# 9 Dušan Vlahović

Dyskutuj na temat aktualnych piłkarzy Starej Damy. Oceń formę zawodnika, jego rolę w drużynie, podziel się ciekawostkami.
ODPOWIEDZ
Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2025, 23:54

Wspaniale się rozwija ta saga transferowa z Vlahoviciem w roli głównej. Od plotek o 60-70 milonach (xD) poprzez kolejne newsy z coraz niższą kwotą wykupu (50-40-30) aż w końcu doszliśmy do momentu, że oddanie za darmo to również mogą być zbyt wygórowane warunki ze strony klubu i trzeba będzie dopłacić, żeby rozwiązał kontrakt xD

Jak dla mnie to może zostać i robić za rezerwowego grającego ogony, a jeśli będzie robił smród w szatni to klub kokosa - absolutnie żadnych premii za wcześniejsze rozwiązanie kontraktu czy dopłat do pensji w przypadku wypożyczenia!

4d1k

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 18 lipca 2025, 01:15

Zdecydowanie, rozwiązanie kontraktu za porozumieniem stron albo rok dla niego zmarnowany. Dopłacenie do jego pozbycia uważałbym za nienajlepszy ruch zarządu. Lepiej przeboleć ten ostatni rok, ale pokazać że minimalizacja strat nie jest najważniejsza i wizerunkowo wyjść ciut lepiej. Choć i tak to będzie jedna z największych wtop Juventusu w historii.

Dla mnie odchodzi za porozumieniem stron albo zostaje i jest do dyspozycji Tudora. Finalnie nie otrzymamy nawet grosza za zawodnika kupionego ledwie trzy lata temu, kosztującego nas ponad 80 milionów i wchodzącego w najlepszy wiek dla piłkarza.

W jego przypadku ewidentnie pieniądz ma olbrzymie znaczenie i jestem ciekaw jak zakończy się ta cała sytuacja. Ktoś w Europie odważy się sprostać jego wymaganiom, czy ostatecznie wyląduje jednak w Arabii i otrzyma zbliżone wynagrodzenie do oczekiwanego? Trudno mi uwierzyć, że na tyle drastycznie zejdzie ze swojej pensji aby pojawiło się większe nim zainteresowanie w Europie.

ODPOWIEDZ