Godfather

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Franci

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2005, 14:33

Może nieszczęśliwie się wbiłam w temat, bo nie wiem czy ktoś tu w ogóle oglądał ME w łyżwiarstwie figurowym (Torino Ice :D ) ale wychodzę z założenia, że kto nie próbuje, ten nie ma nawet satysfakcji z tego, że mógł spróbować :D

W każdym razie chciałam się dowiedzieć, czy ktoś może posiada/wie gdzie można znaleźć utwór do którego jechał swój program dowolny Plushenko?? (tak w ogóle, to wygrał i jestem z tego powodu bardzo happy :D )

Muzyka z filmu Godfather w wykonaniu skrzypka Edvina Martona.
Tytuł "The Godfather".

Szukałam w eDonkey i na paru stronach www, ale nie znalazłam :(

Wdzięczna za jakąkolwiek pomoc.

Wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem :D
howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2005, 14:39

sciagasz kaze, instalujesz i szukasz :wink:

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2005, 16:01

nie wiem czy chodzi o to ale mam to :)

http://www.mp3shits.com/download_mp3/Th ... _mp3/32516

jak to to to powiedz :)

pozdrawiam

BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2005, 18:49

mam caly soundtrack z wszystkich 3 czesci tego cudownego filmu.

jak cos to wbijaj na gg

Franci

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 12:19

juve_pany pisze:nie wiem czy chodzi o to ale mam to :)

http://www.mp3shits.com/download_mp3/Th ... _mp3/32516

jak to to to powiedz :)

pozdrawiam
To niestety nie jest dokładnie to o co mi chodziło, ale wielkie dzięki za pomoc :-D

Właściwie to przeszukałam cały net i chyba tego nie ma :( To dość świeży utwór, ale miałam nadzieję, że ktoś już to wbił w jakiś program lub na stronę.
BVB pisze:mam caly soundtrack z wszystkich 3 czesci tego cudownego filmu.

jak cos to wbijaj na gg
Chodziło mi konkretnie o "The Godfather Theme" z tymi skrzypcami... ale w wykonaniu konkretnego skrzypka. Taki cover można powiedzieć... ale dzięki.

Pozdrawiam.

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 13:17

Mam ten program na kompie w formacie wmv(wideo). Pochodzi on ze strony www.kingonice.com . Plushenko tanczyl(jezdził) go tez na Cup of Rossia 2004. Tam Martona na lodzie nie ma, ale utwor jest ten, o ktory Ci chodzi. A propos nie wie ktos skad mozna sciagnac program pokazowy "Sex bomb"? On mnie rozbraja :D

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
Franci

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 13:57

bociu pisze:Mam ten program na kompie w formacie wmv(wideo). Pochodzi on ze strony www.kingonice.com . Plushenko tanczyl(jezdził) go tez na Cup of Rossia 2004. Tam Martona na lodzie nie ma, ale utwor jest ten, o ktory Ci chodzi. A propos nie wie ktos skad mozna sciagnac program pokazowy "Sex bomb"? On mnie rozbraja :D
Wiem wiem... ja też mam ten filmik video z Cup of Russia :D Ale chciałam mieć właśnie samą ścieżkę dźwiękową bez braw i komentatorów :wink: No nic, może pojawi się wkrótce.
A propos jego programów, to może masz "Moonlight Sonata" ale właśnie w wykonaniu takim do jakiego jechał - z gitarą elektryczną :D To wykonuje bodajże Viktor Zinchuk i znalazłam to w eDonkey, ale od paru dni nie ściągnął się ani jeden kb :(

A "Sex Bomb" jest świetny :D Już miał ten pokaz w sezonie 2001/2002, ale to jest występ nieśmiertelny :twisted:
http://irue.cafe24.com/holym/plushenko/videos_01~02.htm tu możesz go ściągnąć (dwa filmiki na samym dole). Wprawdzie odrobinkę się różni od tego co pokazał na zakończenie tegorocznych ME (w tym roku na końcu dodał sobie nowe kroki), ale w większości jest taki sam :-D No i trochę słaba jakość pliku, ale to nic :D

Ściągnij sobie jeszcze pokaz http://irue.cafe24.com/holym/plushenko/videos.htm (na samym dole)

A widziałeś zeszłoroczny pokaz po MŚ? :D :D :D

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 14:56

Franci pisze: Wiem wiem... ja też mam ten filmik video z Cup of Russia :D Ale chciałam mieć właśnie samą ścieżkę dźwiękową bez braw i komentatorów :wink:
Niestety nie wiem...
Franci pisze:A propos jego programów, to może masz "Moonlight Sonata" ale właśnie w wykonaniu takim do jakiego jechał - z gitarą elektryczną :D To wykonuje bodajże Viktor Zinchuk i znalazłam to w eDonkey, ale od paru dni nie ściągnął się ani jeden kb :(
O ja cie! To musi byc swietne. Nigdy tego nie widzialem :oops: . A co do eDonkeya, to najlepiej zostaw kompa na noc, bo tak to nic nie idzie :?
Franci pisze: http://irue.cafe24.com/holym/plushenko/videos_01~02.htm tu możesz go ściągnąć (dwa filmiki na samym dole). Wprawdzie odrobinkę się różni od tego co pokazał na zakończenie tegorocznych ME (w tym roku na końcu dodał sobie nowe kroki), ale w większości jest taki sam :-D No i trochę słaba jakość pliku, ale to nic :D
Dzięki bardzo!
Franci pisze:Ściągnij sobie jeszcze pokaz http://irue.cafe24.com/holym/plushenko/videos.htm (na samym dole)
Zapewne to zrobie, tylko ze moje łacze jest "wspaniałe"... i zajmie to z godzine :/
Franci pisze:A widziałeś zeszłoroczny pokaz po MŚ? :D :D :D
Pewnie widzialem, tylko nie pamietam... Moglabys mnie oswiecic? 8) :?

Franci

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 15:06

bociu pisze:
Franci pisze:A propos jego programów, to może masz "Moonlight Sonata" ale właśnie w wykonaniu takim do jakiego jechał - z gitarą elektryczną :D To wykonuje bodajże Viktor Zinchuk i znalazłam to w eDonkey, ale od paru dni nie ściągnął się ani jeden kb :(
O ja cie! To musi byc swietne. Nigdy tego nie widzialem :oops:
http://www.kingonice.com/video&audio.htm pierwszy filmik (short program). Przepiękna muzyka :).
bociu pisze:
Franci pisze:A widziałeś zeszłoroczny pokaz po MŚ? :D :D :D
Ten pokaz gdzie przechodził transformację z mężczyzny w kobietę i grał obie role :lol:

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 15:44

Franci pisze:
bociu pisze:
O ja cie! To musi byc swietne. Nigdy tego nie widzialem :oops:
http://www.kingonice.com/video&audio.htm pierwszy filmik (short program). Przepiękna muzyka :).
Tak, tak to wlasnie Godfather, tylko, ze BEZ Martona w roli prawie głównej.
bociu pisze:
Franci pisze:A widziałeś zeszłoroczny pokaz po MŚ? :D :D :D Ten pokaz gdzie przechodził transformację z mężczyzny w kobietę i grał obie role :lol:
[/quote]

No, jak jestes tak dobrze poinformowana to moze wiesz skąd go sciagnąc :D ?

Franci

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 16:10

bociu pisze:Tak, tak to wlasnie Godfather, tylko, ze BEZ Martona w roli prawie głównej.
Mmm... chodziło mi o pierwszy filmik - czyli Moonlight Sonata (wersja z gitarą elektryczną). A ten drugi to ja mam :)

Co do zeszłorocznego pokazu, to nie wiem gdzie można go ściągnąć, ale mam filmik na kompie (na tej stronie z której ściągałam, już go nie ma :| ), więc jakby co to na pw 8)

Prośba wciąż aktualna :roll:
(to było do innych :wink: )

ODPOWIEDZ