Unia Europejska
- Semi
- Qualità Juventino
Niestey jeszcze nie moge głosować, ale jak bym mogł to bym napewno zagłosował na TAK. To jest szansa Polski i trzeba tą szanse wykożystać. Ja myśle że bez większych problemów wejdziemy do uni, zwłaszcza jak papież powiedział że jest za to ludzie będą też tak głosować
Juve4ever
gg 3417094
gg 3417094
- BIGGI
- Qualità Juventino
ide głosowac na NIE !! po pierwsze w pierwszych 20 latach bedzie nam sie żyło gorzej co powiedzieli nawet euroentuzjasci i państwa juz należące do UE (podwyżki cen artykułów, paliwa itp itd), limity na produkcje towarów spowodują bankructwo małych firm, gospodarstw itp itd, o pracy za granicą to mozemy pomarzyć, a ostatnio kanclerz Niemiec powiedział ze po wstąpieniu Polski do UE ,ODZYSKA ziemie utracone przez Rzesze po wojnie (zachód, północ, poołudnie).Bedzie to możliwe poprzez mozliwosc wykupowania ziemi od Polaków. UE to jeden wielki pasożyt i jestem na NIE !!
polecam strone http://www.ue.bluelightemiter.com/
polecam strone http://www.ue.bluelightemiter.com/
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja szczerze niemam zdania. Jesli wejdziemy bedzie dobrze jeśli nie to też niebedzie źle. Niemam zdania na ten temat, wogóle te sprawy są dla mnie obojętne i nieobchodzą mnie zabardzo
Ja swoje życie oddałem JUVENTUSOWI i PANU BOGU.

- BIANCONERI
- Juventino
Nie ma co sie zastanawiac, trzeba iść do Unii...nie jestesmy Szwajcaria nie możemy radzic sobie sami.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Drive
- Juventino
Ja w sumie to sama nie wiem, zresztą jestem niepełnoletnia więc nie mam zdania. Jednak uważam, że Polska jeszcze nie powinna kandydować do UE. Są zalety wstąpienia, są też wady. Ja wad dostrzegam więcej...
M.in.:
*bezpowrotna utrata niepodległości,
*systematyczny wzrost podatków,
*zniszczenie polskiego rolnictwa,
*pozbawienie Polaków własności,
*eksport bezrobocia do Polski,
*podejmowanie decyzji przez eur. parlament...
To ogólnie, chyba nie muszę niczego charakteryzować?
M.in.:
*bezpowrotna utrata niepodległości,
*systematyczny wzrost podatków,
*zniszczenie polskiego rolnictwa,
*pozbawienie Polaków własności,
*eksport bezrobocia do Polski,
*podejmowanie decyzji przez eur. parlament...
To ogólnie, chyba nie muszę niczego charakteryzować?
Life is not full of haha and hehe at all.
- Mee_too
- Qualità Juventino
Jakbym ja mial glosowac- to wstrzymalbym sie.
Wiem ze to jest dla nas bardzo wazna,przyslosciowa decyzja czy bedziemy w Unii czy nie. I sam zreszta nie wiem co bybylo lepsze dla nas Polakow.
Moze jak bysmy wstapili to wtedy by sie fotbol w Polsce bardziej rozwinal ? Jezeli tak to jestem za !
Wiem ze to jest dla nas bardzo wazna,przyslosciowa decyzja czy bedziemy w Unii czy nie. I sam zreszta nie wiem co bybylo lepsze dla nas Polakow.
Moze jak bysmy wstapili to wtedy by sie fotbol w Polsce bardziej rozwinal ? Jezeli tak to jestem za !

I think love is something we create to make ourselves feel better
'Dandelion'
'Dandelion'
- BIGGI
- Qualità Juventino
OJJ nie wydaje mi sie, patrz post DRIVE wyżej...jak cie to nie przekonuje to moge ci jeszcze dorzucic kilka....dziesiąt punktów na NIEPhilby pisze:Miejmy nadzieje ze beda z tego same korzysci