Serie A 20/21 (29): Torino 2-2 JUVENTUS FC
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
- Bobby X
- Juventino

- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
No zapomniał Andrea sprecyzować, od którego meczu wszystkie wygrają.
Brawo Agnelli! Kto kocha Juventus jaki stworzyłeś ten się w cyrku nie śmieje. Spieprzaj dziadu.
Brawo Agnelli! Kto kocha Juventus jaki stworzyłeś ten się w cyrku nie śmieje. Spieprzaj dziadu.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 40 razy
- Otrzymał podziękowanie: 78 razy
Mocarny Juventus po raz kolejny pokazał klasę.
Brawo. Campioni d'Italia
Brawo. Campioni d'Italia
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Aleexxx
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
To jest wlasnie ten caly cynizm.
Odkad posypala sie obrona, a w szczegolnosci odkad zaczelismy grac pomocnikiem na obronie a obronca na pomocy, nie ma mozliwosci gry na 1:0.
Dlaczego, wlosi tak bardzo kochaja to swoje calma calma (ktore notabene slychac wyraznie przy braku kibicow)... To jest po prostu niszczenie pilki noznej minimalizmem, zalosne to jest.
I tutaj nawet nie chodzi o Juventus, ale praktycznie kazdy klub we Wloskiej lidze oprocz Atalanty i moze od czasu do czasu Milanu, gra w taki sposob. To jest okropne!
Odkad posypala sie obrona, a w szczegolnosci odkad zaczelismy grac pomocnikiem na obronie a obronca na pomocy, nie ma mozliwosci gry na 1:0.
Dlaczego, wlosi tak bardzo kochaja to swoje calma calma (ktore notabene slychac wyraznie przy braku kibicow)... To jest po prostu niszczenie pilki noznej minimalizmem, zalosne to jest.
I tutaj nawet nie chodzi o Juventus, ale praktycznie kazdy klub we Wloskiej lidze oprocz Atalanty i moze od czasu do czasu Milanu, gra w taki sposob. To jest okropne!
- Aleexxx
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Gdyby nie ten komentarz po przegranym meczu palacza z Napoli w poprzednim sezonie, to naprawde autentycznie byloby mi go szkoda teraz.
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2021, 20:06 przez Aleexxx, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nicram_93
- Juventino

- Podziekował: 66 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Brawo, kolejny wielki mecz. Jak to miało być? Mieliśmy wygrać wszystkie mecze do końca? Witami Ligę Europy, coraz bardziej trzeba się oswajać z tą myślą. Brawo Agnelli, tak rozłożyć klub w tak krótkim czasie.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Sorek21
- Juventino

I teraz Agnelli dzwoni do Allegriego :
- Cześć Max. Nie pij tam za dużo w święta bo od wtorku do roboty. Wiem że miało być po sezonie ale jak nie chcesz grać w LE to musisz zaczynać już teraz.
- Ok ale premia za awans do LM musi być jeszcze
- Cześć Max. Nie pij tam za dużo w święta bo od wtorku do roboty. Wiem że miało być po sezonie ale jak nie chcesz grać w LE to musisz zaczynać już teraz.
- Ok ale premia za awans do LM musi być jeszcze
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 105 razy
- Otrzymał podziękowanie: 33 razy
Wkleję to co napisałem w newsie przed meczem do gościa, który także chciał naszej porażki w derbach:
Na złość mamie odmrożę sobie uszy. Przecież jeśli nie wygramy z Torino, to mocno skomplikujemy sobie udział w przyszłej edycji LM, bo potem czekają nas pojedynki z bezpośrednimi rywalami o top 4 (Interem, Milanem, Napoli, Atalantą). Jeżeli nie załapiemy się do Champions League, to rzeczywiście nastąpi wstrząs, bo wtedy o jakichkolwiek wzmocnieniach (nawet takich jak Locatelli) będziemy mogli sobie pomarzyć, a co gorsza możliwe, że w celu ratowania budżetu trzeba będzie sprzedać De Ligta. Wtedy bardzo realne stanie się widmo tego co się wydarzyło z Interem po wygraniu LM czy to co się działo w ostatnich latach z Milanem.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Armin
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Trzeba być piłkarskim <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, żeby w erze VARu uskutecznić taką ordynarną jaskółkę. Jednak zagraniem meczu i tak będzie laga Moraty w ostatniej akcji meczu, gdzie wychodziliśmy w przewadze i przy dokładnym rozegraniu śmiało można było pokusić się o sytuację bramową. Dramat.