Koszulka Juve na allegro
- ulin
- Juventino
siema chcialem sie poradzic, poniewaz chce zakupic koszulke i nie jestem pewny czy jest orginalna. Wiem ze bylo juz milion takich tematow ale wierze ze mi pomozecie
. Od którego kolesia radzicie kupic?????
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46232000
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47140781

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46232000
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47140781
Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
wygrywa JUVENTUS
- mil015
- Juventino
ja kupiłem sobie pół roku temu koszulke Italii (biała z Euro 2004) i jestem zadowolony. Koszulka wygląda znakomicie i jest poprostu OK. Nie wiem czy jest orginalna ale wygląda jak orginał. Moim zdaniem jest duza szansa ze koszulka jest orginalna. Polecam!!Shickit pisze:myśle że obie koszulki nie są orginalne Confused chyba nie widziałem jeszcze orginalnej koszulki za 85 zł Rolling Eyes do tego jeszcze płatne z góry Mad nie radze kupować od żadnego z dwóćh gości
Aha ja za swoją dałem równo 100zł
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2005, 22:42 przez mil015, łącznie zmieniany 1 raz.
- Luiza
- Juventino
moim skromnym zdaniem, to one na 100% oryginalne nie sa :?
A jak juz to proponuje ta bez pasow, bo tak przypalowo z lekka wyglada ten przeswitujacy na logo sponsora czarny pasek :roll: :roll:
Ale chyba szkoda zachodu....lepsze "podroby" sie widzialo
A jak juz to proponuje ta bez pasow, bo tak przypalowo z lekka wyglada ten przeswitujacy na logo sponsora czarny pasek :roll: :roll:
Ale chyba szkoda zachodu....lepsze "podroby" sie widzialo

Życie to surfing wiec nie boj sie fal.......wstawaj!
- zlatan_sc
- Juventino
Powiedzial co wiedzial, czyli niewieleShickit pisze:myśle że obie koszulki nie są orginalne :? chyba nie widziałem jeszcze orginalnej koszulki za 85 zł :roll: do tego jeszcze płatne z góry :x nie radze kupować od żadnego z dwóćh gości :?

- x_men_1988
- Juventino
Znaczy u omiousa czy ajema23 ,bo druga aukcja jest omiousa , lae piszesz o cenie ktora dotyczy ajema 8) , pytm sie bo sam chce kupic koszulke od jedengo z nich .zlatan_sc pisze:Powiedzial co wiedzial, czyli niewieleShickit pisze:myśle że obie koszulki nie są orginalne :? chyba nie widziałem jeszcze orginalnej koszulki za 85 zł :roll: do tego jeszcze płatne z góry :x nie radze kupować od żadnego z dwóćh gości :?Kupowalem osobiscie u tego pana z drugiej licytacji i do towaru nie mam zastrzezeń. A dlaczego koszulka kosztuje 85 zl jest napisane w innym poscie na temat koszulek Juve :-D
Niewiem czy wiecie to po pierwsze te zdjecia nie musza byc koszulek tych ktroe sa sprzedawane ( przykładowo sa "zaporzyczone" z innych aukcji na allegro, badz eebay) . Aha i slyszlem ze te logo przeswituje tez w koszulkach kupionych w Go Sporcie czy w innym sklepie, a w tym sklepie sprzedawane sa oryginalne koszulki juve - wieć prześwitujące logo to żadne oszustwo czy wada :twisted: .
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jeżeli można to powklejaj bo również chętnie bym zobaczył jak to wygląda po pewnym czasie ;]mil015 pisze:ulin jak chcesz to ci moge powklejać zdjęcia mojej koszuli, bedziesz wiedzial jak to wygląda w rzeczywistości
- jurson09
- Juventino
10 dni temu wylicytowalem koszulke juve u ajemaa jeszcze nie doszła...ale jestem spokojny i cierpliwy bo w aukcji było podane ze termin realizacji to ok 14 dni od daty wpłyńiecia prelewu wiec matematycznie rzecz biorąc koszulka powinna byc pod koniec tego tygodnia bądz na początku przyszłego wszystko zalezy od naszej kochanej poczty polskiej.
co do orginalnosci koszulek na allegro to uważam są raczej orginalne chociaz nie jestem tego na 100% pewien ale jezeli to są podróbki to naprawde doskonałej jakości!!
co do orginalnosci koszulek na allegro to uważam są raczej orginalne chociaz nie jestem tego na 100% pewien ale jezeli to są podróbki to naprawde doskonałej jakości!!
- ulin
- Juventino
no jak bys mogl :-D. Hmm to teraz mam problem bo widze ze zdania sa podzielone :?mil015 pisze:ulin jak chcesz to ci moge powklejać zdjęcia mojej koszuli, bedziesz wiedzial jak to wygląda w rzeczywistości
wygrywa JUVENTUS
wygrywa JUVENTUS
- ulin
- Juventino
daj znac jak Ci dojdzie ta koszulkajurson09 pisze:10 dni temu wylicytowalem koszulke juve u ajemaa jeszcze nie doszła...ale jestem spokojny i cierpliwy bo w aukcji było podane ze termin realizacji to ok 14 dni od daty wpłyńiecia prelewu wiec matematycznie rzecz biorąc koszulka powinna byc pod koniec tego tygodnia bądz na początku przyszłego wszystko zalezy od naszej kochanej poczty polskiej.
wygrywa JUVENTUS
wygrywa JUVENTUS
- mil015
- Juventino
to masz te zdjątkaulin pisze:no jak bys mogl
ty tez maszVirus[Mauro] pisze:Jeżeli można to powklejaj bo również chętnie bym zobaczył jak to wygląda po pewnym czasie ;]

no tak ale zauważ ze ci co są przeciwni tym koszulką to zwykle osoby które nie kupiły sobie koszuli ;P a ja kupiłem i moge stwierdzic ze jest okulin pisze:Hmm to teraz mam problem bo widze ze zdania sa podzielone

Koszulka z przodu

A teraz z boku

Tu możecie podziwiac bok koszulki

Metka

Znaczek ITALI

Tu coś dla dociekliwych czyli koszulka od środka
Mam nadzieję ze wystarczy
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
ostatnie zdjęcie dało mi najwięcej wydaje mi sie ze o to mi własnie chodziło dzieki za foty , jak ktos juz dostanie tą koszulke to prosze o info :} własnie przejzałem eBay i tam te koszuli są za 8/9 funtów - około 50 złotych .....
- BOOM
- Juventino
przed kupnem swojej koszulki na allegro tez sie o to pytalem ;p i jeden koles mi wytlumaczyl, ze sa 3 rodzaje koszulek mianowicie treningowe, meczowe i (tu nie pamietam nazwy) takie ktore sa dla kibicow ;p Ta koszulka to nie jest taki oryginal jak te ktore maja pilkarze (chocby przeswitujacy Sky sport) ale jest to oryginalna koszulka Juventusu wyprodukowana przez Nike dla kibicow 
A tak swoja droga to ja kupilem z allegro i jest super, sa wszystkie metki itp. material good i ogolnie wszystko ok.

A tak swoja droga to ja kupilem z allegro i jest super, sa wszystkie metki itp. material good i ogolnie wszystko ok.