Pavel, wróci już na Liverpool?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 09:19

Nedved- piłakrz nie tuzinkowy, znakomity, kompletny. Stzrela bramki, rozgrywa, wykonuje stałe fragmenty gry. Jeszcze dwa sezony jeśli nie najlepszy to jeden z najlepszych piłkarzy swiata. W tym sezonie dręczą go kontuzje i nie pozwalaja złapać rytmu meczowego. Doskonale wiem ze PAvel wróci juz na Liverpool ale cz wróci w formie?.Cyz to bedzie ten Nedved ktorego znamy? Czy kontuzja po kontuzji, nie sprawi jakiegoś postoju w jego karierze? Czy juz na Liverpool bedize wstanie grąc tak jak bysmy chcieli.?
Praktycznie ddo meczu z LIverpoolem zostały juz tylko dwa spotkania ligowe(jęsli sie nie myle) i nie wiem czy Pave;l zdązy odzyskac dawną formę. Trochę mnie to niepokoi

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 09:35

Hmmmm Moim zdaniem Nedved do mecz w Liverpoorze nieodzyska swej bardzo wysokiej formy :cry: Moze wejdzie w drugiej polowy ale chyba na 100 % niewystapi w pierwszym skladzie :D moze w rewanzu wystapi w pierwszym skladzie na Delle'Alpi :-D Miejmy nadzieje abym sie mylił :P

Obrazek
Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 10:03

Narazie należy dać Pavlovi spokój i tak bez niego narazie radzimy sobie świetnie. Myśle, że w pierwszym meczu nie będzie w stanie grać od pierwszej minuty, ale już w drugim będzie chyba już w miare optymalnej formie i pomoże nam wyeliminować "The Reds". Zresztą jeśli nawet nie, to Juve z Liverpoolem powinno dać sobie rade i bez Nedveda. 2-3 spotkania i Pavel raczej dojdzie do formy , która pozowli mu wzmocnić znacznie siłę ofensywną naszej drużyny.

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 14:13

po za tym jest on świetnym zawodnikiem i jemu należy się odpoczynek bo rozgrywki zarówno we Włoszech jak i w LM wchodzą w decydującą fazę i będzie on nam potrzebny dlatego teraz powinien odpoczywać a z Liverpoolem myśle że sobie poradzimy skoro Real pokonaliśmy bez Pavla więc nie powinno być źle. Capello napewno coś wymyśli.

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 14:37

Byłoby świetnie, gdyby wrócił Pavel a Capello nie zrezygnowałby z ustawienia 4-3-3. Wiadomo że Nedved będzie grał w pierwszym składzie więc może zabraknąć miejsca dla trójki napastników :( . Ja jednak mam nadzieję że Pavel pokaże nqa co go stać i będzie grał jak dwa lata temu :D

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Mrówcia-kibicka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 14:53

Też sądzę, że Pavel nie odzyska pełnej formy na pierwszy mecz z Liverpoolem.Ale sadze, że jeszcze trochę treningu i gry w meczach pozwoli mu dojsc do pełnej formy:)!!

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 16:37

A tam nie odzyska formy. A kiedy ją odzyska? W koncu musi wrocic i koniec z tymi kontuzjami. Na pewno będzie chcial wystąpic i wypasc jak najlepiej, czego bardzo mu zycze. Mam wielką nadzieje, ze wroci na Liverpool w optymalnej formie i poprowadzi nas do zwycięstwa :)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 16:54

Niemiałbym nic przeciwko gdyby tak niespodzianke jakąś nam sprawił po świetach.
Ma na to kilkanaście dni..Jak słychać.. w wolne dni trenuje wraz z Mutu.On poprostu chce coś wygrać.Chce wygrać LM i zrobi wszystko, zeby ten cel osiągnąć.
To jest wina tego jego motoru, który siedzi w głowie i go napedza..
Jest duża szansa, aby przygotował sie należycie na Liverpool.Psychicznie napewno jest już wszystko wporządku..
Tylko niech popracuje nad kondycją.Z Anglikami jets to bardzo ważne.. :D

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 17:13

Zdaję mi się że Nedved będzie już zdrowy na wczśniejszy mecz w lidze i Capello wpuści go na boisko na ostatnie 20,30 min., a w meczu z liverpoolem będzie już wszystko ok i wystąpi w podstawowym składzie. Trener przeciez tez bardzo na niego liczy wiec zrobi wszystko zeby wystąpił w meczu w lidze mistrzów.

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 20:52

Ja rowniez mysle, ze na ligowca Capello wpusci Pavla na 30`; 20` min. A co do CL to mysle, ze w pierwszym meczu Pavel nie zagra (lub zagra podobnie jak w ligowym), za to na rewanz bedzie juz gotowy i......................... polfinal czeka :D

Obrazek
Sarnatka

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 14:54

Mam nadzieję, że P. Nedved rzeczywiście zagra przeciwko J. Dudkowi, bo jeśli nie to zdecydowanie widowisko na tym straci. Oby grał jeszcze długo i jak najlepiej.

Ale dzisiaj nawet zwycięstwo mnie nie ucieszy jak zwykle, bo JEGO już nie ma, choć wiem, że JEST bardzo szczęśliwy ze swoim Mistrzem.Zawsze będę CIĘ nosiła w sercu OJCZE ŚWIĘTY! :cry: :cry: :płaczę: :płaczę: :płaczę:

ODPOWIEDZ