Biała dama?
- Vimes
- Juventino
Dla czytelników "Super Expressu" ten tytuł nie jest pewnie niczym dziwnym, a innym już wyjaśniam.
Z ciekawości cóż takiego napisali dziennikarze wyżej wymienionej gazety o meczu Juve-Real, znalazłem artykuł na stronie 30, autorstwa Artura Szczepanika. Cytat:"Włoski finał Ligi Mistrzów! 28 maja w Manchesterze zmierzą się zespoły Juventusu Turyn i AC Milan. Wczoraj Biała Dama sprawiła wielką sensację, gromiąc 3:1 Real Madryt"
O ile wiem to Juve jeszcze na zamkach nie straszy co by sobie zasłużyć na taki przydomek
Mówiąc jednak poważnie jest to trochę wkurzające, żeby dziennikarz sportowy w ogólnopolskiej gazecie popisywał się takimi tekstami. Czy nasza drużyna została tak bardzo zapomniana przez te parę słabszych sezonów, że ktoś wypisuje takie rzeczy 
Z ciekawości cóż takiego napisali dziennikarze wyżej wymienionej gazety o meczu Juve-Real, znalazłem artykuł na stronie 30, autorstwa Artura Szczepanika. Cytat:"Włoski finał Ligi Mistrzów! 28 maja w Manchesterze zmierzą się zespoły Juventusu Turyn i AC Milan. Wczoraj Biała Dama sprawiła wielką sensację, gromiąc 3:1 Real Madryt"
O ile wiem to Juve jeszcze na zamkach nie straszy co by sobie zasłużyć na taki przydomek

- Alex-10
- Juventino
W Polsce prawie nikt z redaktorów nie ma pojęcia o Serie A.
Praktycznie wszystkim nie podoba się według mnie piękna i o wiele trudniejsza od ataku gra obronna. Wporzo jest naprawdę niewielu (np Tomek Lipiński z Piłki Nożnej)
Praktycznie wszystkim nie podoba się według mnie piękna i o wiele trudniejsza od ataku gra obronna. Wporzo jest naprawdę niewielu (np Tomek Lipiński z Piłki Nożnej)
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- juveluck
- Juventino
Ja juz sie przyzwyczailem, w Gazecie Wyborczej redaktor ktory po pierwszym meczu z Realem najezdzal na Juve teraz ich wychwala, to dobrze ze przeszedl na Juve ale taka zmiennosc to az boli. Jak juz wspomnieiscie wiekszoac redaktorow jest do niczego, jedyny ktorego lubie to Lipinski zreszta Juve to jego ulubiona druzyna a Alex pilkarz

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Gianluigi
- Juventino
Wczorajmie dobili kolesie z tego studia ligi mistrzow na czele z Bozydarem
.Przed meczem ze real napewno wygra co to nie on to co popsuja obroncy to naprawi atak ,a po meczu calkiem inna byla gadka.Wkurzaja mie tacy ludzie co mowia co chwile co innego .

- Medi
- Qualità Juventino
Dobre :lol: :lol:madmo pisze: Cytat:"Włoski finał Ligi Mistrzów! 28 maja w Manchesterze zmierzą się zespoły Juventusu Turyn i AC Milan. Wczoraj Biała Dama sprawiła wielką sensację, gromiąc 3:1 Real Madryt"
O ile wiem to Juve jeszcze na zamkach nie straszy co by sobie zasłużyć na taki przydomek![]()
Na zamkach to może i nie straszy ale na pewno na boisku 8)
A tak na serio, to świadczy to tylko o ignorancji, a panowie którzy wypisują takie bzdety niech najpierw zasięgną informacji zanim coś napiszą jeśli nie chcą sie kompromitować skoro ich wiedza o piłce nożnej równa się zeru.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wprawdzie słowa mogą urazić ale nieprzesadzajmy
Ja już jestem przyzwyczajony to błędów związanych z nami w gazetach :twisted: To świadczy tylko o naszych dziennikarzach. Heh,,Biala Dama'' co oni chcieli nas barwami porównać do Realu :evil: Ja tam w sumie niemam i tego za złe choć mogli by najpierw sprawdzić to co napisali. To idzie na całą Polskę! Ja jak posta piszę to sprawdzam czy czegoś źle nienapisałem

- Slim
- Juventino
Ty no sorry dla mnie nie ma roznicy ktos sie pomylil i tyle ja mu wybacze!! Bez przesady zeby robic z tego skandal.... :?Martin pisze:Faktycznie Filby ma calkowita racjeCo za roznica? Stara czy Biala? Zadna! Prawda Pilbi ?
8)
- Martin
- Juventino
Nikt przeciez nie mowi o skandalu. Ale jesli ktos sie bierze za komentowanie, badz relacjonowanie to powinien miec jakis warsztat i zaplecze... Jesli ktos nie zgłębił tematu niech lepiej siedzi cicho a nie wypisuje bzdury... BIala dama.
Koń by się uśmiał 

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- OskarG
- Juventino
Bład jak błąd ale ktos to przecież sprawdzał i to pewnie nie raz
A Juventusm jest wielkim klubem znanym an całym swiecie (wyłączmy z ego Ameryke Pólnocną )
A Stara Dama używane jest również jako nazwa klubu.
Tak jak Czerwone Diabły ciekawe czy też by nie zauważyli jak by napisali Białe diabły :evil: :twisted: :twisted:
Jak to wogóle swiadczy o artykule, piszą o czymś a nawet nie znają poprawnej nieoficjalnej nazwy- to znaczy że sie nie znaja i tyle
A Juventusm jest wielkim klubem znanym an całym swiecie (wyłączmy z ego Ameryke Pólnocną )
A Stara Dama używane jest również jako nazwa klubu.
Tak jak Czerwone Diabły ciekawe czy też by nie zauważyli jak by napisali Białe diabły :evil: :twisted: :twisted:
Jak to wogóle swiadczy o artykule, piszą o czymś a nawet nie znają poprawnej nieoficjalnej nazwy- to znaczy że sie nie znaja i tyle

- Vimes
- Juventino
Zakładając ten temat wcale nie chciałem robić z tego artykułu skandalu, tylko drażni mnie taki brak profesjonalizmu. Jak nie znał tego przydomku, mógł go poprostu pominąć w tekście.Philby pisze:Ty no sorry dla mnie nie ma roznicy ktos sie pomylil i tyle ja mu wybacze!! Bez przesady zeby robic z tego skandal.... :?Martin pisze:Faktycznie Filby ma calkowita racjeCo za roznica? Stara czy Biala? Zadna! Prawda Pilbi ?
8)