach(np. z Sociedad i Olympiakosem)... no a potem porażka z Depor
*Wystep w PW
tutaj za dużo nie wymyślę, bo prawdę mówiąc nie wiem jak grali :? w PW... ale byli w Finale, więc chyba OK :!:
*Nasze najlepsze mecze w sezonie
vs. Empoli 5:1
vs. Milan 1:1
vs. Sociedad 4:2
vs. Parma 4:0
vs. Olympiakos 7:0
*Nasze najgorsze mecze w sezonie
vs. Inter 1:3
vs. Roma 0:4
vs. Milan 1:3
vs. Lecce 3:4
vs. Perugia 0:1
*3 najpiekniejsze gole w sezonie
Nedved vs. Perugia
Di Vaio vs. Milan
Maresca vs. Olympiakos
*Najlepsi zawodnicy w sezonie
ja stawiam na Zambro, Enzo, Miccoliego, Conte i Ferrarę :!: ... za najrówniejszy(jeśli ktokolwiek taki miał :? ) sezon :!:
*Najgorsi zawodnicy w sezonie
zdecydowanie obrońcy(Iuliano, Montero i LEGRO), a także Appiah :!:
*Nasz najlepszy bramkarz
trochę głupie pytanie :? bo co innego można napisać: GIGI :!:
*Nasz najlepszy oborńca
staruszek Ferrara grał najrówniej ze wszystkich naszych "obrońców" :? chłopaki, bierzcie przykład :!:
*Nasz najlepszy pomocnik
jest ich dwóch:
Mauro German Camoranesi :!:
Enzo Maresca :!:
*Nasz najlepszy napastnik
wydaje mi się, że Miccoli :!:
*Najlepszy transfer
nie było takiego :? :!:
*Najgorszy transfer
LEGROTTAGLIE :!:
*Co było porażką tego sezonu?
napewno kontuzje, transfery, ale także(takie odniosłem wrażenie)małe zaangażowanie piłkarzy w ten sezon(oczywiście nie wszystkich) :!: tak jakby byli zmęczeni... może przez wyjazd do USA

- dawidpln
- Juventino
Jak oceniacie sezon w skali od 1 do 10 i dlaczego - 5 ponieważ to chyba jedyna ocena na którą Juve w tym sezonie zasłuzył, oprucz początkowych meczy Juventus nie grał juz dobrze ale mimo tego nie zasłuzył na gorszą ocene, przecież doszliśmy do FPW i mamy 3 miejsce w lidze, a wię najgorej nie jest.
Występ w Serie A - dziwie sie ze z takim bilansem bramek bylismy tak wysoko i jednocześnie tak nisko, dobry początek potem cos sie popsuło i klops
Występ w LM - 4 zwyciestwa w LM to zdecydowanie za mało jak na taki zespół
Wystep w PW - rezerwami doszlismy do Finału, moze powinnismy grać II drużyną??
Nasze najlepsze mecze w sezonie - 2 mecze z Milanem(superpuchar i pierwszy mecz ligowy), z Empoli, z Parmą i z Olympiakosem
Nasze najgorsze mecze w sezonie - Inter(3:1), Roma(4:0), Milan(3:1), Deportivo(1:0, 1:0), Lecce(4:3)
3 najpiekniejsze gole w sezonie - chyba jak większość: Di Vaio (Milan), Nedved (Perugia), Del Piero (Empoli)
Najlepsi zaawodnicy w sezonie - Buffon, Trezeguet, Zambrotta, Maresca
Najgorsi zawodnicy w sezonie - Legrotaglie, Iuliano, Montero
najlepszy transfer - Appiah i Miccoli ale wcale nie były to dobre transfery
Najgorszy transfer - Legro, choć wierze że w przyszłym sezonie bedzie jendym z najlepszych obrońcow na świecie
Co było przyczyna tak słabego sezonu - brak wzmocnień w przerwie zimowej sezonu, kryzys ktorego nie umie wytłumaczyć, przez 3 lata gramy prawie takim samym składem[/b]
Występ w Serie A - dziwie sie ze z takim bilansem bramek bylismy tak wysoko i jednocześnie tak nisko, dobry początek potem cos sie popsuło i klops
Występ w LM - 4 zwyciestwa w LM to zdecydowanie za mało jak na taki zespół
Wystep w PW - rezerwami doszlismy do Finału, moze powinnismy grać II drużyną??
Nasze najlepsze mecze w sezonie - 2 mecze z Milanem(superpuchar i pierwszy mecz ligowy), z Empoli, z Parmą i z Olympiakosem
Nasze najgorsze mecze w sezonie - Inter(3:1), Roma(4:0), Milan(3:1), Deportivo(1:0, 1:0), Lecce(4:3)
3 najpiekniejsze gole w sezonie - chyba jak większość: Di Vaio (Milan), Nedved (Perugia), Del Piero (Empoli)
Najlepsi zaawodnicy w sezonie - Buffon, Trezeguet, Zambrotta, Maresca
Najgorsi zawodnicy w sezonie - Legrotaglie, Iuliano, Montero
najlepszy transfer - Appiah i Miccoli ale wcale nie były to dobre transfery
Najgorszy transfer - Legro, choć wierze że w przyszłym sezonie bedzie jendym z najlepszych obrońcow na świecie
Co było przyczyna tak słabego sezonu - brak wzmocnień w przerwie zimowej sezonu, kryzys ktorego nie umie wytłumaczyć, przez 3 lata gramy prawie takim samym składem[/b]
Forza Juventus