Apel do kibiców!!!!!!!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 19:33

Wchodzcie na stronę TVP [ (http://tvp.pl/3580,179752,1.view#)-link do formularza z uwagami ] i piszcie protesty dlaczego nie ma meczu Juve w telewizji publicznej.Przecież Oni wzieli pieniądze z głosowania z SMS a teraz sobie w ch.... lecą!!!!!

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 19:37

Bez przedady :/ Są jakieś granice. Już rozumiem, jak by nie dali meczu, bo byłby jakiś kabater na przykład. Ale są takie sytuacje, że trzeba nie dać transmisji. Ja na szczęście mam Polsat Sport.

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 19:40

Fakt wzieli pieniądze i ich nie oddadzą, ale z drugiej strony należy się szacunek dla zmarłego Ojca Świętego, mecz będzie na Polsat Sport.

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 19:41

Dzięki za wiadomość... nie wiedziałem o tym. Się krótką notkę im napisze. Jak zwykle szarzy ludzie się liczą... mało

Jvri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 19:45

ej spoko szacunek sie nalezy, ale wezcie pod uwage ze inne programy leca normalnie typu klan a fakt ze puscili normlanie PROGRAM MUZYCZNY mnie rozwalil - takie rzeczy powinne byc odwolane a mecz i tak sie obywa....

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 19:47

dla tych co nie mają Polsatu SPort (ja na szczęscie mam) po prostu ich okradli, wzieli kase za SMS'y w głosowaniu a teraz meczu nie pokażą, ja rozumiem ze żałoba itp ale tak sie nie robi, zresztą ile mozna oglądać to samo non stop o papiezu.

Złodzieje ! Żałoba żałobą ale ileż można oglądać na wszystkich programach o Papieżu to samo ??

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 19:48

Ja oczywiście bardzo kocham Ojca Świętego ale inne programy lecą normalnie a mecz nie.Szacunek mu się należy ale co złego jest w tym że puszczą mecz???Głupie seriale lecą tak czy siak!!!

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 19:54

Gałcio pisze:Złodzieje ! Żałoba żałobą ale ileż można oglądać na wszystkich programach o Papieżu to samo ??
jak Ci się nie podoba to albo nie oglądaj, albo wyrzuć telewizor przez okno ! :evil: Mnie (i wiem, że nie tylko mnie) programy te bardzo interesują. Można sę z nich dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy. Mam nadzieje, że przynajmiej do pogrzebu papieża ramówki telewizyjne bedą się opierały na programach o Ojcu Świętym.

Mecz ? nie pierwszy i nie ostatni...

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 19:59

Uważam że kibice zostali skrzywdzeni, ale trzeba także przyznac że nie wolno zapominać o setkach tysięcy bardzo wierzących katolików !!! Ja jednak sądzwe że TVP leci z nami w kulki - mecz powinien zostać nadany, być może bez studia, ale powinien. Zniósł bym nawet taką pogrzebową atmosferę - teraz mi ciężko dlatego boję się dnia pogrzebu - rozkleję się kompletnie. Na szczęścia mam Polsat Sport i dwa telewizory więc sobi spokojnie obejrze mecz w czasie kiedy rodzice będą się rozklejali przed drugim TV. Nie będę oczywiście tak pokazywał swej radości tak po meczu z Galacticos.

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 20:05

Gdyby to był pogrzeb Papieża to rozumiem ale jak jest emitowany klan :| przecież z meczu będą mieć większą oglądalność.

kurdt

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 20:08

Coolfi pisze:Ja jednak sądzwe że TVP leci z nami w kulki - mecz powinien zostać nadany, być może bez studia, ale powinien.
Tak mi też sie tak wydaje. Mecz na znak żałoby mógłby sie odbyć bez komentarza. Na Canal + w ten sposob były transmitowane wczorajsze mecze.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 20:09

TVP ma trzy kanaly po to aby pokazywac na nich inne rzeczy tymczasem zdarza sie ze na trzech leci ten sami program :|
Jestes zdegustowany ta sytuacja, oczywiscie ze programy o Ojcu Świętym sa niezwykle wazne ale 130 min. meczu nikomu nie zaszkodziloby.
Mozna to tylko nmazwac jedym slowem: kradziez.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 20:15

DjJuve pisze:TVP ma trzy kanaly po to aby pokazywac na nich inne rzeczy tymczasem zdarza sie ze na trzech leci ten sami program :|
Jestes zdegustowany ta sytuacja, oczywiscie ze programy o Ojcu Świętym sa niezwykle wazne ale 130 min. meczu nikomu nie zaszkodziloby.
Mozna to tylko nmazwac jedym slowem: kradziez.
Co powiedziec o TVN ? Siedem, zwykly, Turbo, Style, Meteo, 24 na wszystkich leci od dwoch dni to samo. Nie zebym nie miał szacunku do Papieża, ale mozna chyba puscic coś na jednym, a na innym coś innego :roll: Takie jest przynajmniej moje zdanie i uwazam, ze mecz w TVP powienien byc jednak puszczony...

Sam bardzo nie płacze, bo mam Polsat Sport, ale wspolczuje tym, ktorzy będą musieli czaić na telegazete, czy tam livescore... :? :angry:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 20:20

koki90 pisze:Gdyby to był pogrzeb Papieża to rozumiem ale jak jest emitowany klan :|

:shock: oj... no to zmienia postać rzeczy. Ja myślałem, ze na TVP nie leci nic oprocz programów o papieżu. W tym momencie cofam moje słowa, które napisałem wyżej. Rzeczywiście jeśli wysylaliście smsy to należy się Wam mecz na TVP, tymbardziej, że jak widac śmierć papieża nie przeszkodziła TVP w pokazywaniu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tasiemców :x :|

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 20:24

Według mnie to jest już lekka przesada.Jestem ciekaw co dokładnie będzie pokazywane w czasie,kiedy miał odbywac sie mecz,bo z tego co słyszałem nie będzie to żaden programu o Papieżu tylko jakiś film..Sytuacja robi sie po prostu śmieszna.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
ODPOWIEDZ