Drybling Alexa

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Micassa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 18:48

Wiecie moze gdzie mozna sciagnac drybling Del Piero w meczu Euro2004 ze Szwecja?????????????
posdro

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 18:52

Ogólnie to go mozna sciagnac z internetu. Ja tak uwazam niewiem jak Ty 8)

Micassa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 18:59

fajnie a teraz podaj linka, jesli go znasz i jesli bedziesz tak uprzejmy ;p
BIANCONERI ALE ALE ALE!!!!!!

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 19:08

Szczerze wątpie, że znajdziesz filmik o owym dryblingu, dlatego sądzę, że będziesz zmuszony ściągnąć cały mecz.

http://216.55.128.75:888/euro2004/

Mecze Euro 2004 w tym mecz Szwecja-Włochy.

Micassa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 19:11

dziekówka!!!!!!!!!!!!!!

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 19:14

Jędruś pisze:Szczerze wątpie, że znajdziesz filmik o owym dryblingu, dlatego sądzę, że będziesz zmuszony ściągnąć cały mecz.

http://216.55.128.75:888/euro2004/

Mecze Euro 2004 w tym mecz Szwecja-Włochy.
Hehe link nie działa :wink: . Jeśli chodzi Ci o ruletę w wykonaniu Del Piero to mam to na komputerze, tylko, że ja tego z internetu nie ściągałem. Zgrałem mecz z video i znalazłem ruletę i mam to w osobnym pliku. Film trwa 9 sekund, jest jedna powtórka i zajmuje 2,45 mb. W tle leci Forca :wink: . Mógłbym ją komuś przesłać, żeby umieścił ją na serwerze, ba sam takiego nie mam :(

:roll:
Micassa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 19:21

Fakt link nie dziala, a co do Diego to bardzo dobry pomysl.
Jesli beda problemy z umieszczeniem filmu na serwerze to mozemy sie umowic na soulseeku bym sobie sciagnal plik. Dzienks!!!!!!!!

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 19:32

sluchaj prześlij mi te zwody alexa z tego meczu i cały skrót (jak masz). Prześlij najciekawsze momenty z meczu, kilka zwodów strzałów i zagrań alexa. Chodzi mi o wszystkie a głownie o piwot i strzał, ten lobik taki co wybili z linii, inne strzały, podanie pietą do zambrotty (było takie coś chyba). wszycho co ładne z del piero. Prześlij to na mail djmatixxx@o2.pl, a ja sie juz zajme wrzuceniem tego na serwer i was poinformuje ok??? napisz post jak juz wrzucisz

Informuję , że dalsze kroki w porozumiewaniu się pomiędzy 2 osobami, należy załatwiać na privie

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 13:14

Tylko, że jest pewien problem :( . Wszystkie bramki i mecze schowałem do programu Folder Lock. Jest to program, który zabezpiecza pliki i jeśli nikt nie zna hasła nie może do nich wejść i nie widzi tych plików. I ten program przestał działać :shock: . Klikam na ikonkę programu i pojawia się czarne okon i po chwili znika. Próbowałem usunąc ten program, ale się nie da. Jeśli ktoś wie co z tym zrobić, niec pisze, bo inaczej to dryblingu Alexa się nie dostanę (a miałem jeszcze bramkę Cassano, bramkę Zlatana, lob Alexa i skrót meczu :roll: ).

Edit: Sorry, że nie pisałem na privie, ale jak napiszę na forum to może więcej osób przeczyta i może ktoś będzie wiedział jak dostać się do tych plików :wink: .
To inna sprawa :wink: Dragon

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 13:19

A wiecie skad mozna sciagnac wlogule jakies triki, driblingi z meczow Del Piero :?: (szukam wszedzie a mam tylko to z JP )

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 14:37

słuchaj może wystarczy zainstalować ten program jeszcze raz, zacxznie chodzić i ten plik ze schowanymi plikami otworzy. i 2 opcja. weź zrób kopie, i spróbuj ja wypakować np w winrarze. wtedy w nim może ci wskoczyć okineko ze chce haslo i moze pojdzie. probuj i rob kopie tego pilku z folder locka bo szkoda byłoby to stracić.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 14:46

djmati pisze:słuchaj może wystarczy zainstalować ten program jeszcze raz, zacxznie chodzić i ten plik ze schowanymi plikami otworzy. i 2 opcja. weź zrób kopie, i spróbuj ja wypakować np w winrarze. wtedy w nim może ci wskoczyć okineko ze chce haslo i moze pojdzie. probuj i rob kopie tego pilku z folder locka bo szkoda byłoby to stracić.
Nie da się zainstalować tego programu jeszcze raz. Wyskakuje okienko, żebym najpierw usunął stary. A tych plików nie mogę spakować, bo ja ich nie widzę. Wiem, że są, bo ilość zajętego miejsca na dysku się zgadza, ale nie mogę do nich wejść i nic z nimi zrobić. Zaczynam się już denerwować :roll: .

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 15:18

Diego pisze:Nie da się zainstalować tego programu jeszcze raz. Wyskakuje okienko, żebym najpierw usunął stary. A tych plików nie mogę spakować, bo ja ich nie widzę. Wiem, że są, bo ilość zajętego miejsca na dysku się zgadza, ale nie mogę do nich wejść i nic z nimi zrobić. Zaczynam się już denerwować :roll: .
O Dżizas Krajst :shock: pierwsze slysze o takich fanaberiach.. sluchaj, generalnie pliki, ktore ukrywasz sa w folderze C:/program files/folder lock/ i tam jest folder LOCKED, ktory- jesli prawidlowo zaszyfrujesz swoje pliki- staje sie nie widziany przez system. Mnie sie nigdy cos takiego nie zdarzylo, takze trudno mi powiedziec cos wiecej na temat tej sytuacji.. sprawdz przede wszystkim czy widzisz ten folder 'Locked' w folderze programu. Jesli nie to moze widzialby go np Total Commander.. albo jakis tego typu program. Naprawde nie wiem Diego, nie zdarzyl mi sie jak zyje taki przypadek. Ale sprobuj. :?

PS: Zaczynam miec wyrzuty sumienia... :|

juvus16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 19:05

nom wlasnie a moze ktos zna jakiegos innego linka z ktorego mozna sciagnac skrot tego meczu???? jak tak to bardzo prosze o odpowiedz.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2005, 14:08

Ehh,. Uporałem się z jednym problemem, a już powstał drugi. Pliki odzyskałem :-D , jednak po obejrzeniu meczu Włochy - Szwecja stwierdziłem, że ominąłem kilka akcji. Ściągnąłem Windows Movie Maker (ten sam program, którym już robiłem wcześniej) i nie działa :evil: . Kiedy chcę importować plik do kolekcji, wyskakuje mi okno z nieokreślonym błędem. Mimo tego plik jest w kolekcji :shock: . Dzielę film na klipy, ale nie mogę nic dodać do osi czasu :cry: . Miał ktoś podobny problem? Pracuję na XP+SP2. Może znacie inny program do obróbki plików w formacie .wmv? Załatwiłem nawet serwer na który mógłbym wrzucić pliki, ale bez WMM nie zrobię więcej skrótów :cry: .

ODPOWIEDZ