Kto powinen zastąpić Nedveda na lewej flance?
- raptorb
- Juventino
Mysle ze Nedved bedzie pauzował kilka tygodnii lub więcej. A kto powinien go zastąpić, ktoś ze składu JUVE czy moze jakis transfer(ja proponuje transfer).
Podajcie tez typy kogo mozna kupić ?

FORZA JUVE FORZA ALEX
- Wojtom
- Juventino
Moze Capello powinien sprobowac wystawic Alexa na ofensywnego pomocnika, a za nim niech bedzie Emerson, Camoranesi i Olivera, ewentualnie Blasi. Nie wiadomo czy cos by z tego wyszło, ale zawsze sprobowac mozna, bo wątpie, zeby kogos kupili. Zobaczymy co wymysli nasz taktyk, ale jak znam zycie pomysł z Alexem nie wypali...
Zawsze pozostaje Appiah...
Zawsze pozostaje Appiah...
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Adi666666
- Juventino
Rozwiązań w tej sutuacji jest pare:
- można postawić na Olivera Kapo
- Przesunąć Zambrotte z obrony na pomoc tak jak za czasów Lippiego grywał
- wystawić innych zawodników np (Alexa)
- zmienić taktyke
- lub kupić nowego zawodnika.
Moim zdaniem należy kupić Marka JanKulovskiego z Udinese i postawić na niego a jak Nedved by się wykurował było by dwóch wyśmienitych Czechów w naszej dróżynie

- można postawić na Olivera Kapo
- Przesunąć Zambrotte z obrony na pomoc tak jak za czasów Lippiego grywał
- wystawić innych zawodników np (Alexa)

- zmienić taktyke
- lub kupić nowego zawodnika.
Moim zdaniem należy kupić Marka JanKulovskiego z Udinese i postawić na niego a jak Nedved by się wykurował było by dwóch wyśmienitych Czechów w naszej dróżynie

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- zlatan_sc
- Juventino
Zdecydowanie Kapo lub Ruben Olivera. Kupno nowego zawodnika nie wchodzi w gre. Do konca okienka transferowego zostalo chyba 7 dni i sprowadzenie dobrego zawodnika, podobnej klasy jak Nedved, napewno sie nie uda. I Kapo i Ruben juz pokazali, ze sa wartosciowymi zmiennikami wiec nie wiedze powodu dla ktorego mieli by zostac zakupieni nowi gracze.

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Mario_166
- Juventino
Zgadzam sie moze wlasnie przez ten pech nedveda kapo godnie go zastompi amoze nawet jak nedved wroci(oby szybko) to kapo itak bedzie gral i zostanie zawodnikiem pierwszej 11lexus pisze:Kapo. Zdolny, kreatywny, dobrze panuje nad piłką. Kontuzja Nedveda to okazja do ogrania dla tego przyszłościwego zawodnika.
- juveluck
- Juventino
Nedved bedzie pauzowal 15-20 dni nie jest tak tragicznie. Jednak lewy pomocnik wzglednie obronca bardzo nam by sie przydal. Dla mnie idealnym nastepca Pavla byl by jego rodak Marek Jankulovski, ktory mimo czestego wiazania go z naszym klubem prawdopodobnie nas nie zasili, a wielka szkoda. to nie samowity garcz szybki i zwrotny(tym przypomina zambrotte) potrafiacy dobrze uderzyc i rozegrac. Moze grac w pomocy i w obronie, jest bardzo wszechstronny. Bardzo by sie nam przydal i bardzo bym go chcial u nas zobaczyc

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Gałcio
- Juventino
Moje zdanie jest takie : Moggi może kupić załóżmy Van der Vaarta lecz wątpie by wydał tyle kasy na tego zawodnika który napewno Nedveda by zastąpił i VDV gra też na lewej stronie, myśle że nie chcąc w zimowym oknie wydawać jakiejś ogromnej sumy Moggi moze sproawdzić Parisiego na lewą obrone a Zambrotta pójdzie na pomoc takie rozwiązanie wydaje się dość realne lecz tez wiele zależy od Capello, trzeba być dobrej myśli i ze Pavel wróci już niedługo.
Co o tym sądzicie
?

Co o tym sądzicie

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- 2MAN
- Juventino
Kontuzja Nedveda nie jest na tyle poważna żeby kupować nowego zawodnika ... uważam że idealnie zastąpi go KAPO , który zasługuje na miejsce w pierwszej 11-stce 8) Mam nadzieje ze Capello wreście go doceni i postawi na Niego 
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- zlatan_sc
- Juventino
Zmiennik nie bedzie potrzebny
Pavel za 20 dni bedzie smigal jak maly samochodzik 8)

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- gosciu_Muranista
- Juventino
a ja na ten czas na jego miejscu chciałbym zobaczyć Zambrotte jak sobie poradzi. W końcu grał w pomocy z dobrymi efektami. To jest zawodnik od czarnej roboty i chyba by się dobrze wykazał.
- DeeJay
- Juventino
Według mnie najbardziej na miejsce w składzie zasługuje obecnie Olivera. Zawsze jak gra, robi dla drużyny na prawdę bardzo wiele dobrego. Jest to zawodnik kreatywny, potrafi strzelać bramki. Według mnie gra stanowczo za mało i to on podczas absencji Nedveda powinien grać.