Koszulka Juve!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 11:05

Chcę sobie kupić koszulke Juve przed wyjazdem na mecz z Interem i mam pytanko co sądzicie o tej czy to orginał
http://www.juventus.ys.pl/grafa/sklepik/emerson2.jpg

Kosztuje 71zł
Proszę o opinie i doradzie mi gdzie mam kupić najlepszą

JESTEM OSZUSTEM
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 11:16

Hmmm według mnie to replika chociż wygląda na orginał ale nie widzę tam znaczka ''Nike'' i na oryginałach chyba nie ma nazwisk?? ja na twoim miejscu lepiej bym jej nei kupował jeżeli chcesz dobra koszulkę Juve wybierz sie do sklepu NIKE tam napewno znajdziesz coś dla siebie oryginalne koszulki kosztuja coś 150-200 zł przynajmniej ja kupiłem za 199 ale był różne np :Arsenal za 149 :wink:

P.S: Emerson Good :) Też sobie muszę sprawic jakąś repliczke ''Pumy'' :p

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 11:35

Pelson pisze:Hmmm według mnie to replika chociż wygląda na orginał
Hmmm chyba na tym polega rola replik :D

Pelson pisze: ale nie widzę tam znaczka ''Nike'' i na oryginałach chyba nie ma nazwisk??
Wlasnie! Brak znaczka nike i nazwisko sugeruja ze jest to replika. Zapewne zrobiona z lepszego materialu niz na bazarach.

O ile sie orientuje oryginaly "chodza" w granicach 250-300 zyla i raczej nie nizej.
Pelson pisze: ja na twoim miejscu lepiej bym jej nei kupował jeżeli chcesz dobra koszulkę Juve wybierz sie do sklepu NIKE tam napewno znajdziesz coś dla siebie
Jakos nigdzie, na przyklad w Poznaniu, nie widzialem w sklepach Nike koszulek Juve. Niestety :cry:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 11:46

ja wskl;epie dalem 270, ale to bylo jakis czas temu i taniej na pewno nie bylo, a jesli nie masz tyle kasy to polecam bawelniana koszulke nike z nadrukiem juve, wlasnie ostatnio taka nabylem za 100zl i jestem b. zadowolony

Kozub Paweł

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 13:45

To totalna podróba. Na oryginalnej koszulce nie ma metki. W jej miejsce jest naklejony znaczek, rozmiar i gdzie została wyprodukowana. Więc ta koszulka jest warta około 50zł.

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 14:46

Martin pisze: O ile sie orientuje oryginaly "chodza" w granicach 250-300 zyla i raczej nie nizej.
No tak dokladnie to 279zl :)
Martin pisze: Jakos nigdzie, na przyklad w Poznaniu, nie widzialem w sklepach Nike koszulek Juve. Niestety :cry:
To ma Cie pecha Wy Poznaniacy :D U mnie w stolica :wink: sa te koszulki i to bardzo duzo. Nie wiem czy w Poznaniu macie takie sklepy jak "Go Sport" bo tam w kazdym takim w Wawie byla ta koszulka :!:

A co do tej Twojej co chcesz kupic to nie kupuj-jak taka kupilem (tyle ze Zlatana i w bialo czarne pasy) za 35 zl wiec 70 to lekka przesada :D

EDIT
Adu pisze:jesli nie masz tyle kasy to polecam bawelniana koszulke nike z nadrukiem juve, wlasnie ostatnio taka nabylem za 100zl i jestem b. zadowolony

Mowisz o koszulce czy T-shircie :!: Bo ja widzialem takie T-shirty Juve-jeden czarny a drugi bialy. Nie mialy herbu tylko napis Juventus i znaczek Nike! O te Ci chodzi :?:

Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 14:57

Jak pisze o aukcji, jest to koszulka wydana przez Juventus, dla kibicow.
Czyli nie taka sama jak grają zawodnicy, tylko dla kibicow.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38522717
Tutaj masz koszulke Juve, wedlug mnie najlepsza z dostepnych na internecie i w Polsce. Wykonanie, logo sponsora i Nike perfekcyjne. Jest sporo tych koszulek na allegro. Sa to oryginalne Nike, o czym swiadczą metki.

P.S tylko ta jest z długim rękawem :wink: są normalne

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 15:45

ja zaplacilem 270zl!!!u mnie w miescie jest sklep gdzie jest specjalne miejsce z koszulkami itp Juve :D ta twoja koszulka za 71zl kosztuje tyle poniewaz jest wykonana z lepszego materialu :twisted:

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
<<RaFaŁ_15>>

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 16:04

Tez sadze ze to replika (nie ma zanczku nike i jescze taka niska cena :? )

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 19:45

Ja moge wam coś powiedzieć na temat koszulek tych wszystkich z allegro itp. Sam taka dostałem kilka dni temu - kupiłem za 80 zł wiec w sumie psia cena w porównaniu z oryginałami. Koszulka jest robiona na Filipinach w tych samych chyba fabrykach co oryginały. Z tym wyjątkiem, że na lewo chyba, bo moja ma troszke przekrzywiony znaczek sponsora (SKY). Zamowiłem różowo czarna, a moja jest rozowo granatowa... W kazdym razie ma odcien taki granatowy.
Mimo to trzeba przyznać, ze jest ona zrobiona z super materiału i dodatkowo super porządnie. Bardzo wygodna i w ogole boska. Wiec jesli tylko ktos nie jest uczulony na punkcie tych wszystkich szczegółów (no moze kolor nie jest takim szczegółem :wink: ) i ma zamiar w niej grac to naprawde polecam bo jest to bardzo solidny zakup za małe pienądze. Ale oczywiscie jest ona podrobiona mimo, że ma wszystkie metki itp. Ja tam jestem zadowolony, bo nie jest miarą kibica przecież oryginalna koszulka, a zawsze sie ma cos ladnego na klacie (mowa o herbie Juve) i o niebo lepszego niz wszystkie podróby na straganach.
Pozdrawiam

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 20:03

Hm ja zamowilem "oryginalna" koszulke z Tajwanu za 80zl ale byla nawet jak na podrobke zle wykonana, chyba z takiego materialu jak sie produkuje ubranie robocze i ogolnie niezbyt mi sie podobala.. odeslalem a kase dostalem spowrotem.
Polecam kupowac w sklepie albo gdzies gdzie mozna jej sie przyjzec.
pozdr

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 21:03

Wiesz co Juve Fan nigdy nie widzialem takiej fajnej koszulki

Naprawde ta koszulka mi się podoba sam chciałbym taką

Patrząc na ten materiał to napewno jest oryginalna

Ej a ja mam do ciebie pytanko a gdzie mozna kupic ta kosuzlke??

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 19:44

Za 71 zl to na pewno replika. Ja widzialam w gosporcie i to byly raczej oryginaly, za jakies 260 lub troche wiecej, tyle ze tez bez nazwiska. Ale to raczej oryginal. Jesli masz w zanadrzu gdzies taki sklepik to sie wybierz.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Tarnos15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 21:28

Ja mam pytanie. Czy ma ktos nową koszulke Nike z reklamą Sky Sport?
Bo interesuje mnie czy ta reklama jest z gumy ?? Bo mam koszulke z sezonu 03/04 z reklamą Fastweb i ona jest wlasnie z gumy i po kilku praniach zaczęła pękać i odchodzic. Niestety nie da sie jej zerwac całej i nie wyglada to za ciekawie :/

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 21:39

farmer16 pisze:Wiesz co Juve Fan nigdy nie widzialem takiej fajnej koszulki

Naprawde ta koszulka mi się podoba sam chciałbym taką

Patrząc na ten materiał to napewno jest oryginalna

Ej a ja mam do ciebie pytanko a gdzie mozna kupic ta kosuzlke??
:lol: :lol: :lol:

Oryginalna napewno :lol:

Mi sie tam koszulka bardzo podoba. Bardzo dobry materiał jak na replikę.
Opłaca się w 100%
Ja tam mam jedną swoją oryginalną, i 2 repliki.

ODPOWIEDZ