KOSZULKI JUVE POLAND --- cz.1.
- FOJM
- Juventino
LISTA ZAMÓWIEŃ:
--- Johnny777
--- wojtom11
--- Alexa Del Piero
--- x men 15
--- FOJM
--- kostekyo
--- Martin
--- swiergot
"Pomarańczowi" to osoby, które dosarczyły już wszelkie potrzebne dane.
"Niebiescy" to osoby, których pieniądze już do mnie dotarły.

P.S.
Już pierwsze cztery osoby mają wszystko "z głowy" bo wpłaciły pieniądze i pozostało im tylko cierpliwie czekać na resztę...
--------------------------------------------------------------------------
ehhh... no narazie niestety tylko od 4 osób otrzymałem pieniądze i czekamy na pozostałych. Mobilizuję Was!
Proszę o szybkość wpłat. Pozdraiwam.
--- Johnny777
--- wojtom11
--- Alexa Del Piero
--- x men 15
--- FOJM
--- kostekyo
--- Martin
--- swiergot
"Pomarańczowi" to osoby, które dosarczyły już wszelkie potrzebne dane.
"Niebiescy" to osoby, których pieniądze już do mnie dotarły.

P.S.
Już pierwsze cztery osoby mają wszystko "z głowy" bo wpłaciły pieniądze i pozostało im tylko cierpliwie czekać na resztę...

--------------------------------------------------------------------------
ehhh... no narazie niestety tylko od 4 osób otrzymałem pieniądze i czekamy na pozostałych. Mobilizuję Was!
- Wojtom
- Juventino
ej forum liczy chyba kilka tysięcy fanów tak ? bo jak widze tą liste zainteresowanych to mi sie zal robi ludzi...... czyzbyscie nie mieli pieniedzy zeby kupic sobie koszulke za 30zł ?? naprawde wiem ze moze sie niepodobac ale tylko 10 osob zeby brało to juz naprawde szczyt moim zdaniem ........ jak takie bedzie zainteresowanie to widze ze nici z planu "Flaga JP " ......... :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- ToMeK
- Juventino
Wiesz wojtom...moze niektorzy naprawde nie maja kasy,zeby kupic koszulki,szaliki,flagi.Kto chce - niech sobie kupi.Po co sie od razu unosisz i mowisz,ze to szczyt,ze tylko 10 osob kupuje.Kto chce - niech bierze.wojtom11 pisze:ej forum liczy chyba kilka tysięcy fanów tak ? bo jak widze tą liste zainteresowanych to mi sie zal robi ludzi...... czyzbyscie nie mieli pieniedzy zeby kupic sobie koszulke za 30zł ?? naprawde wiem ze moze sie niepodobac ale tylko 10 osob zeby brało to juz naprawde szczyt moim zdaniem ........ jak takie bedzie zainteresowanie to widze ze nici z planu "Flaga JP " ......... :?
Ja osobiscie nie kupuje,bo mam wazniejsze wydatki niz szaliki JP,koszulki JP i tym podobne rzeczy...poza tym mam swoj szalik i swoja koszulke.Tyle mi starczy 8)
- kostekyo
- Juventino
No rzeczywiscie. Nie wszyscy maja kase. Ja na szczescie akurat mialem
teraz tylko pozostaje czekac. Mam cicha nadzieje, ze koszulke dostane do Dnia Matki bo wypada mi wtedy osiemnastka i mialbym fajny prezent urodzinowy 

- FOJM
- Juventino
poproś tych co zamawiają a jeszcze nie wpłacili... to od nich wszystko zależy...kostekyo pisze:No rzeczywiscie. Nie wszyscy maja kase. Ja na szczescie akurat mialemteraz tylko pozostaje czekac. Mam cicha nadzieje, ze koszulke dostane do Dnia Matki bo wypada mi wtedy osiemnastka i mialbym fajny prezent urodzinowy

- Johnny777
- Juventino
No cóż.....trochę mi głupio bo nawalam ostatnio z terimnami ostro....i niestety w projekcie koszulka JP też....
Ti_Amo mnie chyba zje razem ze szklanką a bodaj Alexxxx powiesi na szalu który jeszcze u mnie czeka na wysłanie...FOJM...będziesz się musiał ustawić w kolejce żeby mi natłuc za nieterminowość... Ale obiecuję poprawę jak najszybciej się da... :oops: :oops: :oops:
Ti_Amo mnie chyba zje razem ze szklanką a bodaj Alexxxx powiesi na szalu który jeszcze u mnie czeka na wysłanie...FOJM...będziesz się musiał ustawić w kolejce żeby mi natłuc za nieterminowość... Ale obiecuję poprawę jak najszybciej się da... :oops: :oops: :oops:
- Wojtom
- Juventino
nie unosze sie bo wiem ze nie kazdy ma kase aby sobie cos kupic ale poprostu dziwi mnie ze na tyle osób jest tylko 10 zainteresowanych - o to mi najbardziej chodzi !! rozumiem ze ktos nie ma bo moze musi płacic rachunki różne, ale zeby aż tyle osób nie miało ?? troche dziwne dla mnie !!ToMeK pisze: Wiesz wojtom...moze niektorzy naprawde nie maja kasy,zeby kupic koszulki,szaliki,flagi.Kto chce - niech sobie kupi.Po co sie od razu unosisz i mowisz,ze to szczyt,ze tylko 10 osob kupuje.Kto chce - niech bierze.
Ja osobiscie nie kupuje,bo mam wazniejsze wydatki niz szaliki JP,koszulki JP i tym podobne rzeczy...poza tym mam swoj szalik i swoja koszulke.Tyle mi starczy 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- FOJM
- Juventino
Johnny777 pisze:No cóż.....trochę mi głupio bo nawalam ostatnio z terimnami ostro....i niestety w projekcie koszulka JP też....
Johnny - nie jesteś sam - z Tobą w "elitarnej jednostce spóźnialskich"

- FOJM
- Juventino
No to Swiergota można już praktycznie zacząć wypisywać z elitarnej jednostki (dzięki za szybkie wyjaśnienie), ale pozostało jeszcze dwóch dżentelmenów...swiergot pisze:Przepraszam, zawaliłem. Doszło do nieporozumienia u mnie w domu i każdy był przekonany, że ktoś inny te pieniądze popchnął. Jutro biegnę na pocztę osobiście bo mam wolne akurat.

- OskarG
- Juventino
A może poprostu komuś nie podoba sie projekt lub poprostu niechce mieć koszulki JuvePoland woli "zwykła" Juventusu.wojtom11 pisze: nie unosze sie bo wiem ze nie kazdy ma kase aby sobie cos kupic ale poprostu dziwi mnie ze na tyle osób jest tylko 10 zainteresowanych - o to mi najbardziej chodzi !! rozumiem ze ktos nie ma bo moze musi płacic rachunki różne, ale zeby aż tyle osób nie miało ?? troche dziwne dla mnie !!![]()
8)
Ja np nie mam ani JuvePoland ani Juventusu wiec najpierw kupił bym sobie koszulke Juventusu a dopiero jak by co to JuvePoland .
Jesli wogóle kupie:P - bo kibicowanie Juve nie zmusza mnie do posiadania koszulki. przez 10 lat nie koszulki i jakoś żyje.

Tak więc ja rozumie te "3000" osób że nie kupują koszulki:D
pozatym napewno wszyscy z forum nie widzieli tego tematu : odwiedzany 1633 - jak by 300 różnych osób tu weszło to niezle:P

- FOJM
- Juventino
Oskar8 pisze:A może poprostu komuś nie podoba sie projekt lub poprostu niechce mieć koszulki JuvePoland woli "zwykła" Juventusu.wojtom11 pisze: nie unosze sie bo wiem ze nie kazdy ma kase aby sobie cos kupic ale poprostu dziwi mnie ze na tyle osób jest tylko 10 zainteresowanych - o to mi najbardziej chodzi !! rozumiem ze ktos nie ma bo moze musi płacic rachunki różne, ale zeby aż tyle osób nie miało ?? troche dziwne dla mnie !!![]()
8)
Ja np nie mam ani JuvePoland ani Juventusu wiec najpierw kupił bym sobie koszulke Juventusu a dopiero jak by co to JuvePoland .
Jesli wogóle kupie:P - bo kibicowanie Juve nie zmusza mnie do posiadania koszulki. przez 10 lat nie koszulki i jakoś żyje.:)
Tak więc ja rozumie te "3000" osób że nie kupują koszulki:D
pozatym napewno wszyscy z forum nie widzieli tego tematu : odwiedzany 1633 - jak by 300 różnych osób tu weszło to niezle:P
no na pewno nie weszło 300 różnych osób, bo to byłoby po ok. 5-6 razy na osobę, a chociażby ja tu wchodzę od dwóch do pięciu razy dziennie... Myślę, że ok. 40 osób tu zajrzało...
- BiancoNerri_
- Juventino
Sorry ale te koszulki niemają w sobie POWERA!!To muszą być koszulki z jajem