Puyol odrzucił ofertę Barcelony !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 12:40

Kapitan FC Barcelony, Carles Puyol, odrzucił ofertę nowego kontraktu.

Joan Laporta i spółka złożyli Hiszpanowi ofertę przełużenia umowy wiążącej go z klubem, lecz piłkarz, o dziwo, ją odrzucił.

,,Nie chcę zaprzątać sobie teraz głowy tym, czy podpisać nowy kontrakt czy nie." stwierdził Puyol.

,,Żeby dobrze grać w Barcy, trzeba się skupić. Jeżeli będę myślami gdzieś indziej niż na boisku, mogę zawieść nie tylko trenerów."

http://pilka.pl/?mid=1&show=26190

Czyżby miał zamaiar odejsc z Barcy ? Może do Juve chce ? :P Może gdzie indziej, ale milo by go było zobaczyć w biało-czarnym trykocie :D

Ps. Newsa potraktujcie z przymróżeniem oka, pilka.pl rox :P

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 12:55

Szkoda że to tylko pilka.pl :wink: Ale skoro naprawdę odrzucił ofertę nowego kontraktu to może jednak chce odejść :?: Wątpie :x Ale w Juve bym go chętnie zobaczył. Wg mnie to jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy obrońca świata 8)

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 13:08

ciekawa sprawa tez juz o tym czytalem, no ale to raczej plata, bo przeciez Puyol to symbol kataloni im ysle ze nie powinien odchodzic, pamietram jak byly plotki na temat jego przejscia do juve, ale nawet jaos nie umialem sobie tego wyobrazic, a mysle ze jesli puyol chcialby opuscic barcelone to zrobilby to wczesniej

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 13:47

a pozatym jest bardzo lubiany i kibice go nie puszczą a on tak mi się wydaje /bo nie było żadnych głosów że mu się nie podoba/ raczej sam nie odejdzie. Po za tym stanowi podpore defensywy Barcy i gdyby odszedł mieliby problem ze sprowadzaniem jakiegoś wartościowiego zawodnika który by godnie go zastąpił. A co do gry w Juve. Hmm to by było dobre ale czy zawodnik się zgodzi grać we Włoszech. A po za tym mam wrażenie że pierwsza po niego wyciągnęłaby łapy Chelsea. Ale osobiście uważam że kontrakt podpisze po zakończeniu sezonu.

aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 13:55

Wątpie aby Puyol nie przedłużył konraktu z Barcą.Jest on przeciez wychowankiem tego klubu i tylko tam sie najlepiej czuje, a i działacze Barcy zrobią wszystko aby go zatrzymać u siebie.Poza tym jakby on nie odejdzie bo to jest tak jakby z Realu miał odejśc Raul.To jest niemozliwe.

...Taka miłość jest jedna...Juve
maggick

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 15:03

calej tej oferty kontraktu nie bylo.

Barca the best!!!
e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 15:37

Coolfi pisze:Szkoda że to tylko pilka.pl :wink: Ale skoro naprawdę odrzucił ofertę nowego kontraktu to może jednak chce odejść :?: Wątpie :x Ale w Juve bym go chętnie zobaczył. Wg mnie to jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy obrońca świata 8)
czemu skoda ze to pilka.pl przecierz ooni nie klamia i nie przerabiaja jego wypowiedzi, to jest tylko cytat, to tylko wy wyobrazacie sobie ze przejdzie do juve

Obrazek
tawiarz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2005, 10:15

oj nie sądzę. Oczywiście dobrze by było gdyby przyszedł do juve, ale nie wydaje mi się, żeby to mogło się tak łatwo odbyć. Moim zdaniem Puyol zostanie w Barcy jeszcze kilka lat.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2005, 10:44

jesli to prawda to Juve musiałoby to wykorzystać. Jeśli faktycznie nie podpisze kontraku z Barcą to nie wybacze Moggiemu jeśli go nie sprowadzi :wink: moim zdaniem jest on chyba w tym czasie najlepszym obrońcą śiata więc skakał bym z radości gdyby do nas przyszedł :D ale to jest raczej nierealne. Nawet jeśli na razie nie podpisałz Barcą kontraktu to jestem pewien że jeszcze podpisze :|

ODPOWIEDZ