Apel do kibiców!!!!!!!!
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Wchodzcie na stronę TVP [ (http://tvp.pl/3580,179752,1.view#)-link do formularza z uwagami ] i piszcie protesty dlaczego nie ma meczu Juve w telewizji publicznej.Przecież Oni wzieli pieniądze z głosowania z SMS a teraz sobie w ch.... lecą!!!!!
- Supersonic
- Juventino
Dzięki za wiadomość... nie wiedziałem o tym. Się krótką notkę im napisze. Jak zwykle szarzy ludzie się liczą... mało
- Jvri
- Juventino
ej spoko szacunek sie nalezy, ale wezcie pod uwage ze inne programy leca normalnie typu klan a fakt ze puscili normlanie PROGRAM MUZYCZNY mnie rozwalil - takie rzeczy powinne byc odwolane a mecz i tak sie obywa....
- Gałcio
- Juventino
dla tych co nie mają Polsatu SPort (ja na szczęscie mam) po prostu ich okradli, wzieli kase za SMS'y w głosowaniu a teraz meczu nie pokażą, ja rozumiem ze żałoba itp ale tak sie nie robi, zresztą ile mozna oglądać to samo non stop o papiezu.
Złodzieje ! Żałoba żałobą ale ileż można oglądać na wszystkich programach o Papieżu to samo ??
Złodzieje ! Żałoba żałobą ale ileż można oglądać na wszystkich programach o Papieżu to samo ??
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Ja oczywiście bardzo kocham Ojca Świętego ale inne programy lecą normalnie a mecz nie.Szacunek mu się należy ale co złego jest w tym że puszczą mecz???Głupie seriale lecą tak czy siak!!!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
jak Ci się nie podoba to albo nie oglądaj, albo wyrzuć telewizor przez okno ! :evil: Mnie (i wiem, że nie tylko mnie) programy te bardzo interesują. Można sę z nich dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy. Mam nadzieje, że przynajmiej do pogrzebu papieża ramówki telewizyjne bedą się opierały na programach o Ojcu Świętym.Gałcio pisze:Złodzieje ! Żałoba żałobą ale ileż można oglądać na wszystkich programach o Papieżu to samo ??
Mecz ? nie pierwszy i nie ostatni...
- Coolfi
- Juventino
Uważam że kibice zostali skrzywdzeni, ale trzeba także przyznac że nie wolno zapominać o setkach tysięcy bardzo wierzących katolików !!! Ja jednak sądzwe że TVP leci z nami w kulki - mecz powinien zostać nadany, być może bez studia, ale powinien. Zniósł bym nawet taką pogrzebową atmosferę - teraz mi ciężko dlatego boję się dnia pogrzebu - rozkleję się kompletnie. Na szczęścia mam Polsat Sport i dwa telewizory więc sobi spokojnie obejrze mecz w czasie kiedy rodzice będą się rozklejali przed drugim TV. Nie będę oczywiście tak pokazywał swej radości tak po meczu z Galacticos.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- kurdt
- Juventino
Tak mi też sie tak wydaje. Mecz na znak żałoby mógłby sie odbyć bez komentarza. Na Canal + w ten sposob były transmitowane wczorajsze mecze.Coolfi pisze:Ja jednak sądzwe że TVP leci z nami w kulki - mecz powinien zostać nadany, być może bez studia, ale powinien.
- Lypsky
- Juventino
TVP ma trzy kanaly po to aby pokazywac na nich inne rzeczy tymczasem zdarza sie ze na trzech leci ten sami program
Jestes zdegustowany ta sytuacja, oczywiscie ze programy o Ojcu Świętym sa niezwykle wazne ale 130 min. meczu nikomu nie zaszkodziloby.
Mozna to tylko nmazwac jedym slowem: kradziez.

Jestes zdegustowany ta sytuacja, oczywiscie ze programy o Ojcu Świętym sa niezwykle wazne ale 130 min. meczu nikomu nie zaszkodziloby.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wojtom
- Juventino
Co powiedziec o TVN ? Siedem, zwykly, Turbo, Style, Meteo, 24 na wszystkich leci od dwoch dni to samo. Nie zebym nie miał szacunku do Papieża, ale mozna chyba puscic coś na jednym, a na innym coś innego :roll: Takie jest przynajmniej moje zdanie i uwazam, ze mecz w TVP powienien byc jednak puszczony...DjJuve pisze:TVP ma trzy kanaly po to aby pokazywac na nich inne rzeczy tymczasem zdarza sie ze na trzech leci ten sami program![]()
Sam bardzo nie płacze, bo mam Polsat Sport, ale wspolczuje tym, ktorzy będą musieli czaić na telegazete, czy tam livescore... :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
koki90 pisze:Gdyby to był pogrzeb Papieża to rozumiem ale jak jest emitowany klan
:shock: oj... no to zmienia postać rzeczy. Ja myślałem, ze na TVP nie leci nic oprocz programów o papieżu. W tym momencie cofam moje słowa, które napisałem wyżej. Rzeczywiście jeśli wysylaliście smsy to należy się Wam mecz na TVP, tymbardziej, że jak widac śmierć papieża nie przeszkodziła TVP w pokazywaniu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tasiemców :x

- BIANCONERI
- Juventino
Według mnie to jest już lekka przesada.Jestem ciekaw co dokładnie będzie pokazywane w czasie,kiedy miał odbywac sie mecz,bo z tego co słyszałem nie będzie to żaden programu o Papieżu tylko jakiś film..Sytuacja robi sie po prostu śmieszna.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"