Transfer Bojinova!!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 00:07

No i stało się na samą końcówkę Mercato działacze Fiorentiny sprawili swoim kibicom miłą niespodziankę, a mianowicie chodzi tu o kupno młodego niezwykle utalentowanego bułgarskiego napastnika Valeriego Bojinova.Valeri Bojinov grający do tej pory w Lecce zdobył dla swojego klubu w tym sezonie już 11 goli!!!Jednak działacze Fiorentiny nie podali sumy ktorą wydali za Bułgara.Jednak mówi się że gdzies za 13 mln Euro plus reprezentant Chile Jaime Andres Valdes.
Zastanawia mnie tylko jedno : dlaczego wybrał Fiorentinę, przecież ubiegały sie o niego takie firmy jak Milan czy też Roma.Jednak życze mu wszystkiego naj w Fiorentinie w której jak wiadomo gra Miccoli, moim zdaniem to bedzie bardzo groźny duet.Pdr. odp.

SFOLTAN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 01:34

no wiesz to jest jak cholera podejzane bo mają 2 napsatnikó dopiero zakupionych ktorzy byli w kregu zainteresowan juve , jeszcze teraz te spekulacje prasy , sliski sliski temat smaku dodaje fakt ze az 3 zaw. juve jest wsp. fiory , a do tego warto dodać podobno super układy między juve-fiora [moją nadzieje na valerijego psuje tylko chęć pozyskania mutu i nondy no bo 6,7 napastników raczej niebędzie] swoją drogą jestem ciekaw czy będą grac w 3 napadzie i kto zejdzie na ławe z 2 lnii , ta 3 w napadzie będzie super, taki boijnov napewno sobie poradzi za miccolim i pazzinim troszeczke z tyłu .

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 09:32

Jeżeli nawet Bożijnov miałby przejść do Juve to ja zdecydowanie wolę Marescę młdych napastników mamy dużo , Zlatan też stary nie jest może napewno młode talenty rozwijają się z Primaverze dlatego napastników nam nie będzie brakowało gorzej z pomocnikami a Maresca jest młody i gra wspaniale za kilka lat może z Oliverą stworzyć cudwny duet pomocników który będzie dzielił i rządził w Juventusie dlatego myślę że lepiej żeby nam oddali Maresce i resztę innych zawodników a z drugiej strony też Bożijnovem był nie pogrardził :D Fiorentina będzie miała zabójczy Atak Miccoli-Bożijnov i jeszcze Portillo tam jest :wink:

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 11:50

Pelson widocznie udoz czytasz wiadomsoci piłkarskich przecierz Portillo przeszedł spowrotem do Realu bo Morientes odeszedł...a co do Bożijnowa to mysle ze Fiorentina dobrze postapiła;)

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 00:27

Dal mnie duze zaskoczenie, z kilku powodow. Nic nie zapowiadalo odejsca Bojinova juz w styczniu, Lecce mialo duze aspiracje ktore jednak zostaly zwerfikowane przez rzeczywistosc, mimo wszytsko Bulgar byl ich ostoja i zdecydowanie najlepszym graczem. Bez niego bedzie im bardzo trudno. Pozatym jezeli juz mial odejsc to chetna na niego byla Chelsea i kilka wloskich mocnych klubow a znalazl sie w badz co badz sredniej Fiorentinie. Nastepna kwestia jest fakt ze fioletowi posiadaja juz zawodnik o podobnych umiejetnosciach i grajacego na tej samej praktcznie pozycji, chodzi o Miccoliego. W zwiazku z tym pojawili sie glosy mowiace ze Bojinov po sezonie w ramach zaplaty za druga czesc kart Maresci i Miccoliego przejdzie wlasnie do Juve. Ja osobiscie uwazam , ze jednak tak sie nie stanie. Jest jeszce za mlody dla nas, pozatym napastnikow po zakupie Mutu nam wystarczy.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 00:45

bylo to bardzo zaskakujace rowiazanie, szczegolnie po tym jak swoje zaint4resowanie wyrazila Chelsea, nic nie zapowiadalo tak szybkiego transferu, a tu prosze bardzo. czxy to dobrze? ciezko powiedziec. a cale zamieszanie z juve? moze cos jest na rzeczy. na pewno w lato bedzie ciekawie

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
Pawlinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 09:19

Bojinov długo niezagosci we Florencji przejdzie albo do Chelsea albo do Realu(tego bym niechciał) ale jedno jest pene Foirentina zrobiła swietny interes poniewaz z czasem jego cena bedzie wciąż rosła :!:

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2005, 09:55

Napewno jest to duża strata dla Lecce. Był jedym z lepszych zawodników tego klubu, bez niego nie bądzie im sie wiodło najlepiej. Z Miccolim będzie tworzył niezłą parę snajperów.
Ale jeśli Bozijnow ma być dla nas zapłatą za Miccoliego i Marescę to ja już go nie chce, niech go biorą z powrotem! Woel aby Maresca do nas wrócił niż przyszedł Bozijnow!
Bo co nam nam on? Mamy na chwilę obecną 5 napastników z których i tak jedne będzie musiał odejść, myśle że będzie to Zalayeta.
Albo jak przyjdzie to zostanie wyporzycznoy...

ODPOWIEDZ